Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК стварно е глупо да реметиш некој и да не те сфати. Џабе потрошено време. Апелирам до таквите да си ја научат лекцијата Sarcasm за наредниот час. И гет а лајф бре веќе аман |( .

2. joelle

joelle Популарен член

Сакам да кажам...

сдк добро утро гледам жешко било на форумов вчера :D баш убаво вака сабајлечки ме изнасмеавте фалааа

едит: почна да ми се пушта банкарот кој се грижи за мене :D :D :D дете охриѓанче :D

3. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк само што го погледнав видеото со Енрике и се наежив :) А која е девојкава :?:

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Сакам да кажам...

Енрике од увек имал јаки жени на спотовиве.
    А читав и за неговата навика да бакнува девојки обожавателки на концерт, па ај нека дојде навака да отидам у први редови да му се качам и мене така добро да ме залапа :rofl: ако неможе веќе нешо поише!

Offspring, Phyramide and Srekicka like this.
  5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Има невидена харизма типот и сексипил, да не се лажеме. Што ви требаше да го спомнете, вечер ќе правам тројка со него и со тој келнерот. Во сон нали :$ Во секој спот фацата и движењата му вриштат на перверзии и невидени секс маратони!

Ајт, да прекинам, нема ништо да сработам....или ќе треба да ја сменам фотељата ако ништо друго :wasntme:

Offspring likes this.
  6. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

Мене ни Енрике ни Роби... |( И ова со лигавење на сцена ништо спешл...дури ми е и блесаво.
    Џон БонБон би ја! :$ :inlove: :inlove:

7. mina

mina Популарен член

Сакам да кажам...

Спокојството е најубавата форма на среќата. Ама каде ми е денес спокојството? |(
    СДК студенило невидено е надвор, ова времето ко без осет да е...како бре ќе функционирам денес? На ваков студ (и со вакво расположение) ни под кебе не се седи а не пак да се изработи нешто... :doh:

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

http://www.zaljubi.com/index.php?u=dijeta&h=hrana сдк на оваа страна можете да си проверите колку калории дневно внесувате... Пишете се што сте јаделе едно врз друго, и ќе ви излезе точниот број калории за целодневните оброци ;)

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК welcome to the Hotel California, such a lovely place :) СДК сонував како Енрике ме гушка со убавите раце, ете така, сега Сеси нека завидува :D

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=vdwkjOnaGpA

Кога прочитав, одма ми текна на ова :D

Јас сега посабајлечки, пак си го пуштив Енрике :inlove: :inlove: :inlove:

Phyramide likes this.
  11. doll

doll Истакнат член

Сакам да кажам...

Има мал милион работи што сакам да кажам, а ме немаше баш на форумов ! Mногу студи, ладно е сече ! На работа иако имаме некакво си греење сепак огромен простор е тоа, замрзнавме :worried: Сдк. и тоа дека не се договоривме ништо за нова година, а има интересна понуда :!: Можеби вечерва ќе падне договорот ? Си купив и уште едно фустанче и многу се потрошив :worried: Целото е кожно мини, и црно. Пресекси ! :* Сдк. дека ќе мора да се внимава со парите и, еве најверојатно нема да одам на концертот од Чола, и ми се плаче поради тоа !!! :sweat:

12. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк I want to be a billionaire 8) :rofl:

glamour-lady likes this.
  13. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

...so f***ing bad! :lol: :rofl:

Phyramide likes this.
  14. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Сакам да кажам...

Баш fu*king :D
    па кој не би :lol:

15. Nina24

Nina24 Популарен член

Сакам да кажам...

Јас :rofl: Јас не би! Сакам да имам доволно и малку повеќе од тоа за да можам да си дозволам се што сакам. Да си се разгалам во убавини, сетилни доживувања, наслади, шетање...Ама да бидам милијардер и да мислам дали некој ќе ме упука утре, па да морам да плаќам рекетари и телохранители, не фала! :lol:

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Нежно? НЕЖНО? Сигурна си Оффи? :) Тебе нека те гушне нежно, ја кога ќе го видам вечер има да го зграпчам за г’з и повлечам кон мене! :tmi:
    Луди женски хормони, тоа само ќе ви кажам. И после мажите мислеле на секс. Мижи Асан да ти баам! :)
    Одам јас во друга тема поарно, овде ќе ме бришат :)

Освен тоа што посакувам некој како Енрике да ме смири сега, сакам да се преселам во Аргентина. Танго и топлина! Темперамент и добро јадење! Сакам земја каде зимата е максимално пролет, а летото е ЛЕТО!
    Ете, тоа СакавДК.

irenna likes this.
  17. Offspring

Offspring Форумски идол

Сакам да кажам...

Има во групи и изведувачи :) Ајде пиш сите таму :lol:

18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

СДК поосамено не сум се чувствувала ... се затворив во себе ..

19. soledad

soledad Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК имам за учење а книга не ми се фаќа аман нека заврши еднаш :@

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Сакам да кажам...

Ве читам нешто за Енрике сте се разбрбореле.... па има и за што :D
    Ај да престанам, да не ме фати и мене тоа таквото :lol:

Туку, вчера реков дека ќе ви К нешто, ама денес....
    еве што сакав да кажам:

Пред извесно време спомнав дека сметам дека ова што ние го живееме не е единствената реалност, туку дека на неа постои и друга, паралелна реалност која песимистите ја нарекле фантазија :D Во таа друга реалност... тој ја повлече за рака додека таа седеше на сепарето, ја влечеше се‘ додека не ја доближа доволно блиску до себе и ја бакна така нежно, што келнерот заборави на порачката, а диџејот ја стиша музиката ненамерно. И‘ рече Не ми се верува дека всушност те имам до себе. Не ми се верува дека конечно си тука и дека современата технологија не е единственото што не‘ поврзува...
    На заминување, симпатичниот келнер му рече Да ја чуваш. На тоа Симе одговори Ја чувам јас како капка роса. Малата и слатка Тамара, нестрплива и смрзната извика Ајде, ајде Ромео, да се движиме. Ладно е!
    И така, чекорејќи еден покрај друг по таа алеја на плочите, се љубеа. Се љубеа без зборови, без бакнежи, без прегратки... само со нема тишина и со повремениот нежен допир по рацете. Таа чекореше, Тој водеше чекор ист со нејзиниот, ете така се љубеа. Поминуваа луѓе, познати и непознати, збунети и љубопитни, но никој не се осмели ни да праша... затоа што прашања беа излишни. Тие се љубеа!
    Кога стигнаа до местото каде што се‘ започна, каде што започна тоа мало патешествие, поминаа неколку мигови додека едниот од нив не проговори. Се разбира, затоа што зборови беа излишни. Топлината и пријатната миризба од блиската сендвичарница, а паралелно на неа и студот, ги натера да се придвижат поблиску еден до друг за да го зголемат бројот на нешта што заеднички ги доживуваат, било да е температура под нулата или пак сочното гиро.
    Што да се каже во ваквите мигови? Тамара - не знаеше, тврдам во нејзино име. А Симе? И тој не знаеше, но тоа не го тврдам јас, туку погледот негов тврдеше. Тврдеа рацете негови кога силно ја гушна не сакајќи да ја пушти...

Thread Status:
Not open for further replies.