Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.363
    Среќа е да завриш со 5.00 :D

На Lella, eliesaab и tessie им се допаѓа ова.
  2. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Сум се прашувала како е да си родител? Дали секој заслужува да биде родител и колку има памет во него да го израсне и да го воспитува правилно?
    После вчерашната случка можам да кажам дека не секој заслужува да биде родител. Со кој памет го учи детето од 5 годинки да пцуи и на крај синот од 5 години да го пропцуи татка си пред многу луѓе? Кој е виновен овде? Се се случува по светот, а јас сум запрепастена.
    Денов може да започне, ке видиме денес каков ке биде, се надевам одличен и по малку луд како вчера.

На eliesaab и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  3. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.047
    Аман веќе, ми ја дупнаа главата со кукање за времево !
    Па што ако врне..нема шанси да ми го расипе расположението ! :P :rock:
    girls-playing-in-the-rain.jpg

На De-lovely, BurstBerry, Marossa и 17 други им се допаѓа ова.
  4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Ахахахахахахахахаххахаха :rofl: леле неможам ме пресмеа на цела мака:rofl:...
    @HarleyQuinn @Sanjichka007 ,и вие ме изнасмеавте со случките,без разлика што и да се случило свртете го на мајтап бе жени и онака бидна што бидна не се замарајте то е ова навистина смешно е ништо страшно:rofl:
    Јас пак дури сум со некој ако осетам дека некоја се платка или тој пак по некоја мањачи тогаш провервам а ако сме веќе резделени НЕ верувале или не не ме интересира воопшто нека кршат глава благо речено, нема потреба да се замарам или повредвам а и онака ние секогаш сме поубај од новите хахахахахаха:rofl:...

На samovila.red., Sanjichka007, HarleyQuinn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Порано едвај чекав да дојде лето и да се варам на топло, ама сега ми одговара вака посвежо време, и тоа како. Ова другава со тебе може да бидам јас, нели? :P

На eliesaab, Sunshine.Sunshine и Abrakadabra им се допаѓа ова.
  6. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    И јас сум таква те разбирам

7. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Постојат два типа на болка... онаа која те боли... и онаа која те менува.

Последна измена: 30 јуни 2015
    На samovila.red., BurstBerry, Barbie20 и 14 други им се допаѓа ова.
  8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.537
    Допаѓања:
    55.312
    Жаде 2 се јавува на рецепција :D
    Значи вака,пишував вчера ,да не се навраќам назад,ќе преминам на главното:rofl: вчера му дадов шанса на детето,и се покажа Ок,како што очекував,ах колку мило се бакнуваше и како ме гушкаше,одамна не сум се чуствувала толку среќна,а се траеше само неколку саати..едвај чекам да се видиме вечер,и да ви пишувам само убави работи,а не кукања од минатото кое не се враќа веќе...ве сакам и сакам да ја споделам мојата мала среќичка со вас:P:$

На 2212, samovila.red., barbiegirl.24 и 30 други им се допаѓа ова.
  9. Зошто?

Зошто? Активен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2015
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    32
    Чуден сон, уште почудна ноќ:?:
    Мислев дека сите спијат, не слушав човечки глас а слушав чекори и траскање на врати, помислив крадец ни упаднал и ќе си оперира, небитно другото, јас последно ја проверив вратата:wasntme:
    Понесена од сонот, незнаев што се случува, од улица слушам гласови на деца, трас надворешната врата, и ни едно ни две станувам и со трчање на тераса да видам кој ќе излезе од нашиот двор. Брат ми, изгледаше како да месечари и за малку ќе почнев да трчам по него ако не ми кажеше дека оди по леб и дека е 9:30h..
    Интересно8-|
    Дур не каснав нешто неможев да се освестам, сега е добро:lol:

На Lella, Sunshine.Sunshine и Ketchup им се допаѓа ова.
  10. littlevampire

littlevampire Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    699
    еве ви слика од новото кученце ааа :inlove::inlove::inlove::toivo: kutre.jpg

На Candid, samovila.red., Lella и 26 други им се допаѓа ова.
  11. Anonymous-Mr.Known

Anonymous-Mr.Known Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    27
    СКД дека ми е мило што случајно налетав на овој форум, па и сум имал акоунт од претходно. Еден од ретките форуми во нашата земја во кој што има доста интересни дискусии на најразлични теми,барем според тоа што успеав да го прочитам до сега.
    Како и да е, во последно време сум во постојана борба со самиот себе, знам дека за да напредувам во животот морам да се соочам со оние предизвици кои најмногу ме плашат и се неизбежни скалила за да можам да стигнам до врвот. Едно нешто што научив низ годините е тоа што речиси секогаш кога ке се најдам во нова ситуација пробувам да сум сосема свесен и да видам како ми реагира умот на таа нова ситуација , па потоа размислувам каде сум згрешил и каде може да има подобрување следниот пат. Затоа знам дека истиот страв е токму стравот од непознатото , не искуството од ситациите кои следуваат, но доколку се земе во предвид дека претходно речиси сите предизвици пред кои сум се нашол,без разлика дали излегле добро или лошо сум научил многу, би било подобро на истите да гледам со возбудување наместо страв, да ѓи гледам како можност наместо како пречки.

На Captain-Omni, samovila.red., Marossa и 6 други им се допаѓа ова.
  12. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    Дека ми е преку глава од луѓе што само кукаат за нешто и што нонстоп шират негативна енергија.
    Уствари излегува дека и јас кукам за тие што кукаат...
    Нема врска...олабавете малку бе луѓе

На littlevampire, eliesaab, GirlLove и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.807
    Еден интересен блог кој би ги интересирал сите девојки, може и момци :)

http://menstrupedia.com/blog/

14. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Ako e toplo,oti bilo toplo.
    Ako vrni,vrnelo ne cinelo.
    Ako e tmurno,pak ne cinelo.
    Neznam kakvo treba da bide za da ne kukame.

Kako imame vreme i sili za da se misli postojano na vremeto.Neka bide toplo,pa i neka vrni,toa i treba na prirodata,a so toa i nam.Prilagodete se na prirodata,dosta nie nejze ja prilagoduvame spored nasite egoisticni potrebi.
    'Zdrava'priroda,zdravi luge.
    Kolku poveke ja ostavame bez da ja vestacime,tolku podobro za nas.
    Site losotiluci od covekot doagaat ne od vremeto i prirodata.I vremeto veke ne e prirodno kakvo sto trebase da ostavime da bide.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, eliesaab, kala21 и 10 други им се допаѓа ова.
  15. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.867
    Допаѓања:
    99.600
    Мене времево ми е ЉУ - БОВ! Обожавам да се досадувам на вакво временце по дома, да опуштам душа и да дишам воздух кој мириса на дожд. Подобро отколку врели асфалти, сонце кое жеже и пече и јас која се потам како крава дури и кога ништо не правам освен што чмаам на кревет:sweat:.

Сум почнала да одам дури и на одмор во јуни или септември, не се сончам, се брцнувам во вода и трчам под чадор, шлапам креми и дремам на дебела сенка...ни тен ми треба, ни бутутр...аристократска бела боја фурам и точка:rofl:.
    Ова симтомиве типично пензионерски, застарувам пусто да биде:bug::lol:.

Убав ден на сите и извинење до сите љубителки на сонце, ама јас и мајче удараме по една секојдневна молитва летово да прекара со овие температури горе-долу :wasntme:.

На Candid, Trnche, Snow-Star и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.428
    Моментот кога ќе видиш некој што не знае два збора да склопи става слика како чита книга 8-|

На Candid, samovila.red., Lella и 22 други им се допаѓа ова.
  17. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Зоки Поки

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.212
    Утрински зрел муабет од маж.
    Кога ќе видам атрактивна девојка, привлечна, ако не забележам мајчински елементи кај неа, дека би сакала да биде мајка, не ми е ќејф да имам ништо со неа, некако за џабе ми изгледа работата. Не као одма сакам да ја оплодам, ама воопшто ми е џабе трудот да правам било каква интеракција со неа, не ме занима.

Ајмен ту дет брадр.

ЗоЖДо бе нема повеќе вакви мажи кои имаат принцип како да си го задржат во панталони?
    Познавам и 30 годишни што се превозбудуваат се уште на жени...а не се да речеш без искуства.

Ми здосади више времево...

На Candid, samovila.red., BurstBerry и 10 други им се допаѓа ова.
  19. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Па греота на 30 години да не се возбудува мислам ептен контрадикторно тогаш ќе испадне не способен. А за тоа зашто не си го држат во панталони одговорот е многу едноставен премногу има кој откопчуваат шлицеви како ќе остане во панталони

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.212
    Ти дечко со големото его и малиот бип, не ми се обраќај, во ред?
    Од вакви шовинистички глупи коментари ми се повраќа.

На samovila.red., BurstBerry и crimson им се допаѓа ова.