Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

сдк дека на прити да не и беа блокнати профилите, и од сите ако си гласаше сама за себе, директива ќе беше форумџика на годината :lol: :rofl: :D (ми текна на нејзе)

позз до нејзе ако не чита :*

2. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Сакам да кажам...

Сдк... Многу нешта, ама не знам како да се искажам, тешко е...
    Едно знам.
    Девојки, 90% од форумов сте среќни, се радувам за вас, кога веќе не можам за мене.
    Се радувам за секоја добиена 5ка на некоја од вас, за прекрасната помината вечер со вашето момче, се радувам за новата кошула која сте ја купиле.
    Бидете такви, среќни, насмеани и заљубени, тие се најубавите чувства кои може еден човек да ги носи.
    И да, ве сакам мое фемина семејство. :l:

На mysterious, Lolipop23, joelle и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Сакам да кажам...

Значи се ежам кога читам коментари на фб од типот :"Срце мое најубаво, мило мое те обожавам ти си љубовта на мојот живот, секогаш ќе бидеме заедно ти си целта на моето живење....." |(
    Значи ми идет на повратам буквално! :puke:
    Џоа Ромео и Јулија.
    Аман нека ме поштедат од вакви работи, не мора на некој јавно пред сите да му се лигавам, патетики.
    Сум имала и јас дечко ама повеќе од едно бакнешче не сум напишала, или едно зборче од типот на "душичка, или срце" Поготово од машко кога читам вакви работи, ми се гади. |(
    Имаш тука приватна порака пиши, мобилен, не мора сите да ви ги читаат патетиките. |(

На mysterious, Trendafilka, ludoto19 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Не прашувајте во темите зошто ви било избришано одредено мислење, заклучена одредена тема и сл. Го почитував ова се додека не ми дојде преку глава.
    Од толку оф топици, од толку глупави и несоодветни мислења, од толку препукувања, од толку не компетентни личности да зборуваат против другиот, па макар и една точка на грешно место ја ставил... Испадна мене да ми го брише мислењето? :^)
    Убаво реков, не е едно мое избришано мислење, не е на една тема.. Не потенцирам кој, како, зошто... Воопшто не сакам да коментирам за тоа. Ама на почетокот мислев дека можеби сум заборавила, можеби стварно не сум напишала... ама сега се уверив дека не е така. Дека јас убаво, културно и солидно си одговарам, постирам (нормално, не викам не, има исклучок... ама не само во мене, сите знаеме некогаш да отидеме оф топик), ама што е претерано, претерано е.
    Пак ќе кажам зошто, како, и поради што... воопшто не ме интересира. Само сакав ова да го споделам со вас феминки мои, не со цел да навредам некој, туку едноставно споделував толку работи со вас, па сакав и ова да го споделам на фин начин.
    ...... толку од мене. Имав што да си кажам и си кажав.
    Не сакам да се расправам со никој, туку на културен начин го кажувам ова.
    А и воопшто не сум дел од Фемина за да се расправам и да се контрам.
    Запознав многу мили личности овдека кои ги почитувам и ми возвраќаат со иста мера. Секоја чест за нив :) Мојот однос спрема нив нема да се смени, сигурно знаат веќе. Толку.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Неколку дена немав сили ни да го отворам форумов, ми се собрале куп мејлови, 60 непрочитани страни од СДК... многу сте биле брбливи :)

СДК дека со нови сили продолжувам напред... што биде нека биде... ќе го искористам слободното време до максимум, а тој нека се мачи со своите периоди наместо во мене да ја бара поддршката.
    Ми ги отежна многу работите, но уште повеќе си ги отежна на самиот себе.
    Ама ајде, ќе речема така требало да биде.
    Никој не знае што носи времето, а јас ќе ја искористам таа неизвесност што ја нуди времето во лов по забава и уживање без ограничувања и правдања на некој....
    Сакам да лудувам, сакам да флертувам, сакам да имам секс за една вечер!
    Сакам да те заборавам љубов!

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.927
    Допаѓања:
    163.962
    Сакам да кажам...

Сдк во последно време чуден ми е форумов и ме изненадува однесувањето на некои феминки.Морам да признаам,непријатно.
    Ќе си молчам од сега натака,ама ќе си подработнувам кај што треба.Ќе забришувам прашина,ќе се понадевам-период е.

Бројченце,не се однесува за тебе,да не помислиш така,зошто често си ги поврзуваат така нештата.Штом под мене е пишано,за мене е,а гледам и ти се обрати за форумот.
    Опс,Мимс ме претрка.

На Fearless и 2468 им се допаѓа ова.
  7. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
  8. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    Сакам да кажам...

СДК дека ми недостигате девојки. Криво ми е што немам многу време за фемина, но не ни замислував колку обврски носи факултетот. Се надевам дека сите сте добри. Ве сака Unfaithful18 :*

На OrdinaryGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=umO7YCFZ ... re=related
    Совршенство. Дури не ми се верува дека Македонци го пеат, и го напишале. Постојат и вакви.

Ииии... Ја разгледував темата Сакам да прашам, и гледав што има во кинескиот ресторан, и кога видов колачиња со порака.. Вааааа Сакам!!! :rock: :rock: :inlove:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

^ Спичлес, исто и јас добив желба за кинеска храна откако ги прочитав мислењата во СДП :) Менито е многу примамливо, треба да се отиде некој ден.

^^ Unfaithful и ти ни недостигаш. На прво место гледај си го факултетот, па после ако имаш време за нет. Прва год. е најважно да стекнеш навика и да се прилагодиш во средината. Те гушкам :hug:

На Unfaithful18 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

страшно ме нервираат одредени персони, ми ја засенуваат сета среќа од личниот живот
    во состојба сум да експлодирам

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.927
    Допаѓања:
    163.962
    Сакам да кажам...

Колачињата со порака не се такви какви што мислите.Тоа е едно мрсно топче,од палачинка тесто,малце погусто,нацицано со масло,малце чоколаден прелив и ете ти,некинеско колаче со пораче! :D
    Има многу поубави,повкусни соленки работи.И не се залетувајте по карамелизираните нешта,обични вкусови кои и дома се постигуваат.

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

И јас мразам заобиколување и правење светец. Докторке, немој да се навредиш, значи ти кажувам најдобронамерно дека си ми оставила впечаток на една од оние личности што се прават наивни, невини и добродушни, а во себе се полни злоба. Значи, си ми оставила впечаток. И тој впечаток е добиен од твоите мислења кои пробуваш да ги напишеш со доза на иронија и сарказам а не ти оди од рака. Вака ќе ти кажам, јас сум искрена личност и како таква ме знаат, затоа сакам према мене да се однесуваат коректно и искрено оние кои ме се обраќаат. Не те бидува ниту за глумење нечиј адвокат. Јас на пример не се согласувам да дојде некоја со 30 мислења на собиранка и незнам друг начин да го искажам тоа, освен директниот. Ако тебе ти оди заобиколување од рака, тогаш тоа е друга работа. Кај мене тоа не постои.

П.с. Мислењето не е дрско, туку е искрено.

СДК 2, како не изгоре Грујо во хотелот бре?! Што среќа ќе имаше да го извадат навреме? :@

14. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Сакам да кажам...

Кажете сè што ви лежи на душа... :D
    Ево почнувам :?: Јас само сакам да се дружам.Сакам да имам другачки кои ќе ми шлакаат на ѕид линкови од групи ево вакви
    ТЕ ШАКУФКАМ НАЈВИШЕ НА СФЕТ
    а под него ќе стојат кометари надополнети со лајкови од типот , цитирам :
    kis4e mwaac -bac i jas te sakuFkaam ! :$ ♥♥♥
    O:) ♥!!!!
    aii ^^ sklos te shakam !!! ^^ ♥
    shakaaam teee !!! ♥ :*:*:*:*:
    Мене ме сака некој ли , anyone ?! :wasntme:
    Средношколците масовно покажуваат загрижувачки знаци на ментална заостанатост и ретардација. Добивам инспирација да го снимам рејнмен во поизменета верзија ахам |(
    http://www.youtube.com/watch?v=6ZnSLpym508
    I JUST WANT TO FEEL REAL LOVE

MY SOUL WAS REMOVED TO MAKE ROOM FOR ALL THIS SARCASAM !!! :drunk:

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Лилит јас во Кинески имам јадено два пати во Бугарија и многу ми се допадна храната ( тогаш јадев само солени работи ), а и се сеќавам дека не беше скапо.
    После еднаш во Франција имам јадено во Кинески, ама некакви благи работи и ми се згади, ич не ми беше слатко. Така да, сигурно си во право дека солените работи им се подобри од благите.
    Овде во Ск, немам никогаш отидено, ама еве сега ме фати стрв од тоа што девојките збореа во СДП.. :)

16. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Пред саат време кажав ќе си легнувам....еве ја почнав и треЌа смена и решив да подремам сепак уште малку...женишта едни низаедни ме кандисавте да останам неспиена :rofl:

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Сакам да кажам...

СДК ако одите во кинескиот ресторан (без Т ви се молам)
    пробајте задолжително слатко-кисело свинско или пилешко со ананас.
    Има многу убави работи, јас обично по такви местенца со ненашинска храна, никогаш не порачувам благо, неам поим зашто. :^)

СДК 2 се налеав боза толку многу, што низ вените ми тече квасец и брашно, наместо крв.
    Апчеееее, само ако ти дојдам :x :punch: :muscle:
    Ќе ти ја купам сета боза, милилитар да не остане, пустата... :(

СДК 3 ... Боза за диета - не е.
    1000 калории во литар, :o

Мука ми е од срценце, душичка, миличко, злато, сончко, срцуш, облаче, прдежу мој! :devil:
    У пм, што не се викате сите по нормални имиња, дадени од кумот и Господ?
    Ниту го викам со дебилни називи, ниту у телефон ми е со *** и некое лигушко име.
    |(
    Патетика.

Редактирам: И мене Оффспринг ми е реална и нормална.
    Само и завидувам на енергијата , како секогаш има живци и трпение да тера правдина до крај, јас богами не можам. Можев порано, сега само си вегетирам кога некои личности ми зујат и пробуваат да ми укакаат ден и расположение.
    Кој ги ебе. :emo:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Сакам да кажам...

Георгина ме плашиш со аватарот , ако барем не е одвратно патетичен како мојот.Како изгубен германец сум на форумов :^)
    Дали сум единствената што офспринг ми е реален човек во границите на нормалата ?! Веројатно сум ,се зачитав прееска сте ја карале полна била злоба . За мене е наследник на месијата , тачка :D

19. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Тренди јас никако да се навикнам неможам да го пишувам одделно :(

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

Mене тоа од аватарот на Георгина ми личи на Лами од плачот на виолината :D :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.