Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Сакам да кажам...

Фемина го доби и мојот глас :)
    СДК среќна сум :)

2. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Сакам да кажам...

СдК прекрасен ден,снежен.......обавезно почас ќе шеткам по снегчето,како мало дете се радувам јееее :)
    П.С.гласав и јас за нашата фемина.

3. Tenkai

Tenkai Популарен член

Сакам да кажам...

Бев надвор и можам со сигурност да кажам дека е прекрасно! Веќе некои деца играат со снегот, но за жал едвај се прави една нормална топка снег.

П.с. Гласав за нашата Фемина.Сега имаме 31 глас. :)

4. Lux

Lux Форумски идол

Сакам да кажам...

E сега не ми се станува да одам да се спремам,да пукаше сонце надвор со трчање ќе се спремав,ама не ми се мрда нашколо во ова време,ама мораам !
    :devil:

5. Nina24

Nina24 Популарен член

Сакам да кажам...

Администарторите на сајтов да јават грешка за доменот на сајтов каде што се гласа за сајт на годината за Македонија. Стои femina.com.mk, а нели треба без .com, само femina.mk Може да излезе после дека не станува збор за овој сајт и дури и да победи да не се признае победата заради тоа што нема да може да се докаже.

Attached Files:

6. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Ejjj да беее, на оваа страна отвара некои игрици :^) (плус и нашата страничка), ама немој да не се признае, се согласувам со Нина :?:

7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Сакам да кажам...

Надвор не е ич ладнооо ,прексрано е снежно ...ах за вакво време јас сум створена па за џабе не сум родена во Јануари. :)

Од денеска ќе сум ледена кралица ама не од песната на Азис :lol: :lol: туку Скајчето-ледената кралица. :rofl: :rofl:

8. Tenkai

Tenkai Популарен член

Сакам да кажам...

Кај мене ја отвора повторно нашата Фемина, без разлика што е напишана femina.com.mk . :) И јас го забележав тоа и го напишав во постот, но кога ја пуштив видов дека се отвора истата страна и го избришав тој дел од постот.

9. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

Џабе вееше снег, кога само е растопен и каша се сторил. Мразам вакво време :@

Гласав и јас за фемина :)

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека се извалкав и изнаиграв во снегот! Како мали дечиња сме се мавале цел пат до дома. Жива вода сум и подноктици фатив. :D Снегов пријатно ме изненади.
    Хев а најс деј! :*

1209 and girl1985 like this.
  11. specificone

specificone Популарен член

Сакам да кажам...

Се будам и гледам снег.
    Се прерадвав ко мало дете.
    На бегање ко се бувнав во снегот и ги измавав другарчињата со топки хохохо.
    Се чувствувам ко да имам 7 години.
    Едноставно сакам снег и зима.

12. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Сакам да кажам...

Го сакам снегот!
    Снегче те сакам! :l:

13. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

Не не Нина ок си е Фемина наша е. :) Него има гласање и за АЈ ТИ личност..И не можете да замислите кој е на прво место,кој води!?? :o БАБА РАТКА! :D
    И јас гласав за неа...а бе срцка е жената! :D

14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДК...дека всушност па и не знам што сакам точно да кажам. Ама знам што сакам. Сакам да спијам! Оооо давајте една огромна, мека, бела перница и кревет врз кој ќе можам да се струполам.
    Годиниве легнале, та натежнале. Боли кичма, болат нозе, болат раце, се боли, само очиве светкаат ;)
    Уште еден одличен ама напорен викенд зад мене. Од денес терам пензионерски живот...барем наредниве недела дена, а после ќе видиме :)

Денес прочитав нешто што ме насмеа - демек само Чак Норис можел да напише статус а да не го спомне снегот. Точно е!
    Што сакав? Аха да, НЕ САКАМ снег. Не сакам зима и не сакам студ. Сакам коктел, сакам сонце, сакам да се потам, сакам да се соблекувам, а не да се мислам уште што да наметнам за да не ми е ладно.

Епа ете така. Уживајте во зимската идила, јас отидов уште едно кафе да си направам :hai:

Не, најсериозно, што сакав да кажам јас уствари?! :?:

girl1985 likes this.
  15. Annath

Annath Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК не сакам снег, ниту зима... уште си имам трауми, после еве скоро шест години. Знам дека како мало дете му се радував на снегот порано, ама не повеќе, ниту пак верувам дека некогаш повторно ќе го засакам. Со душа чекам да помине овој период, па да се опуштам. Цела сум стегната, стресена, зиморлива, џабе некој да се труди да ме стопли, не успева. Ладно ми е бе, сакам сонце!

femina90 and Phyramide like this.
  16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

СДК сите сакате снег,ама кога ќе се направи каша,а ние на штикли...Е тогаш да ве видам :devil: Едвај чекам да се стопи,два пати паднав денес и еднаш се втурнав во гранка и целиот ми падна врз глава.Ох леле,кој срам бев сабајлево :$
    Инаку,и јас гласав за нашето феминче најубаво на светот! :inlove:

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека мрзам снег. Ама го мрзам зашто уште по првите пет минути нема веќе бела и прекрасна покривка туку е цел каллив и црн и рашљакан. И мрзам кога ќе почнат да ме маваат и да ми ставаат топки у врат, пошто сум утоп и ме нервира тоа страшно! :@
    Сакам да кажам дека баш би ми годело да се опуштам, собата ми е топличка да си земам едно чајче, да се замотам и можеби да прочитам нешто, толку да се занесам во тоа и ништо друго да не приметувам. Да немам проблеми, да немам ништо за мислење, да немам за УЧЕЊЕ! -.- Ама, покрај се, сето ова набројаново за жал го имам и го имаме и никако да се отерасиме ... Среќа наближува распустот, ама и со него се ближат тестови, тестови , тестовииии. Многу интересно, зар не? |( Ај нека поминат веќе, ама не НЕКАКО туку така солидно, зашто не ми треба сега да ги закашкам оценките, а баш не ми е до ништо.. освен едно добро опуштање и он да биде до мене и така се да си биде прфект.. :wasntme: ама немаааа..
    Е тоа сакав да кажааам. Поздравчее Феминки. :*

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК... поштенското сандаче беше полно, но не "честитки" (сметки) :D
    Првото - покана за доделување дипломи.
    Второто - парфемот од Фемина
    :party:

Lux, Ema.Sk, teddybear and 16 others like this.
  19. Sparks

Sparks Популарен член

Сакам да кажам...

СДК, дека одам на НАЈГЛУПАВИОТ колоквиум што може да постои. Се дупнав од учење, ама сигурна сум дека знам. Ајде држете среќа, после денешниов ден на живот се фрлам.

20. pink4ever

pink4ever Популарен член

Сакам да кажам...

Студенти од медицински факултет во Тајван добиле невообичаена и малку морничава лекција. Со цел да научат да го ценат животот тие биле закопани живи.

Тие биле облечени како за погреб, биле ставени во ковчег и затворени под подот околу 10 минути.

"Иако во ковчегот поминаа само десетина минути ефектот е еднаков на вистинска смрт", објаснува професорот Куи Даненг.

Сте за ваква лекцијаа ?

Thread Status:
Not open for further replies.