Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да икажам на Џули ватрената бикица сместа да се расположи. Во спротивно биковски мерки ке превземам. :!: Е така.

Друго да кажам нема што. Освен да ве поучам да не учите многу оти глава ке ви бучи :rofl:

И сдк дека бројче е циција. Таа јаде сарма а на другите да не даде. Се шалам бројке ајде оди олесни си го мешето :*

:!: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На 2468 и julie77 им се допаѓа ова.
  2. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк дека солзушка цел ден спиеше, па сеа ке се опуштам со добар топол туш, а после со литар вино (планирам да си се запијам), а можеби и ке си легнам после дека утре на школа сум :)
    ај ве бакнувам :* :*

3. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

СДК баш така е Мина и јас долго време собирав и ја криев тагата, а сега мислам дека ќе пукнам ;(

4. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Кога ќе слушнам за црна кола морници ме лазат по телото :| Мене оваа година ми се случи да ме начека црна кола сама, и машки глас да вика по мене да застанам да ме праша нешто.Јас си продолжив како не не слушам, тој почна да се дере и излезе ..А баш тие денови се збореше дека некоја црна кола кружела и едно девојче што живее блиску го бркале и едвај побегнало.Кога ја видов и јас одма ми се врати филмот и се преплашив.Незнам како побегнав, ама знам дека едвај стигнав до дома и рацете ми се тресеа неможев да заклучам..
    И денес кога ќе видам цена кола а да сум сама навечер целата се тресам..А до претходно никогаш не се плашев да одам сама.. :(
    А ти од кај си?Бидејќи знам и една пријателка на мајка ми исто се жалеше црна кола пред некоја вечер постојано кружела околу нивната улица :?:
    Какво време дојде бре |(

5. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

нема да кажам од кај сум, во случај да не ми пратиш уште една црна кола :rofl:
    значи во такви случаи нема потреба од страв, а јас сум МНОГУ ХРАБРА
    демек :lol: :P , го кажав ова за да добијам самодоверба
    незнам што биде со колата, не сакам да видам , не дека неможам туку НЕСАКАМ :lol:

6. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам најавија дека во петок би можело да има мала снежна прекривка! :wasntme: :party: Дај Боже! Сакам да паѓа многу, многу снег! Ова повеќе не личи на декември ! :(

7. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

Сдк си добив цветчееее :party: :rock:

8. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК дека сум уморна. Нејќам повторно неубави работи. Нема место за дишење. Нема простор за живеење. Се гушам во незадоволството на другите. А дали вреди јас да се нервирам, да паѓам во кома и да примам инфузии и апчиња за смирување? Сум заслужила ли? Оставете ме да си го проживеам животов на начин на кој јас сакам да го живеам и не редете запршка во секоја манџа. Ќе ги испомешам работите и не ке мојте да ми го најте ни почетокот ни крајот. Доста е. Уморна сум. Одам да спијам. Можеби утре ќе биде убав ден. Иако знам дека ми претстои долг разговор ќе се трудам да докажам дека сум во право и дека мојот живот треба да го водам јас а не другите. :)

9. Glamour

Glamour Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    42
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека премногу мразам кога некои личности се менуваат, и стануваат во луѓе што рекле дека никогаш нема да бидат :|

10. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

СКД дека многу ми е страв да не се навратам на депресијата што ме држеше цели 2 години. На моменти мислам дека ќе потклекнам и целиот мој труд ќе се сруши. Постојано сум во движење за да не мислам на болката, си велам дека ова е најсреќен период во мојот живот, но почнува да ми се троши енергијата и целата залиха на оптимизам и сила.

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

СДК дека ни се роди Сара :inlove: :) ^_^ Кумашинката има здраво женско бебче, ми е криво што не можам да фатам автобус, или авион да полетам право до Штутгард да ги изгушкам двете. Немам зборови за таа карпа жена, која при првото запознавање знаев дека ќе бидеме најдобри пријателки. Фала на братучед ми што ја зеде, и што не стави кумови :D :inlove:

На marama, GeorGinnA и karak им се допаѓа ова.
  12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Сакам да кажам...

Боже ме сачувај од "граѓаниве" од метрополата. Господ за мадиња го фатиле, ебати народот |(

http://www.facebook.com/pages/Tateeeee- ... 393?v=wall

Ова е доказ дека не е провинцијата заостаната, туку граѓаните од Скопје. Ако се налути некој, значи се пронашол во приказнава. Не ми се верува |(

На UniqueCreature, baguf4e, marama и 5 други им се допаѓа ова.
  13. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека вчера бев права домаќинка како оние кои се опишани во еден весник што кружеше низ интернет :D .
    обожавам неработни денови, си се одморив средив по дома, направив ручек си го дочекав маженцето па така избањата и средена го поминавме цело попладне во кревет, па направив ручек за денес па пак во кревет гледавме филмче(што е реткост не гледа мојов :inlove: филмови) едноставно прекрасен ден ...

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Сакам да кажам...

СДК дека не го сакам овој период од годината. Сакам да сум мече и да хибернирам до средина на јануари. Не сакам Божиќ, не сакам извештачени насмевки за Нова година, не сакам петарди, не сакам студови ниту пак зима, и не сакам кога ми е полупразна трпезата дома за најтоплите празници во годината...не сакам комерцијала, не сакам џиџимиџи, не сакам силни светилки, не сакам гужви по продавници каде луѓето избезумено се брзаат да купат по некое украсче за на елка за неверојатни 59 денари! Не сакам површни материјални работи кои се најнебитните работи во животот.

Сакам топлина, гушкање, љубов, насмевка макар била измамена низ солзи, сакам тишина и мир.

Ах мој Екреме, ако ти ништа не знаш, јас па уште помалце. Проклети модерни времиња каде знаеме само за куча посо и одбројуваме саати и минути додека да дојде викендот за да здивнеме.
    А тој веќе се ближи.

Убав четврток да си имате феминки!

На Mila92 и viki44e им се допаѓа ова.
  15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк дека денес не отидов на училиште,но затоа дома си пијам апчиња,чајчиња,си јадам супичка ...аххх мрзам зимо!!

16. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Сакам да кажам...

Ти посакувам побрзу да оздравиш Кенди...
    Сакам да кажам дека мразам да одам на училиште посебно 2ра смена а + треба и есеј да пишувам за домашно :worried: Инаку едвај чекам да дојде нова година и распустот да си се излежам малку...

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Изедов половина чоколадо.... онака сабајлечки :doh:
    Ауууу тежина, тежинаааа... кој ме тераше, ауууу :fubar:

18. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК денеска си го погодив кафенцето :lol: Ова утро така осамено ми започна, кога ли ќе се приберат луѓево дома :?:

19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Добро утро.... :)
    Многу ми е убаво спиењето после добар секс!
    И уште поубаво утрото :) :) :)

20. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Сакам да му кажам на Дедо Мраз, да дојде побрзо и да фрли некој денар, пошо идат празници а јас немам ни кредит, ни ракавици, ни лампиони, а мобилниот секој момент го чекам за да откаже...
    i need money!!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.