Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    СДК дека убав ден :wasntme: ми помина главата, супер е се , најважно го видов ,иако сум во школо мнооооооооооооооооооооооооооооооооооооггу убааав ден :rofl: :rofl: :rofl:

2. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК дека денес раскинав со дечко ми...да го сакав тоа...ама не поради тоа што не го сакам, туку поради тоа што повеќе не беше тоа тоа...ама ме боли што бедно се испокаравме и ме боли што кажа некои работи кои не ги ни очекував од него...ме разочара и стварно не мислев дека вака лошо се ќе заврши...сдк дека неможам да си поверувм колку беше рамнодушен и ми велеше гајле ми е за се...не го разбирам стварно...тоа сакав да го кажам ..мислам многу работи сакам да кажам во моментот ама болно ми е дури и да ги пишам, а и неможам да најдам начин соодветен, за да го изразам тоа што го чувствувам...љубовта повторно ме боли...откако бев со него мислев дека ке трае вечно и дека никогаш повеќе нема да боли...ама боли,ужасно боли....

3. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Баш ми е жал Катја, по твоите последни постови претпоставував дека е нешто врзано за љубовта, ама дека е толку сериозно :x :x
    Ајде, времето ги лекува сите рани, малку излишно знам, ама така е навистина :)

4. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Знам Лижавче..времето лекува се...ќе оставам на него ;) :hug:

5. Lolipop92

Lolipop92 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    14
    Сдк дека сакам да го видам :inlove:

6. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    СДК со среќа ако е вистина она што чув...

И јас немам време за чеканје!! :!: :)

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.825
    СДК дека не знам што да правам вечер. Сакав да идам до Хавана, ама се премислувам нешто...

8. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Душичка си, баш ми е жал за тоа што ти се случило ама јас од мое искуство би ти кажала дека машките кажуваат многу работи кои не ги мислат само за да не повредат и да мислиме дека не им е гајле за нас, а ти воопшто да не се нервираш затоа што од нервози само болести мозеш да добиеш друго ништо, ова од лично искуство ти го кажувам продолжи понатаму со крената глава и биди сигурна еека ке најдеш некој кој ке те сака и цени толку колку шо никогаш не си ни помислила позззззззз

9. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    СДК дека ми недостига една личност која е далеку од мене и не сум ја видела веке олго долго време :( :worried: :(

10. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33
    Сакам да кажам дека денот ми беше перфектен сега за сега....да не се урочам де.....се надевам и вечерта ке ми биде иста. времево ме стопи...мхххххх мераци ама големи мерацииииии :) :) :)

11. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека ми е тапа.............

12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    сдк пушти :music: :music: :music: и одма се крева расположение :dance: :rock:
    :!: it works for me....try it :*

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК дека си дојде брат ми и дека колку и да се правам незаинтересирана и санта мраз морам да признаам дека си го сакам многу :* :* :*

14. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    SDK kolku se tazni scenive vo Seherezad u pm se utepav placejki ko da e vistina :(

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ми се смачи од се... Колку е тешко да си мала... никој не ме рецка ни 2% Еднаш во животот ќе сакам нешто да имам и баш тогаш неможе... Не е праведно,човек сум и јас,од крв и месо ... ;(
    Се надевам дека само ми се мотаат лоши филмови во глава ради ПМС-от...

16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК дека нетов ме извади од памет веќее :@

17. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    SDK vreme e za promeni...Mali golemi sekakvi od site sferi na zivotot moj....pocnuvajki od mali nesta,pa do poseriozni raboti...za ovie vtorive malku potesko.
    Sakam da svrtam nov list na ljuboven plan....Sakam novo srce :l: ....sakam so se da rascistam,se da izbrisam od mislive i srcevo i da zapoznaam nova ljubov,nekoj sosem nov koj so koj sto ke nemam nikakvi ama apsolutno nikakvi prepreki,nekoj sto ke mozam slobodno da mu ja podaram mojata ljubov bez rezerva,no da znam deka na drugata strana me ceka vistinskata licnost,a ne samo ljubov ama ljubov so mnogubrojni problemi i prepreki.Srcevo moe znae da saka i saka premnogu i se bori no na taa borba eden den ke i dojde kraj i se prasuvam dali ke ostane uste ljubov vo nego za nekoj drug.......neznam sto me ceka i neznam sto ke bide i ke cekam vremeto da pokaze vo momentov nisto od ova nemozam da promenam :( :u:
    Ama za malite promeni moze i zatoa utre odam vo shopping i na frizer :) ovie mali promeni dobro ke mi dojdat pogotovo koga drugite raboti neodat barem so ova nesto da se smeni :) ubavo vikaat na reklamata Smeni go kilimot koga nemozes bratot :D :D :D pa taka i jas :lol:

18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК Енца :clap: ама барем тој шмекероработодавецот дали е стварно убав? ;) Се најубаво, да те приберат таму :D

СДК си ги сакам форумџиките, од сите имам по нешто да издвојам, ама многу долг ќе биде постов. :* :hug: :hug: :hug:
    И всушност, главното шѓто сакав да го кажам...не сум ситничар бе... :^) ама изгледа сум :P :rofl:

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.870
    Допаѓања:
    163.506
    Сдк дека ми фали воздух,природа (аха,секако со алергија 100 проценти на детелина и глуварчиња) и дека ми текна на мирисот на кремата за сончање,сан микс...еее колку убаво беше кога бев малечка,па уште и на плажа,а мајка ми ко споулавена ме брка да ме измачка! :D

20. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.