Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

Не не не, пак погрешно сум сфатена :D
    Не се чувствувам повредена ни најмалку, кажав и во самиот пост, брзо се нервирам, ама па затоа уште побрзо престанувам да се нервирам :) Не е тоа умилкување верувај, искрена сум и знам кога сум згрешила и не се плашам да признаам. А тоа подоле дека ќе ги бранам моите ставови секогаш, напишано е баш заради тоа да не биде сфатен постот како што го сфати ти :) Сакам да кажам, не ми беше целта да се умилкувам, туку реално, искрено е се што е напишано. Не те обвинувам што си помислила така, заради тоа што и јас помислив дека така би изгледало, па затоа подолу додадов дека ги бранам моите ставови :) Да разјаснам ситуација де :) Озбилно, немам ништо против никој, уживам да си пишувам на форумов мислења ама баш скоро во сите категории, тоа можеш да го заклучиш ако прочиташ мои постови, се заборавам понекогаш и ги правам ептен долги :$ Верувај дека случките од претходните неколку дена ги заборавив само што го исклучив компјутерот. Причината заради која што пишав пак беше заради тоа што видов дека докторката се изнервирала и напишала пост. Не е она крива за ништо, таа не ни знаеше дека јас сум влегла во конфликт. Па си реков, еднаш засекогаш да се смири ситуацијата и да нема повеќе нервози. Мислам дека не е во ред да се нервира за нешто што јас го започнав, па најдобро е јас и да го завршам. Се надевам дека овојпат ме сфати :) поздрав до сите и готово веќе, за ова повеќе нема да напишам ниту еден збор, давам ветување и на тебе и на сите и на самата себе :D Ми се смачи веќе и мене. :puke:

Боже, пак сум напишала километарски пост :tmi:

2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Поболна... и носов мораше да ми се растече.... уфффф.... аман веќе...

3. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Риби
    Денес не ги кријте вашите таленти, а тоа посебно важи за креативноста. Покажете што можете да направите и какви идеи имате.

Многу луѓе ќе останат воодушевени од вас и од вашата готовност да преземете иницијатива.

значи денеска цело време размислував за една можност да се запишам,а го обожавам од мала танците,посебно латинските :D баш и хороскопов ми се погодил,ке превземам нешто вечер да знаете,конечно знам што сакам да правам :wasntme:

На Mygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека чатот е запоседнат со 15 годишни и паѓа муабет за љубов во некој чуден контекст :D

сдк2 дека повторно сум дома не сум на работа се обидувам да се лечам и ми прија да се одморам на топло .

сдк3 мн ми се допадна приказната за сликата на георгина стварно не ми беше позната до сега и затоа се зачленив на форумов да споделуваме искуства и знаења а не да се контраме за најразлични ситуации . феминки затоа користете го форумот а не да се докажувате една со друга. секој има право на мислење и слобода на говорот почитувајте го тоа а докажувајте се во реалниот живот.

п.с се сложувам дека новите членови со помалку мислења не треба да присуствуваат на фемина собиранката (минимум 300 така беше нели?) ама внимавајте од оние што се зачленети од вчера а имаат над 300 мислења :D :lol:

ве бакнувам и посакувам убав ден

На GeorGinnA и De-lovely им се допаѓа ова.
  5. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

joelle зошто така мислиш padme имаше некој проблем и си праевме муабет???
    незнам зошто има вакви реакции на горумов , ОСУДУВАЊА НАВРЕДИ и порано има забележано...
    што е проблемот???

6. bestrasnost123

bestrasnost123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    28
    Сакам да кажам...

скверлес старите феминки не се против новите нормално е дека сакаат да се знае кој е кој ние сме сеуште гуштери за нив но имаме шанса со квалитетни мислења да им покажеме дека и ние заслужуваме да сме дел од фемина тие како постари им укажуваат на новите членови признавам некои го прават тоа без пардон но нечии мислења навистина не заслужуваат пардон

7. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам ..
    НЕ ЛЕЧЕТЕ КОМПЛЕКСИ НА ФОРУМОВ. |(
    Однапред благодарна.
    Мистериозна.

На 2468, julie77 и velesanka им се допаѓа ова.
  8. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

СДК не ми се верува дека окапав на форумов...А им се чудев на оние со по 2000 и кусур мислења како им се седи цело време овде...бетер станав...Има пуштено некој вирус Билката... кој еднаш ќе го отвори форумот, се заразува. Опасен вирус. Симптомите се: зверење во компјутер 12 саати на ден, штракање на тастатура, буричкање по теми...

На bestrasnost123 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Денес не отидов на факс , си зедов слободен ден .
    Па малце и јас да уживам. :)
    Сега ќе се одморам бидејќи станав од спиење :D па потоа ќе се подружам со книгата.

Фала Бројченце за што ми кажа каде да ги најдам анимациите , сега за сега оваа си ја одбрав. :D

На bestrasnost123 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Понекогаш потребно е да се оддалечиш... за да видиш кој е спремен да те следи...

На skyAngel, 2468 и julie77 им се допаѓа ова.
  11. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Не е доволно да посакувате нешто ако немате волја истото да го остварите.Желбата е волја која не се сфаќа себеси премногу сериозно

12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

О!? :o Што?? :^) Што се случува?Како јас тоа немам појма? :?: Причај Оффи..ме интересира многу...знаеш. ;)

13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Сакам да кажам...

Го евакуирале вчера од хотелот кај што бил сместен поради пожар :)

14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

ТУУФФ! :@ ШТЕТА БЕ ЗА ДРЖАВАВА! :devil: ГРУЈО Е ЖИВ! :fubar: :swear:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  15. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ослабната сум 3кила.. 8) :dance: И сеа сум хепи ептен

16. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

СДК не се замарам веќе! ќе си се сакам каква што сум а другите ако ме сакаат арно ,ако не,уште поарно! :lol: 8)
    СДК 2 -денес многу ме изненади мамичка :) Од сабајле пред да одам на училиште ме испрашуваше каква торта сакам да направи :D И изнакажав триста желби во врска со тортата и сега ене ја се мачи да ми ја погоди :rofl: :)

17. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ме огреа сонце денес, иако не поминав нај нај на полагање... имав интересен телефонски разговор со интересна понуда :) И среќна сум што добро напредувам со типчето, лагано полека ама мислам дека ќе бидне работа :$ Расположена сум за шетање, сепак прво да дремнам една рунда и ајт на кафе :P

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Верувањето ги прави нештата можни.Љубовта ги прави нештата лесни.

На veri, Gordana10, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  19. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

Ме уби, значи ме уби главоболка! Се’ направив: се напив две апчиња, седев во темно и проветрено, дури и компјутерот го оставив некој саат, ама не поминува никако :@

20. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Дека ич не е убаво чувството кога ќе ти ги растурат сите планови, и ќе ти ја земат и последната капка надеж. Себични луѓе !
    Друго....па тоа би било се.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.