Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк вечер одам на театар на "Љубовник со стил" хухух а ќе глуми и Раде Рагожаров така да ке има смешки комедија е :lol: :lol:

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

:wasntme:

3. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Сакам да кажам...

Постојат 2 животни правила:
    1.Не грижи се за ситници
    2.Сите работи се ситници

4. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Сакам да прашам...?

Ме плаши кога чувствувам а ноќта е создадена
    секогаш да разбуди сеќавања
    за ноќи кога плачев јас
    Но ме плаши и претчувствува
    тагата ме убива , секогаш ме сеќава на љубовта
    сите солзи јас ги испливав....

5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

posle tolku vreme pominato vo obid, KONECNO i jas da stanam del od ovoj prekrasen forum :)

nekako mnooooguuuu mi e tesko:(((((, a custvuvam deka site okolu mene gi gusham so svoite problemi, no nikako situacijata da se podobri. Momentalno ne studiram-nema veke finansii , baram rabota-kako sto i site znaeme-se e so vrski, aj ko bozem probav vo Marketing agencija-rabota-delenje na cestitki, i samo sto se pobuniv, direktorkata na agencijata se svrti protiv mene-me otkaci, no samo eden den traese, kako bozem proba, za 10 dena, za setanje na celo Skopje i molenje lugje da ti kupat novogosni cestitki, 100 den edna, ke zarabotev 1200 denari, a kade e patot, do agencijata i nazad, a pojadok i rucek, i presmetav, razgovarav doma so moite nekako ne biva, a do druga rabota tesko deka ke dojdam, no so seta sila se obiduvam,

Ljubovta mi e najkriticno pole od se, 2vrski do sega, ednata 3 i pol godini-vrska bez vrska, sekoj den karanici, placenje skar-smir, olenje, a drugata 4 meseci i 2 nedeli preku sila so skrzavec i neviden inaet so molenje od moja strana a od negova ramnodusnost, kako vo damnesno vreme, mazot e glave, a zenata samo da molci Od seto ova, tolku mnogu nervoza i bes imam vo sebe nemozam veke da izdrzam. Primam soveti

[mod-kirilica:3skb68it][/mod-kirilica:3skb68it]

6. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Дека се е минливо, ништо не трае засекогаш. Ама ништо...Има граница на сечие траење, човековото, траењето на хранливите производи, траењето на среќата, и така натаму. Чуден и непредвидлив е животот, сега си среќен, сега си горе, сега си недопирлив, а утре? Утре може ќе се наоѓаш на дното, без трошка леб, и без никакво парче облека на тебе, сам, напуштен, како куче, куче скитник, и ред други работи. Животот, хм..во него сите ние сме поврзани на овој или оној начин. Имаме нешто заедничко, сите сакаме да бидеме сакани, и да сакаме, сите сакаме искрени насмевки и среќен живот. Па дури и најмрачните и полни со омраза, длабоко во себе ги имаат истите желби како мене, вас, и општо сите. Верувам дека има по нешто човечко во сите што се однесуваат нечовечко, само треба да се допре длабоко во нив и да се ,,активира‘‘ тоа чувство на милост, на добрина, на мирољубивост.
    Друго, Натали од ,,Тркало на среќата‘‘ ми е крајно антипатична, и мислам дека ќе рипнам во телевизор и ќе ја задавам. :D
    Посакајте ми среќа, ќе ми треба деновиве, месецов.
    И сакам да имам афро хејр, како Алиша Кејс во спотов, а не оваа мојава, ни права ни виткана, де виткана виткана, де права. Измачена душичка. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=rywUS-oh ... re=related

На BeYourself и julie77 им се допаѓа ова.
  7. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Сакам да кажам...

Го преполовив фамилијарното пакетче на Медени срца,срце црно да не ме изеде,алал да ми е :tmi: ...после Цацко ќе ми биде крив кога за да го закопчам копчето на фармерките ќе треба да земам воздух таман колку дијафрагмата до грло да ми стаса :D Ама па си ја намирив душичката :$ Ете така.

И новата песна на Линкин парк ме разочара,повеќе ми личи на некое завивање на кучка на полна месечина :( Ту бед, а златни деца беа!

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.436
    Сакам да кажам...

СДК си ги направив ноктите преубаво,утре ќе се спремам цел ден за да бидам убава,на свадба сум и едвај чекам.Уште малку ќе си ги видам братучедите и тетка ми кои ги немам видено цела година...Ќе ми стигне пур бланка парфем :) Ситните работи ме исполнуваат,ме прават среќна...Да,денес сум среќна!

На GeorGinnA и 2468 им се допаѓа ова.
  9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Сакам да кажам...

СДК ако видите девојка 165 цм висока и слабичка, со виткана црвена коса и очила како стои на улица и се дере по кој и да помине, не се чудете. Јас сум тоа.

10. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    635
    Допаѓања:
    965
    Сакам да кажам...

Bruno Mars - Grenade на рипид, дома е претопло а надвор преладно
    И тоа....

Поздрав Специфик 8)

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека само мене може да ме фати дијареа во петок попладне и никој друг! |(
    За инает ќе излезам... што баксуз ќе бев бре... цццц.

12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Ако сакаш да живееш вистински: Треба да зборуваш со срцето, да патуваш со умот и да слушаш со душата...

13. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Life is what happens while you're busy making your excuses. :|

14. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Не е важно што ти зборат позади грб, битно е коа ќе се свртиш сите да заќутат ;)

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК кога нешто ќе одлучам-одлучено е. Несакам никој да ме моли, да ми цимоли и слични патетики. Тврдоглавост, ама моја си е. Колку повеќе ми зборуваш, толку поголем инает ме фаќа.

На BeYourself, Miss-Independent и teddybear им се допаѓа ова.
  16. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Сакам кога е вакво ладничко времето, кога дува ветарот ,сите го пцуваме времето бидејќи проклето нема кој да не згрее :) и ни ги вцрвенува ушенцата, обравчињата и носињата. :D

Ваквото време ме разнежнува и ме потсетува дека имам голема потреба од љубов, гушкање ,бакнување...ме потсетува дека не можам кога сакам да си го гушнам мојто најслатко буце со најубавките окциња. :doh: :inlove:

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк на Фејсбук ЦЕЦА ЦЕЦА ЦЕЦА ЦЕЦА ЦЕЦА - Сфатив веќе концерт дека има ама мора ли секој што ке оди да ја стави секоја песна од кога пропеала па до ден денес? Аман |( Не ме сфаќајте погрешно не ја мразам и јас слушам некои песни ама ми се смучи два дена само нејзини песни има на ХОУМ ПЕЈЏ а ако правам ХаЈд празна ке ми остане.

На телевизија - БРАНКО ГРУЈО ЛАВОВИ ВМРОВЦИ ЛАТАС ИВО ГЗОЛИЖАЧИ ДРН ДРН ДРНДУПКИ НОВИНАРКИ ПОЛИЦАЈЦИ ПАРТИИ ГОМНА ЛАЈНА И СЕ ОСТАЛО ... не пуштам веќе тв и тие ми се преку глава.

Временскиве услови-врне не врне,сонце дожд ветер олуја грмотевици - СИНУСИТЕ до смртен степен ми дојдоа ке ми пукнат !

Каде тоа оди светов ??? Дали баба ванѓа погоди ? Ако е крај во 2012 дај барем дете да си родам !!! што се оптеретувам со останати разноразни глупости.

И да пак сум болна. А со дотичниот на сткалени ноџиња. Т.е се испокаравме. Таленти сме да ги расипеме работите. А зошто - За СИТНИЦИ. простак !

е си кажав што имав.Лакше се дише. :tmi:

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Не и давај на тагата лесно да влезе на капијата на твојата душа, задржи ја, остави ја да чека. Укради нов момент надеж и речи му на срцето: Можеме ние и подобро!

На Bokicka и teddybear им се допаѓа ова.
  19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Не и давај на тагата лесно да влезе на капијата на твојата душа, задржи ја, остави ја да чека. Укради нов момент надеж и речи му на срцето: Можеме ние и подобро!

20. Herrera15

Herrera15 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

zdr!!jas sum nova na forumov i sakam da kazam deka e mn zabaven,poucen moze da se dobijat mn soveti itn.sajtov e mn jak,ima super bogata sodrzina so site novosti kaj nas i vo svetov.celo vreme ve falam ama sepak sakam da kazam deka imam edna OGROMNA zabeleska a toa e pisuvanje na kirilica.tocno deka e toa nase MAKEDONSKO pismo i treba da go cenime megjutoa sea so kom se se naucivme od fb\msn\skype da kucame latinica i sea potesko mi e kirilica,dokolku na latinica mizecki kucam :) toa e sve i eden golem pozz decki pa ke si razmenuvame iskustva i ke si komentirame na temive :rock:
    [mod-kirilica:2c7eetkm][/mod-kirilica:2c7eetkm]

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.