Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк дека сакам да ставам слики во „Модни критики за храбри феминки“ ама страв ми е некој да не ме познае :(

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека учам и џабе учам. Предходниот пат окапав цел ноќ за една мизерна тројка. |( Вечерва ќе спијам и утре тоа шугаво тројче ќе го добијам без книга да фатам. Се`, се` ама хемија, физика и математика не ми фаќа црпката. :shake:
    И од школово само проблеми и проблеми. Нека дојде веќе тој зимски распуст еднаш!
    Додека паметните учат, будалите се изнаживеаа препишувајќи. |(

3. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сдк дека си се изнасмеав на групава на фб:

„Snezana je zivela sa 7 muskaraca, Aladin i Jasmina bili su u zabranjenoj vezi, Tarzan je hodao go i pricao sa majmunima, Trnova ruzica je zavrsila sa prvim koji je zbario, Pepeljuga je po noci bezala na party, Pinokio je bio lazljivac, a Robin Hood lopov... Te su nam price pricali dok smo bili mali, a sada se cude... kakva smo to mi generacija!“ :lol: :lol: :lol:

На Phyramide, velesanka, soledad и 3 други им се допаѓа ова.
  4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    Сакам да кажам...

сдк дека се смрзнувам на времево. мислам дека нема жива сила која би ме стоплила. земајки го фактот и дека сум во пмс :(

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк .. денов помина со сменети безброј емоции и расположенија. Ама стварно безброј.

Убаво е да гледаш црвени носиња наоколу. Да се маваш со топки. Да се смееш. Да јадеш снегче.
    Убаво е и кога знаеш дека уште еден предмет на факултет си изчистил навремено.

Ама некако ... Чудни сме ние луѓето. Се менуваме во секунда. Не би можела сега ни пмс да го окривам зашто не сум во пмс.

Ги сакам моментите сама со себе. Иако се ретки. Т.е поправка... моментите сама со моите мисли. Ама некако вечерва ептен ми лутаат.Неќат ни мисливе да ме дружат.

Вечерва беше резервирана за него. Признавам го зафркнав. Направи такво гласче како сакав да те видам а сега не. Не знам. не можам. Си ја купив најголемата можна милка со топен лешник и леден чај. Ке си пуштам филм. Да се опуштам.А сакав и со него да бидам. Ама преморена се чувствувам.Немав сила пижамите да ги соблечам.

Некако наеднаш во животот почнаа во еден ден премногу обврски да се насобираат. Ми треба долг одмор. Ама долг и корисен ... Подочњаци имам до под земја. Ми треба сон. Долг и најважно - мирен сон.

... Тоа сакав да кажам ... И да - Ке се разболувам дефинитивно.

И СДк уште нешто многу битно ... Зошто луѓето обожаваат да се мешаат во туѓи животи ? Престанете !

Јас не сум се секирала. Не е дека не се секирам само ве почитувам и вас и вашата приватност.Ако сакате радо ке ве сослушам.А не само да трубите безвезе. Не знаете ни што зборувате.Можеби тој момент беше пресуден да ми се смени целосно расположението ... Се почувствував навредена. Признавам. А немаше потреба.

6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Стварно не знам каде ќе одам за Н.Г ...сите ме прашуваат како од мене да зависе каде тие ќе чекаат.
    Искрено сакам ефтино да си ја поминам таа ноќ за да можам парите за корисни работи да ги истрошам.
    Дедо Мразче ако ме читаш (оти гледам многу гости не читаат по форумот).Прочитај ја оваа моја желба и дозволи да бидам со мајмунчето мое за Н.Г ,сакам со него да се мазам цела вечер и него прв да го видам во новата 2011год.

Мммм постојано ми се јаде нешто ,дали да правам пица ... :P :?:

7. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

СД и К на теди дека меченцето од потписот и е мноооогу слатко, секогаш застанувам да го гледам :)

СДК сакам снег, колку само убаво ми беше денес да си газам по снегот, како дете се радував на него :$

и СДК дека шоферот што ги чисти улиците :rock: , денес го гледам в тротоар влезе и целиот снег што го собра го врати назад туркајќи го оној од дрвјата :lol: ,само за греота луѓето што се од подалеку, па потешко му е да стигнат на време, а и романтичната глетка што ја создава снегот на дрвјата ја уништува :envy: , ама ете треба некој да го пополни и тоа место |(

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Ај дид ит аген!
    Ствано сум смотана бе, ама што да правам....неможе да издржи срце јуначко :lol:
    Ми се сака сега, веднаш и одма еден дечко, едно шише црвено вино и празна куќичка само за нас :inlove:
    Фемникиииии ме пукаат кризи :x и ме фаќаат некои бубачки како тинејџерка :rofl:

9. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

СДК денот го поминав со мокри нозе ;( , и сега уште се тресам од студ!
    СДК се изнаработив денес... како сите да чекале снег да падне па да им затреба нешто да си купат... многу ми се виде раздвижено низ градот! И добро е кога ќе се вратиш дома уморен од работа а сепак задоволен, доволно задоволен за да се насмевнеш и да кажеш ,,добро е,,
    СДК и јас сакам да стваам слики во ,,модни критики...,, ама се’ си мислам дека ќе ме препознае некој! Аххх не сум толку смела :shake: !

10. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    173
    Сакам да кажам...

СДК се бојосав црна како оваа
    мноогу убаво ми стои и баш сум секси :D

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк....дека .....ми е ладно и сакам да се гушкамммммммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ми треба топлина,мир,нежности и мн насмевки :) :hug: :*

На SpoiledBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.191
    Сакам да кажам...

Смрзнав ззззззз ладно...
    Морам да се пожалам , на дечко ми му кажав дека сум ставила слики и ми рече дека сум луда :( па не сум, сеуште :D

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека да го завршам пилингов и ќе одам да си легнам одма. Имам еден пуст мерак да си станам пред да изгрее сонцето, накај четири, четири и триесет наутро и да си испијам едно утринско кафе - да ми тргне денот. :) Ќе си ја исполнам желбата. 8)

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.222
    Сакам да кажам...

Вајлд ќе се изначекаш дур изгрее сонцето,ќе ти се приспие.Зима е,изгрева некоја минута пред 6.

15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Сакам да се вратам во времето кога бев мало девојченце,кога ја нервирав мама бидејќи ме гонеше со лажицата за да јадам,а сега ми ги крие лажиците за да не јадам. :lol: :rofl:
    Тогаш најголемата желба ми беше да имам полн врижидер чоколадо киндер-јајце.А сега безброј големи желби и многу грижи кои ми тежат на душата.

Колку повеќе растеме толку поголеми проблеми имаме...

16. stefanijata

stefanijata Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    139
    Сакам да кажам...

Пополека се разболувам ах! :(

ии..Girls wonder why guys dont talk to them anymore after a relationship. Truth is guys dont talk to girls because they are afraid to like them again.

Хмм,се прашувам точно ли е ова.. :?:

17. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.801
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам... дека
    СТАНАВ ТЕТКА !!! :$

На Annath, julie77, joelle и 13 други им се допаѓа ова.
  18. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Сакам да кажам...

СДК дека се осеќам многу напнато и имам причина да се чувствувам така и тоа голема.Нека дојде крајот на месецов веќе и нека помине сето ова,каков и да е исходот аман веќе од неизвесности!(е сега ако е во моја полза уште поубаво де) :lol: Ах,животецу мој,ќе се оправиш ли ти некогаш?

19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК дека Мисс има дечко :wasntme: :D :D :D

На Annath, x.Daisy.x, julie77 и 12 други им се допаѓа ова.
  20. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Сакам да кажам...

Скд дека ке седам на форумов додека не ми почнат Очајни домакинки на Фокс Лајф, па ке одам да ги гледам нив. Сега видов дека е излегла и 10 епизода од новата сезона ама за неа немам време денес, утре ке биде...
    Бај д веј многу му се радувам на снегот....

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.