Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. BlueEye

BlueEye Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    29
    sdk uzivam vo zivotot poslednive dve nedeli mi e tolku naredeno so bi sakala cel zivot vaka d ami e :)

2. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    sdk go-girl mnogu ti e ubav avatarot
    i sdk uste malku treba da dobijam pms pa mozete da zamislite kako odi rabotata so nervozata, i toa bas vo ovie prekrasni :sun: denovi :lol:

3. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    sdk :clap: :clap: :clap: za adminive, sega i na chat gi imame smajlovite (porano se nervirav,ne mozev da gi najdam,da gi pamtam site :D ) :inlove: smileys

4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    СДК :clap: за админ. што ни ја исполнија желбата за смајлињата на четот :*
    и да, СДК бреееј какви луѓе ималоооо |(

5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    СДК после скоро 1 месец ... I'm back :)
    убаво е да ве читам пак :hai:

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.933
    Допаѓања:
    203.210
    СДК уживам, стварно уживам :) :) :)
    Ама не ми се веруваше колку непријатно ми беше кога читаше што сум пишувала... среќа што не е баш многу по читањето :lol: :lol: :lol: :lol:

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    да им кажам едно големо ФАЛАААА на администраторите за тоа што ни ги исполнуваат желбите и сега четот има анимации и гостите неможат да гледаат што пишуваме :lol:

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Убава сум кога возам точак по твојата улица.
    Слушам и музика.
    Сигурно погодуваш дека слушам Метрополис.

Убава сум, а надвор е... ПРОЛЕТ :f:

9. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    СДК ај ем соу хепи... :hug: :l:

10. anije

anije Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    39
    Ја делам истата желба :))

11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам дека не можам да ги разберам луѓево,кога станува збор за пари се само се жалат дека немаат,дека не им се доволни и тие што ги имаат.Па ако си таков човек кој се расфрла со пари и тие што ги има нема да му стаасаат,па како можат да бидат незадоволни со тие пари што ги имаат,а тогаш што да речат тие што немаат ич или пак земаат помалку плата? Тој што е незадоволен е лаком,бара повеќе и повеќе,тоа што го има не му е доволно,а и никогаш нема да му е доволно.Па и луѓево а видат многу пари,одма се расфралаат и кога ке им се потрошат викаат дека немаат,па ке немаат,кога купуваат се што треба и не треба.Едноставно не рабираат дека парите се само средство за преживување,а не расфрлање со нив,чаталење.Понекогаш кога ке подразмислам какви енормни разлики има,ужас,некој има и премногу,па е стиснат,не дава ни 5 пари што се вика,тие пари што му се вишок,ги троши на глупости,место со истите може да помогне некому,додека други едноставно немаат,неможат крај со крај да сврзат.Ретко кога некој богат човек е дарежлив,кого не го интересираат парите.На крајот на краиштата скоро сите се незадоволни од тоа што го имаат.

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.267
    Допаѓања:
    67.848
    СДК дека не можам никако да ја разберам нашава младина. Нон стоп да се кукало нема пари, а не земат нешто да работат. И сите се жалат дека нема работа, ама ако бараш за да не најдеш нормално дека нема. И стварно сум изнервирана и од мои другарки што тепаат по цели денови не правејќи ништо, само да се жалело. Па земете работете!

13. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    СДК дека јас секогаш се разболувам кога имам најмногу обврски.. :@ Треба да учам...морам да учам, а јас немам никаква желба.. :tmi: Ми фали енергија, елан, концентрација...Утре морам да почнам да учам, едноставно морам!!! :!:

Друго СДК дека додека пиев кафе добив чудна желба - да запалам цигара (да појаснам само - јас не пушам :angel: ). Од каде ми дојде желбава појма немам, ама сигурна сум дека да имаше цигара во моја близина ќе запалев.. :wasntme:

И трето што СДК денес: во последно време почнав многу да го сакам циметот. Порано не можев да го смислам.. :puke: А сега го ставам секаде каде е тоа можно.. :worried: Денес на пример, јадев палачинки со мед и цимет..Циметот му станува сериозна конкуренција на мојот (ол д тајм)омилен вкус - кокосот..:)

И за крај СДК дека денес сум расположена за тупење, па СДК извинете мои драги форумџики за долгиов пост.. :lol: :*

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    :o glow спомна кокос :worried: е сега ми се прејади чоколадо со кокос :(

15. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    СДК ПарноБројче, извини што ти предизвикав стрв :) ..ако одиш до продавница купи едно Баунти и за мене.. :P :lol:

16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    ... дека одвај откачив еден факултет, денес веќе имам нов индекс! :lol: Но, нема повеќе да чмаам на скалите пред факултет... ма што лупетам, истите скали ги делиме со Филозофски! :D Ајде со среќа, пак сум учениче! ]:)

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    :( ма кај стигнав таму напишав :D :worried: ама ќе испаднам после и ќе изедам 10 такви чоколада, да пукнам од благо :rofl:

18. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    СДК, Трендафилка - Честитки за дипломата и со среќа, да го полниш новиот индекс со 10ки.. :) Ти посакувам што поскоро вработување и успех во кариерата! ;) :hug: :*

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    ФАЛА ТИ НАЈМНОГУ, НЕКА ТИ СЕ ВРАТИ СЕ' НАЈУБАВО! :clap:

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. confused

confused Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2009
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    327
    sakam da kazam deka ke stanam tetka na edno najubavo bebence na koe so uste ne mu znaeme polot ama sum sigurna deka ke e najubavo na svet :)) gospod da ni go cuva cel zivot da ni e zdravo pravo...:)) SREKNA SUM

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.