Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.951
    Допаѓања:
    31.488
    Ме нервираат луѓе кои не се разбираат од збор, кога ќе му речеш на некој дека не излегуваш или не сакаш нема шо да инсистираш, да напнуваш, да не се разбирало.

На eliesaab, samovila.red., crazylady и 13 други им се допаѓа ова.
  2. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    5.755
    македонскава нација значи скроз е збудалена ....

На samovila.red., kala21, crazylady и 12 други им се допаѓа ова.
  3. Tumblr.123

Tumblr.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2014
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    421
    Кога се возам со лифт, мора, ама мора да ми се случи три-четри пати да го стиснам копчето за спратот кај шо сакам да одам. Како да ако го повикам повеќе пати, побрзо ќе стигне.. ;):o

На Candid, galapce, PiaMia и 4 други им се допаѓа ова.
  4. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2014
    Пораки:
    2.114
    Допаѓања:
    34.607
    Цела недела турбо ми помина.
    Ги положив испитите, сега уште најтешкиот остана. Односно предметов не е вооопште тежок, ама професорката е ептен тешка.
    Ама сега само ми останува да се молам на Бога и да имам среќа тој ден.
    Патем одозгора на ова, цела недела труп настината бев. Скоро две години не сум веќе на терапија, подобро дишам т.е подобрена ми е состојбата, а сега поради обичнава настинка повторно не можев до воздух да дојдам.
    Сума сумарум денес си го видов бебушот мал :inlove:
    Тоа мало ангелско лице, само што го видов ми помогна да заборавам и на испитот и на болеста за момент.
    Сонце тоа на дада :l: Едвај чекам да си го гушкам :inlove:
    П.С какво е буцлесто, абе образи што да ви кажувам :angel:

На eliesaab, Lella, joy1 и 13 други им се допаѓа ова.
  5. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.108
    Допаѓања:
    20.032
    Сдк i don't to live on this planet anymore :@:@
    Седеjки на тераса загледав едни дваjца мажи излегоа од кола и на тротоарот оставиjа една кутиjа одозжора отворена. Се провртеа уште малку и си отидоа.
    Прво што помислив беше дека се кучинjа или мачинja штотуку родени и оставени така. Ми падна жал што да им правам, а веке имам една мачка дома. А пак каj да ги носам воова време. И решив ке се симнам да видам што е. Со тешко срце идев накаj кутиjата надеваjки се дека не се животинчинjа.
    Не беше ништо помалку ни повеке туку ГУБРЕ. Па добро на сто метри од кутиjата има контеjнери. Раце нема да ви паднат ако отидете до контеjнерите. :@

На samovila.red., Lella, galapce и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    13.334
    Се повеќе ми се згадува од женскиве што ги гледам во последно време. Од изглед, од понашање, од преправање и глупирање.:puke: Понекогаш ми е срам што сум женско и што сум во нивна близина.. :x Нит женственост, нит нежност. Ништо!

На eliesaab, samovila.red., Esmeralda-MD и 18 други им се допаѓа ова.
  7. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Зошто животот мора да е волку суров?
    Зошто вистинските вредности на човештвото исчезнаа?
    Зошто во оваа проклета држава сè e преку врски? А што е со оние кои навистина се трудат? Што со нив?
    Зошто оние луѓе што не треба да успеат нешто секогаш успеваат?
    Зошто луѓето се толку лицемерни?
    Зошто...?

Простете, пред еден месец тотално се разочарав од она што ми се случи, едноставно не можам да се помирам, немав на кого да кажам па си реков тука ќе се обратам.

Добра ноќ на сите. |-)

На eliesaab, samovila.red., Esmeralda-MD и 15 други им се допаѓа ова.
  8. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Затоа што за љубовта треба храброст.
    Лесно е да се заљубиш, но не и да останеш заљубен.

Имајте мирна и спокојна ноќ.♥

На eliesaab, julie77, deskarada и 10 други им се допаѓа ова.
  9. 702706

702706 Активен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    360
    оу да се пуштам на форумов после десет години хуапуахуахауахауаха

романтика лвл бројче:
    тој *ме разлигавува сред чело*
    тој: знаеш што значи кога машко ќе ја баци девојката во чело?
    јас: што?
    тој: дека ја заштитува (љољ)
    јас *го бацувам сред чело ко баба да сум му*
    јас: знаеш што значи кога женското ќе го баци машкото у чело?
    тој: што?
    јас: ништо

бахабахаба
    позич отидов на чај со папата

На BoneMachine, samovila.red., Lella и 4 други им се допаѓа ова.
  10. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Чувството кога ги направиш првите три чекора... и се превртуваш во неизвесност. Да и нормално после тоа да се дешава нешто било што, но не неизвесност. Зборот ми беше, немам нерви за чекање!

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.486
    Допаѓања:
    4.242
    Јас неможам да сфатам зошто ги користат на форумов (мислам дека во темата "Фемина Инстаграм" приметив) :?:

На Summerlover и crimson им се допаѓа ова.
  12. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2014
    Пораки:
    2.114
    Допаѓања:
    34.607
    Филингот кога кафето си го правиш мераклиски како што го обожаваш, со цел да се дружите во текот на ноќта,
    и после првата голтка, ајде уште една голтка, и има што да се види :tmi::
    - Една голема црнчуга :bug: си пливаше, очигледно си се замислуваше дека е Клеопатра па ајде во млеко да се бања т.е кафе млеко (poolparty):bug:

Последна измена: 20 септември 2015
    На eliesaab, joy1, PiaMia и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    547
    Добар Ви Ден, Среќен Ден Неделен!

На vitamina, presiosaP и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  14. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    6.074
    Многу лоша идеја е кога немаш доручкувано од сабајле да отвараш теми како Фемина Инстаграм :pizza::worried:

На eliesaab, Tumblr.123 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  15. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    2.963
    Истрчани 5 км за 23 минути и 48 секунди. Малку се изненадив што два пати се одморав по 2 минути, али не сум баш подготвен моментално. Барем за 20 мислам дека можам да истрчам.
    Сеа чекам фотки да видам дали ме слика некој :D

На Candid, Lella, kjukli и 10 други им се допаѓа ова.
  16. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.162
    Допаѓања:
    221.826
    Иако не умеам баш со неделите, ќе се обидам и денес да ја пронајдам мотивацијата за подобар и посветол ден :sun:

Животот ни е непроценлив дар кој треба да го искористеме секогаш до максимум, има и светлини и темнини, но треба секогаш да се трудиме да живееме за светлините и најнепроценливите мигови, а темнините и суровоста се моменти кои никогаш не би не убиле, туку напротив секогаш не направиле посилни.

Уживајте и живејте за сето она што ве исполнува како целина, љубете неизмерно и препуштете им се на чуствата, дружете се и најважно секогаш насмејте се од срце.... животот не е лесен, но зависи од нас самите како ќе си го скроиме теркот кон живеачката.

Пријатен ден(hollest)

На eliesaab, Esmeralda-MD, FoodLover и 17 други им се допаѓа ова.
  17. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Каде ќе ги собере тие 18 000 Цецини љубители, врска немам. Дојдов, јадам пастрамалија и се враќам во Скопје за спас. Како и се дава пари за таа, е друго што не ми е јасно кога веќе не знам колку време се мачиме и собираме донации за млади луѓе од потреба. Ама не, некоја кафанска певаљка мора да ги усреќи несреќниве.

Друго, моето маало 85% е вмровско. За овој градоначалник, гласав и јас и мојата фамилија и покрај толку гласови, ние живееме во темнина. (прекрасна симболика!) Сакам ѕвезди, ама не се гледа бре каде одам. И толку многу мои соседи профитираа и си се сместија на удобна фотелја поради нашиот глас, а на никој да не му текне да се среди ова осветлување. Што е најинтересно, ако се запне и ќе биде, ќе ни донесат некоја бандера. Ама не, сите игнорантни суштества.

И јас само хејтам по другари и по социјални мрежи и ништо не правам.
    Така и во државава, и секаде.

На eliesaab, Esmeralda-MD, Dreamer-V и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Среќата вака ли изгледала бе луѓе?
    Лицето ме боли од што се шетам со толкава насмевка на лицето. :wasntme:

На Wild Ones, eliesaab, Viktorijaaa5 и 30 други им се допаѓа ова.
  19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Смешни ми се тие девојки што уште од мали главна цел им е да се мажат за богат.
    Уште во прво одд. ги гледа машките кој какви патики и алишта носи, и одма му се лепи до тој со најнови нешта на него. За другарки ги бира тие што носат најнови фустанчиња, ранци и имаат секаов вид на боици, фломастери, пенкала, тетратки.
    Обично на почеток им служи како потрчко. Им купува јадење, им дава секој ден комплименти, им пишува домашна, им го лиже газот...само да се вклопи во тоа друштво.
    После кога ќе ја прифатат во друштвото, нејзините дома мора да подигнат кредит само за да и купат едни патики, или фармерки ама битно ќеркичката е во кругот на богатите.
    Истото продолжува во текот на целиот живот...се дружи со богати, за да запозне богат и да се мажи за него.
    Сите во друштвото на маса пушат marlboro, возат џипови, ауди, кабриолети, имаат ајфони какви што уште никој нема во Европа...а таа седната помеѓу нив ко некој партал со блуза купена од шутка, и фармерки купени од Еуро Азија, на попуст за 100 денари...
    Куќата секој момент ќе и се распадне на глава, татко и по 18 саати на ден работи, мајка и исто така, едвај колку леб да извадат ама битно е дека таа се "дружи" со видни луѓе.
    Не и е битен факултетот, кариерата, ништо не и е битно само цели кон богат дечко.
    На некоја и успева тоа, а некоја си останува на улица.

п.с. Пред малку пуштен ми беше тв на канал5 и нормално ко секогаш има Македонси народни приказни. Мислам секоја граница ја претераа луѓево, бетер од индиска серија ги направиле приказните.
    Гледам двајца заврзани во рацете, нозете, седнати на столчиња во штала, помеѓу нив сено и демек беа киднапирани или не знам што правеа така...чекај стварно? Приказна е или акционен филм?
    Ајде уште зомбиња сега да се појават.... (facepalm) абе, едно нешто не прават ко што треба во државава.
    Колку беа убави порано приказните со Колозови, Тодоровски, Петрушевски, Бараков и останатите...а од сегашниве приказни, Бандини може го*на да јаде :headbang::puke:

Последна измена: 20 септември 2015
    На samovila.red., Lella, FoodLover и 18 други им се допаѓа ова.
  20. Аliсe

Аliсe Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    6.979
    И' пишувам во порака на фб среќен роденден,ми враќа пиши ми на timeline сите да видат..Ни фала ни ништо :x
    Толку ли е битно да има повеќе честитки на ѕид?:?:

На eliesaab, samovila.red., kala21 и 25 други им се допаѓа ова.