Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Сакам да кажам...

Monkey see Mоnkey Do ми е денес работава. Ништо не разбирам.Офф постои ли некој друг што се замара вака како мене! Од едноставни работи знам слон да направам. Ма каков слон јас правам цела зоолошка градина.
    Ајде да одам да ги избркам носорозиве што ми се шеткаат низ глава!

На Buttterfly и karak им се допаѓа ова.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

thatsmysecret сакам и јас снегче, барем малку нека биде колку да ја дополнам еуфоријата. :)
    Да ја погледнам елката како светка во сите бои, а преку прозорецот белина. Снегулки паѓаат и се тркалаат на сите страни. Секоја брза да ја докаже својата приказна пред да се нурне во белината со нејзините сестри.
    Џингл белс, џингл белс... Дедо Мразу, мрдни го г*зиштето старо и доаѓај порано! ]:) хо хо хо :lol:
    Сакам храбро срце да ми донесеш, да не мора да одам кај Волшебникот од Оз.
    П.С. немој да доаѓаш низ оџак, кај баба во ќумбе ќе паднеш. :!:

На karak и SexyLady им се допаѓа ова.
  3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, т.е. да во посакам да уживате во овој ден. Јас дефинитивно решив повеќе да не се замарам за ништо и поубаво ми е 8)

http://www.youtube.com/watch?v=jUkoL9RE72o

Seize the day! ;)

Едит, лепотанот мој е на спотот, тој тетовираниот за див секс што вика Сеси :lol: 8)

На 1209 и Trendafilka им се допаѓа ова.
  4. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    173
    Сакам да кажам...

СДК денеска ќе си останам со вас до 15 саатотт а после ќе излезам да си го видам мечето и да си купам некое палтенце :* :* :* :*

5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк дека денес го имам оној Feeling дека се’ ќе биде добро... :) И денов ми е многу убав, сакам да се шетам, да сликам, да уживам во природата. Но... обврски си се обврски, школо си е школо. -.-

Сдк и дека ми треба нешто лудо, нешто што од корен ќе ми го промени расположенито, ќе ми го направи уште подобро. Ми треба перипетија моментално, пресврт по кој наместо да следи расплет ќе следи кулминација. :)

6. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    Сакам да кажам...

SDK DEKA IAKO NE PISUVAM BIDEJKI NESTO LAPTOPOV MI SE POREMETI I NEMAM KIRILICA PA NE SAKAM DA GI PREKRSUVAM PRAVILATA,CESTO VE CITAM I MISLAM NA VAS :* :* :* :*

7. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека сум среќна што барем малку ќе можам да се одморам деновиве, со оглед на тоа што не сум на школо ни во четврток, ни во петок, но ќе морам да повежбам нешто да не се избрукам во сабота... Загрижена сум како се‘ ќе испадне, немам некоја преголема доверба во себе :worried:

СДК и дека супер поминав на наставното биологија, сепак се исплатеше тоа што се утепав од учење вчера цел ден. Што сакам кога ми се случуваат убави работи :) Уште снегче да падне и радоста ќе ми биде комплетна. :angel:

8. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека ни го пуштија денес парното конечно ќе се стоплам и јас јухууу!!

сдк дека многу се радувам што утре е неработен ден, што убаво ќе се избањам одморам и вечер мора да се прави излегување. ;)

а да и сакам да кажам дека денес на една автобуска постојка видов една млада и убава девојка како си ги сечеше ноктите со ноктарче таму пред сите . слушам штрак штрак се вртам и што да видам :D важно слатко се изнасмеав :lol:

9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

јас денес видов машко со Ugg boots :D :D :D

се радувам на утрешниот неработен ден,
    а имам некои мисли што ме мачат, ама од мене си зависи да си средам, само цвртсто да посакам

п.с. има нешто посилно од се`

10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    45.679
    Сакам да кажам...

Што ти е животот..денес се смееш си велиш се е во ред,се ќе биде добро...утре веќе си заминал во неповрат.Жална е ова реалност,нели?! :doh: :(

11. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Сакам да кажам...

Денес си се растрчувам да си ги соберам мислите. По ридиштата околу Скопје. Ми ги развеа ветрот. Јас СУМ денес она што инаку не сум. Занесена во соништа и нераелности, небаре сум средношколка. Не се вреѓајте одма тинејџерки. Она што сте вие сме биле и ние. Не така одамна. Аффф како лета времево. Како завчера да се тресев на час по историја или физика. Да тоа беше ОГРОМЕН проблем. Видиш, не било така. А ни ова денес претпоставувам не е. Ќе ми каже мајка ми тоа.
    Искуство и не е така незначајна работа. Ахх да го имав овој памет ... Вика баба ми. еее ама и тие години.
    Ве поздравувам и гушкам таква занесена каква што сум. И уште толку :lol:

П. С. Ми се допаѓа оној квазипостмодернистички стил... Полесно може човек да си се изрази. И не ми треба форма.

12. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

Ви благодарам многу на сите за честитките. Меѓу целиот хаос успеав да седнам малце и да се одморам. Стварно не било ништо страшно и по втор пат да се отиде во матично, а особено ако се до тебе човекот што го сакаш и малата принцеза која секој ден ми го прави поубав. Ве гушкам сите и вечер ЖУРКАААААА :inlove: :*

На Phyramide, blond, teddybear и 12 други им се допаѓа ова.
  13. MeLL

MeLL Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    85
    Сакам да кажам...

:(

Прикачени фајлови:

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

СДК дека не сум знаела за Неса, сега прв пат слушам и и честитам од се срце! Да си има најубав живот, со уште дечиња и маж кој многу ќе ја сака! :*

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Неса ти честитам и јас :*
    Да бидете среќни, весели, заљубени... :*

16. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Неса, ајде честитки и до мене :lol: :* :* :*

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Од 8и30 до 13 и 30 математика имав ауууууууч ова болеше. ;(
    Одам јас да си прилегнам и да си го сонувам либето бидејќи ептен ми недостига :doh: .Ама ајде Скајче издржи уште малце. :inlove:

Имајте убав ден !!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=XXlkTQjI ... re=related
    Ги сакамм!!!!

18. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Сакам да кажам...

СДК

Ах, спомени.... :|

На Gordana10, baguf4e и BeYourself им се допаѓа ова.
  19. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    789
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам ... :)

Н Е С А К А М Совршен Живот :)

Тоа го сфатив кога ја прочитав книгата '' Калуѓерот што го продаде своето Ферари '' - Робин.С.Шарма во која преку интересна приказна за еден адвокат кој живее небалансиран живот - и како тој ќе се промени на добро - и какви се вежби и ритуали и све и свашта не треба да правиш за да ти биде совршен животот ... :|

Зошто не сакам таков живот ? :)

Едноставно е - ако немам ниеден проблем - зашто всушност ќе се борам во животот ( ќе пукнам од досада ) :)
    Ако најдам дечко кој ќе ме сака,чува,поштува,разбира БЕЗУСЛОВНО - што ќе се случи ?

Зарем нема да има ниедна караница меѓу нас ? Нема никогаш да се поплакам од него на другарката ?
    Нема да има прчина за романтична вечера,цвеќе,мече,чоколади ? :?:

Кога некој ќе ме навредува во лице - ќе се насмевнам и ќе почнам да го учам на култура - кога тој/таа нема домашно воспитание ? :)

Се на се не сакам да ми помине животот смешкајќи се - без ниеднаш да направм нешто лудо и незаборавно и секако да не пробувам од најслатките нешта заради исхараната ? :)

Не , јас немам живци за тоа - дефинитивно :)

Сакам да се соочувам со секој нов проблем што ќе ме снајде,сакам да си јадам МИЛКА без грижа,сакам да му се развикам на некој што заслужил,сакам да се расправам со некого за да имам можност стварно да се покајам и да му се извинам и сакам да направам нешто надвор од пристојните граници и надвор од она што секако не ме научиле моите родители ...

Па животе мој - каков си таков си ... МОЈ СИ ! :emo:

20. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

честитки и од мене неса :)

Статус на темата: