1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Sdk...Toa samo[​IMG]

На samovila.red., Mrs.Bass, Mama25 и 16 други им се допаѓа ова.
  2. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    СДК 1: Не можам сериозно да сфатам девојка или жена која е дрољасто облечена, особено на места каде во ниту еден случај не би требало да се појави така.
    Сериозно, деловен состанок, а типката се појавува во сукња со должина под колена а сепак еден број премала, бела проѕирна кошула со чипкаст "брусхалтер" и палто кое не може да го закопча. На тоа искомбинирала и високи потпетици со отворена пета или прсти.
    Да, дефинитивно облеката кажува доволно. Нека има и два почесни докторати, но фактот дека одлучила со секс да привлече внимание и да добие било што, автоматски го поништува целото образование.

СДК 2: Не сметам дека некоја личност е достојна да дискутира со мене, макар и виртуелно, кога не применува некое од основните правописни правила, на македонскиот литературен јазик, како што е пишување на голема почетна буква на лични имиња.

На samovila.red., mimiiiii, Barbie07 и 21 други им се допаѓа ова.
  3. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.230
    Допаѓања:
    13.243
    Се` помалку зборувам. Се оддалечувам од другите. Не можам да се концентрирам. Се губам во просторот.
    Ете, не знам. Не знам зошто, не знам како и не знам до кога вака.
    Немам сила. Не сакам наутро да се разбудам. Не сакам да одам помеѓу луѓе. Не сакам да слушам. Не сакам да сум овде.
    Се` повеќе уживам во осаменоста. Уживам во оние часови од ноќта кога сите спијат, а гласовите во главата ми се прегласни. Се` повеќе го мразам туѓото присуство.

На samovila.red., ceca-1, Anonymous-Mr.Known и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.278
    Штотуку во известување ми стаса трофеј кој ме потсети дека на денешен ден пред
    точно пет години за првпат сум се зачленила на форумов. Првата мисла која ми прелета беше -
    - Па зарем е возможно? Епа да, возможно е. Воедно, сакам да кажам дека за овој временски
    период кој ми мина вртоглаво брзо, стекнав многу вредни виртуелни пријателства, и знаења, особено на тема трудноча. Затоа ја користам оваа свечена прилика да им заблагодарам на сите бремени другари и другарки кои доживотно ме истрауматизираа што се тиче секс. Благодарение на вас драги мои јас останав девица, у подзнак стрелец, a во месечен чекам принова - близнаци. И ај да не должам многу, кревајте чашите да се налееме, јер биче журка вечерас, cheers! :d::makeup:

На bittersweet, samovila.red., SV1911 и 25 други им се допаѓа ова.
  5. Sawyer

Sawyer Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    3.037
    Среќен Курбан Бајрам пријателчиња и единствениот "курбан" што ќе мора да го дадете за да постигнете се што сакате во животот да ви биде само овој :) па пред да ме поканите на било што, бидејќи го сакам спортот, ќе ви речам чувајте за мене само парче телешко или јагнешко, тоа ми е во програмата :lol::$

На Adina, blueberry93, Sanjichka007 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.758
    Да, утре т.е денес веќе ни е празник. Го сакам овој празник и неговите убавини. Големи ручоци со најблиските и блиските, одење (hollest)едни кај други и секако мноооогу благо:^:, што ми одговара на мене сосем. :lol: Па одење и викање на другарки дома, искрени дружби:f:, собирања...Добро, нив ги има и секој ден, но ете на празников се некако посебни.

И не само на овој ден, тоа сакам да го правам секој ден, да му се заблагодарам на Господ за се што дал и не дал. Тој според мене знае најдобро како треба да е.Благодарна сум за се, за моето прекрасно семејство, за обемното и прекрасно пошироко семејство, за луѓето со кои не сум во никаква роднинска врска, но ми значат многу, за здравјето пред се и за сите работи после него. Среќна сум што сум девојка каква што сум, што има доволно амбиции во мене и ме носат кон остварување на моите цели, што знам да ги почитувам луѓето, да ги сакам, да им помагам...Среќата е во малите нешта зарем не, но ова за мене се огромни нешта ,кои им ги посакувам на сите. Работи што немаат цена. :) :muscle:

На samovila.red., SV1911, lovemme и 25 други им се допаѓа ова.
  7. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Ние немаме многу празници но, тие што се, се најубавите празници за нас.
    Уште се радувам и го сакам овој празник ко мало дете, ма да незначит дека само децата се радуваат за Бајрам но секако во нивните срца е поинаку. Сестрами си кажа дека немала да заспие цела ноќ од возбуда исто и нејзините другарчиња, хах, верувам како им е.

И оваа година нека ни е честит Курбан Бајрам, здравје, среќа и бериќет да ни донесе на сите и Господ да му ја примит жртвата на сите што ќе принесат во името Негово.:f:

images.jpg

На Giovanna, vitamina, deskarada и 16 други им се допаѓа ова.
  8. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Imav jas eden primer vakov.Vo centar sedi zena i prosi sakav da i dadam pari no se predomisliv bidejki bese ladno a vo blizina imase restorant i i zedov nesto toplo da se najade da se stopli no koga se odaleciv zenata stana si pimisliv ke sedne nekade da jade,no taa go zede toa i go frli vo kontinjer tolku sum se iznenadila i iznervirala sto nemozam da opisam i od togas kazav na deca ke pomognam ako mozam no na vozrasni veke nikogas

На SV1911, vitamina, Nausicaa и 5 други им се допаѓа ова.
  9. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Не знам зашто но многу често тишината и ќутењето се третираат како слабости.Мене тоа ми е најголема предност бре!Многу често се потврдува она -никогаш не вели никогаш.Абе колку брзо се менуваат луѓево.Да можат само да застанат да видат дека сите стандарди и принципи што си ги поставуваат се лажни.Аман како можат толку да анализираат и испитуваат туѓи животи....Абе златна тишина.:wasntme::wasntme:

На vitamina, kjukli, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Ethrnity

Ethrnity Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2013
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    557
    12015253_10153141940513059_1177417667537754797_o.png

На Luna91, vitamina, Adi888 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
  12. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Некои викаат „страв лозје чува“... Но јас викам, „стравот е најголем непријател на успехот!“

На Butterfly-Girl, Mama25, vitamina и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Ethrnity

Ethrnity Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2013
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    557
    Да не сме покусо...иако јас сум повеќе за Париска недела на модата:)

На Madam-A му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Ми се свиѓa кaкo рaзмислувaш aмa Црнците први стигнaa тaму.
    Мoже требa сo Милaнo дa се прoбaме, a? :wasntme:
    (hollest)

На Captain-Omni, kjukli и Ethrnity им се допаѓа ова.
  15. Ethrnity

Ethrnity Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2013
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    557
    И јас сум за..зошто да не ,што ме бараш мене за шетање ,не чекам да ми се рече двапати:D.А што велиш после тоа да му ја летнеме до Њујорк?

На Madam-A му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Пa дoбрo aјде, не би ми пречелo 8)

Ае пaкувaј се и се гледaме нa aерoпoртo мaдмaзел! :sun:
    :d:

твoјa М, :makeup:

На Ethrnity му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.537
    Допаѓања:
    55.306
    Iako sum rodena vo srceto na letoto,jas i ne go sakam mnogu letoto,zimski covek sum ti jas brate,Ok mi e da pominam nekolku dena pokraj more i tolku,posle so dusha cekam da dojde zlatna esen pa za zima i sneg i da ne zboruvam:D

На 2212, vitamina, deskarada и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Победа на денот! :clap:

Да не сум офф, само што се вратив од излегување, мртва гладна па наместо да јадам, јас 4 парчиња баклава. :D
    Изгледа почнав уште од сеа да славам.

На vitamina, Captain-Omni, kjukli и 7 други им се допаѓа ова.
  19. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Cestit Bajram na site koj go slavat.
    Cestito na moje priateli od cel svet koj ne go razbiraat mojot jazik ama znaat sto e baklava.
    Povelete na edna virtuelna baklava.

На vitamina, kjukli, Ketchup и 4 други им се допаѓа ова.
  20. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.566
    Честит Курбан Бајрам на сите кои го славите, имајте здравје, мир и благосостојба во Вашите домови со Вашите семејства. :)

На toogood, Ketchup, butterfly* и 4 други им се допаѓа ова.