Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК мразам неодговорни луѓе. Не можам да ги смислам :@ Па кога ќе дадат некое глупаво оправдување, што ме мислат мене ненормална? :fubar: Море ќотек, ништо друго. Еден убав златен ќотек и ќе си дојдат на место. Ако не дојдат-уште еден. И уште еден, се додека не се научат на ред :devil:

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Everything happens for a reason.. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together!

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Сакам да кажам...

Дали би се сликале голи за 1 000 000 евра?

*
    Да
    50%
    *
    Не
    50%

Ах бе жени жени, кого лажете? :lol:
    Градов врие од спонзоруши очајни за пари, луксуз, скапи облеки, вожњи во убави коли, излегување со некој "богаташ" колку да поужива во тие работи, и као демек не би се сликале голи за милион евра??
    Абе се е*ете за едно парче облека, за милион евра не ќе се сликале голи, оу јеа, рајт!
    Еве јас искрено, не сум спонзоруша и не ми е приоритет во животот да фатам некое си синче богаташче на мама и тато, убава кола, скапа облека...едноставно не ме привлекуваат такви машки, одбивни ми се.
    Али би се сликала гола за милион евра, ДА!! Најискрен одговор, сериозна сум. Али под услов да скинам некое вишок килце. :lol: :lol:
    Затоа не ми правете криви дрини, дури 50% гласале за НЕ, кучки едни 8)
    Ко божем не виделе луѓево голо женско тело, абе ајде. Барем нема да му се "дадам" на некој, вака ем уметничка гола слика, ем 1 000 000 евра. 8) .!.

На teddybear, sonce777, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Они не се свесни што се може да се стори со милион евриќи. Него, каде има ваква понуда? 8)
    СДК 2, нема да се зачудам ако видам утре дека пинк4евр коментирала и во Секс. :lol:

5. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    Сакам да кажам...

па пинк4евер нема тема кај нема коментирано незнам како стасува девојчето,ја неможам да прочитам толку колку она шо има напишано. :D се надевам дека нема да ми замери девојчето,ама 12 години е,како внуками исто,и имајки пример пред себе на таа возраст какво им е однесувањето и кои им се размислувањата,хана монтана како идол,итн,а ваму пинк ни дава мислења,совети за работа,за брак однос снаа-свекрва,за љубов и слично некако смешно ми е,не ми иде...може девојчето си е напредно нели,ама ипак :?: :)

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Значи, во теми каде што не ми е местото - не коментирам. Ретко се случува да напишам во категоријата за бебе, дете или образование и тоа општо мислење само. Не пишувам таму, не ми е местото да коментирам таму. На 13 години, бистри политика и пишува низ темите во политика и настани. Нема смисла да правиш микс од предходните неколку мислења, само колку да те има. На 13 години да коментираш за снаи и свекрви ич па не бива, во темата љубомора кон колешките беше крајно да ја видам. Затоа велам, дека утре да видам дека искоментирала во секс, воопшто нема да ме зачуди. И ова нека не го сфати како препукување или незнам што. И кажувам колку да се прибере и да не пишува таму каде што не и е местото.

7. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

^^ Имам на еден друг форум прочитано... една девојка се има изјаснето, ќутам на различни теми :D Тоа се бара... Ако не си компетентен за одговор ќе си ќутиш :D

8. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    Сакам да кажам...

imа на форумот и такви шо гледаат само да пишат,повеке да ги има,да имаат повеке постови и да бидат секаде присутни.да поздравуваат,да се умилкуваат за да ги запознаат сите и добијат рејтинг повеке.да ми зависеше животот,или кариерата,семејството од тоа колку поста имам,или колку лајкчиња сум добила може и ја би се понашала така,ама ко негледам никаква корист од тоа зашто да се замарам.ке пишам ако имам што да кажам,ако ме заинтересирало нешто,ако моето кажано е различно од претходните,со контра аргументи или некое надополнување на кажаното..ама ако гледам дека 7 души пред мене го кажале истото зашо тогаш да трошам и моето време а и времето на некој што ке ме чита.така размислувам јас.ова кажаново е генерално не се однесува на никого посебно да не се најде некој наврeден.ама всушност ако се пронајде некој во постов значи си ја има мувата на капата ;) :)

На BoaVista, ludoto19 и Offspring им се допаѓа ова.
  9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

хаахххаха лакримоса :D :lol: :rofl: и јас гласав со да 8) ама некогаш вакво нешто да се случи, македонциве ќе ме направат ку*ва, тоа ти е, македноски менаталитет бре |( .... хахаха ама мене многу ќе ми биде гајле... ќе си уживам на бахамите со коктел во рака и ќе им праќам поздрави на сите поштени цурици, и заостанати момци :D :lol:

На Lacrimosa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Сдк денес поканив две другарки на кафе сега се каам треба ми одмор место од работа да ручам па да легнам да се отспијам јас се во трчање ке поминам.Нема на масата да сум способна да седам ама вчера ги одбив немаше смисла и денес.Ке треба по дома и да зачистам.Срцето ми прерипа за спање и одмор.сум приметила секогаш душата во зор си ја ставам за други.

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сд и кажам Благодарам на СексиЛејди :* :bow: :bow: :bow: :hug:

и сдк дека ... Во Животот стварно не е важно колку бавно ке чекорите ... Важно е да не застанете. :)

На Hipica и BeYourself им се допаѓа ова.
  12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Сакам да кажам...

СДК дека Ајнштајн стварно не тресел зелени кога рекол дека човечката глупост е бесконечна. А јас се ежам од глупави луѓе, па уште и кога ми се плеткаат во животот.

Апелирам до сите глупи, заостанати и ограничени луѓе, ај ве молам не ми го дишете воздухот. Имајте милост. Е така! Однапред ви благодарам!

Ај чао...па уште и глава ме фркна :)

13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Не е главно простото ракоплескање и одобрување при појавувањето, бидејќи тоа може да го добие секој, туку главно е она општо чувство кое се
    манифестира при нашето повлекување.
    Ретки се луѓето за кои посакуваме да ни се вратат назад. Малкумина се оние кои среќата ги испраќа до прагот, колку е учтива кон оние што
    доаѓаат, толку е невнимателна кон оние што заминуваат.

На Gordana10 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Оффи смири топката! ;) Па ова се напредни генерации 8). ..А бе нека си коментира каде сака,има модератори и ќе решаваат што треба ,а што не треба да стои како пост.Ти кулирај и не се нервирај.

15. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
  16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

НАРЦИС! :devil: ........... :P :lol:

17. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Сакам да кажам...

Баш!!
    Не знам зошто ваков менталитет кај нашиве. Една ќе се разголи,аааа оваа ку*ва е! Или, ефтина е! Или нема ни средно, па еве ја сеа се соблака!
    За инат на сите ќе се сликам. И за мој ќеф нормално...и ќе се шетам по улица со крената глава!
    Денес искрено само кај нас голотијата се преценува. А на Запад(ако можам така да се изразам) секоја втроа девојка веќе има разголена фотосесија. И колку што гледам, на ниедна ништо не и фали.

18. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

Ништо не е посигурен знак од лудилото, отколку кога истата работа се прави повторно и повторно, а се очекува резултатите да бидат поинакви. :!:

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Сакам да кажам...

Everyone has the right to be stupid. Some people just abuse the privilege.

Чиста вистина Џулс, чиста вистина.... |(

20. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

Затвори го ова лето во кутија од слама
    во кула од песок во преграб од ветер