Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

дека не знам која е Ана, и не можам да ги гледам веќе билбордите

2. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Сдк дека преку глава ми е дојдено од досадни личности и од личности кои немаат слушнато за зборот туш.
    Срамота е па!!!Ме гушиш со миризбата,девојче си,погледнисе не ти се перени 3 месеци алиштата+ не се ни капиш.
    Аман веќе!!! :@ Не можам да сватам некој работи,а битно тие работи мене ми сметаат и ќе си ќутам ко и секогаш!

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

*Не буди ја несреќата кога спие! *
    Ако човек малку се подлизне и падне, тоа уште не мора да предизвика голема несреќа. Но, тоа несреќно паѓање може да се повтори, па не се знае до каде може, на крајот, да доведе. Бидејќи, како што ниту едно добро не е совршено во секој поглед, така не е целосно ни едно зло. За оние несреќи што доаѓаат од небото, ни е дадена трпеливост, а за оние од земјата, ни е даден разумот.

На redred и Phyramide им се допаѓа ова.
  4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

Јас мислам дека можно е да е за таа книгата на Иле Милевски, Љубовта за Ана, која беше најсимнувана книга на нет за 2009 или 2010 мислам, па сега му ја издадоа, во продажба е.
    Зашто е по вистинита случка, можеби се бара вистинската Ана - инспирацијата за книгата. :)
    Друго логично не ми е ништо, а ако е нешто во врска со "глумицата" Ана Стојановска, реков - ќе ги запалам билбордите сите до еден, кришум, ноќе :devil:

5. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Сакам да кажам...

СДК преку глава ми е од фејсбукккк... преку глава ми е од се повеќето лажни профили... најмногу мразам кога некој/а е запишана со лажно име или има ставено слики од друг/а и пишува дека е тој/таа... уххх колку се нервирам кога ќе ми прати некој/некоја покана за пријател а немаме ниеден заеднички пријател и плус никогаш не сум го/ја видела во животов.. ма каде ме најде бре човече, зар секого додаваш во пријатели :^) :^) :devil:

На andzelikaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

A таа книгата на нет, не е цела така?

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сакам да кажам...

^ Па демек е скратена верзија и нелекторирана, ама јас ја купив дека ајде наше дете, македонски автор па да му направиме промет, :D и не е нешто скапа 210 денари е, ама содржината е 95% целосно иста како на нет, а грешки има повторно еден тон. :^)
    Така да не знам каде е лектурата во книгата, јас не видов ни мало л од лектура и коректура. :^)

8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК Цацко за преЦедник!
    Трендафилка за лектор!
    Јас за жена му на Џаред!

Си ја наредив. Ете така.

Декември еј! Ајде иш, летни и ти што побрзо па да дојде пролеќе, и јапти јапти кокиче, и кукурек, и зумбули, темјанушки а богами и ластовици!

Убав ден да си имате, јас се ставам на пауза од фемина на некое време. Но ќе бидам до вас и со вас. Кај можам јас без моите феминки ;)

И да, однапред и честитам на една форумџика за изборот. Не е сеуште решено ама мислам дека таа ќе победи и драго ми е до немајкаде, не само затоа што многу сакам да ја читам и си ја почитувам како форумски лик, туку и себеси си се убедувам како знам добро да проценам и да гласам :)
    Шала на страна, честитки! :*

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сакам да кажам...

^^ Џаст ту сеј... хев а гуд флајт! ;)

И јас веќе се мислев дали да го направам ова...ама штом веќе Пирамид си кажа...Еве и јас сакам да и го честитам предвреме изборот на форумџиката на годината, Бр. 1 :) ...Сосема заслужено! :*

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    На senza.parole, Ema.Sk, veri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

браво за тебе Оффи :up: ми го разубави денот со песничкава - една од најомилените :D :D

12. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

^
    Офии омилената песничка на мене и сестра ми од нашето детство :inlove: многу ја сакавме песната.
    В и С се сакаат зар не? :)

13. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

Беспрекорно користете го својот збор
    Зборувајте почитувајќи го својот интегритет, зборувајте го само она што го мислите, избегнувајте зборовите да ги користите за да зборувате за себе или за да ги озборувате другите, користете ја моќта на зборовите во насока на вистината и љубовта

Ништо немојте да сфаќате лично
    Ништо од она што го прават другите не е заради Вас. Она што другите го говорат и го прават представува проекција на нивната сопствена реалност, нивниот личен „сон“. Кога сте имуни на мислењето и постапките на другите, не можете да станете жртва на непотребно страдање.

Немојте да создавате предпоставки
    Имајте храброст да поставите прашања и да кажете што навистина сакате. Комуницирајте со другите што појасно, за да ги избегнете недоразбирањата, болката и драмите. Само со помош на оваа спогодба ќе можете во потполност да го измените својот живот.

Секогаш правете се што можете
    Сето она што можете да направите ќе се менува од момент во момент; повеќе можете да направите кога сте здрави одколку кога сте болни. Во било која ситуација, едноставни направете се што можете и нема да имате потреба да се осудувате себеси, да се малтретирате и да се каете.

се надевам ќе ви се допаднат овие мислења кои јас ги почитувам ;)
    [​IMG]- не го заборавајте денешниот ден

На 2468, veri и sonce777 им се допаѓа ова.
  14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less.
    Sometimes you love them more.

:(

На bravegirl, Gordana10, julie77 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. MeLL

MeLL Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    85
    Сакам да кажам...

:)

Прикачени фајлови:

На Gordana10 и veri им се допаѓа ова.
  16. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

СДК дека ми се гади од турбофолкерки кои мислат дека ако имаат ц*цки и г*з можат да имаат песна и спот!
    може да имаат да
    но во замена за достоинството и честа
    ах да знаат колку се глупави ќе плачат
    инспирирана од нова турбофолкерка
    Елена Јовческа- Атлантида :puke: кој го слуша тоа бе
    :envy:

На MeLL му/ѝ се допаѓа ова.
  17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.220
    Сакам да кажам...

Лелел каква е, ц ц ц срамота!

Декември, ладно, тмурно време, баш ко мене. Се пронаоѓам целосно во денов, само се надевам не и во месецов.
    Денес во автобус умрев. Немаше место, веќе на Сок возачот не пушташе патници да влезат, а капак на се беше еден дечко што поврати. До дома мислам сите се угушивме.
    Добив одговор за едно работно место, во петок треба да одам на разговор, ама од најпосакуваното место нема ни трага, ни глас.

18. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Сакам да кажам...

Ми дојде најпрекрасниот месец, и ми ја носи љубовта назад.
    АААА пресреќна сум, ајде уште 2 часа моментот што го чекав 2 месеци. :)

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам да кажам...

Сдк Дисембр ме потсетуват на зима и на запалена печка , некој специфичен мирис на топла просторија, надвор посебен мирис на снег, на зима, на чад , уф колку мразам само кога ми студи, ми се чини можам да издржам +50 , ама студ не можам да поднесам, бррр,ова време ме потсеќа и на зимски распус, ме потсеќа на порано т.е пред 7-8 години, кога со комшиите игравме карти, не лути се човече, домино, југио карти имаше едни , шах и тоа дома во топличко, не ни беше грижа за ништо дури и со коцки си игравме на земја на постелено ќебенце како мали дечиња, ми недостига тоа време, сакам да дојде распуст да се потсетам пак на тоа и да се одморам барем од испрашувања и тестови некое време, и да се изнаспијам за после тоа со нови сили да ја дозавршам и трета година, па и екскурзија ме чека надвор од Мк, па треба и психички да си се подготвам иако сум.
    Друго што да кажам , тоа е , сите зборови ги потрошив...

20. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

сдк - девојки уште 30 дена и ќе славиме Нова Година :D :D
    едит- лукс, и мене ме асоцира декември на зима, еве како што кажам погоре, на Нова Година, а со тоа и распустот :lol: ама и зима си почнува веќе :D

На Lux и blond им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.