Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Обиди се да го пронајдеш таквиот човек затоа што животот ќе ти биде многу поубав , ти гарантирам :!:
    :inlove:

2. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Ти благодарам :D.се надевам дека ти веќе го имаш пронајдено :)

Viktorijaaa5 likes this.
  3. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Gospode, te molam napravi kako sto e najubavo za mene,a ne kako sto jas sakam.
    Amin!
    ...

4. promeneta

promeneta Популарен член

- За секое тенџере постои капаче.
    - Изгледа јас сум тава.

- Сестра ми. :D

5. Valerin

Valerin Популарен член

Можам со денови да пишувам на темава. (facepalm)

Long story short..Имам братучед пубертетлија.
    Човекот има 16 години и живее со полна пареа. Што сака прави, каде сака оди, ич не го боли за ништо. Ептен во добри односи сме, и си ги имаме оние заебанции. Него, друго ми беше муабетот...

Пред неколку недели ми се јавува и ми вика:
    ,,Имаш некој дома? Идам со Моника плаватa''.
    Не поминува месец, пак ми се јавува ,,Ej, ако дојдам со Моника црната?''
    Јас сета збунета го прашувам aбе се фарбала Моника? И овој - ,,Не, оваа друга е оваа, пази да не ти се испушти'' Ај викам океј, у реду. :^)

И баш пред некој ден баш стоиме на тераса димиме, му чачкам у мобилен, случајно наидувам на фотографии и гледам една згодна бринета па на шега му велам - брат и оваа да не се вика Моника, хе хе? И овој баш како у оној вицон - ,,Да бе како знаеше''? :o Па добро бе му викам, бива ли секоја женска што ќе ја фатиш да има исто име, шо е финтата?
    - ,,Па знаеш, да не ги утнам ми е''.
    Добра финта брачед, добра. :handshake: :drunk:

6. aways

aways Истакнат член

Среќна сум оти најдов балас меѓу другарките, дечко ми и фамилијата.
    Малце ме чуди дечко ми.
    На почетокот се давав од себе.Да го импресионирам, да го заведам.Кога почнавме да бидиме поинтимни разбрав дека сака црвен долен веш, па и така го изненадував.Мислев искрено дека не приметуваше(ама не знам ).Сега ситуацијата е поинаква..
    Вчера вечер пазарел.Јас имав покането другарки и игравме карти.И ми се јави и ме праша дали сум уште со другарките и јас викам па да, играме карти.И ми вика ќе можи на 3 мин да слезиш и јас помислив сум заборавила нешто кај него, некоја шнолка, така нешто.. вади од кесата од веро со рафаело од 150г.
    Вака го гледам баш изненадено и го прашав само зошто
    и ми рече ти заслужуваш многу повеќе
    Одам пак в стан, и кутијата со рафаело ја држев позади...и викам видете какво срце е.:inlove::inlove::inlove:
    И ситее..леле леле...
    денеска се будам и уклучувам нет.Гледам ставил наша слика на истаграм.
    Му коментирав, нормално.Срце ми е :) Навистина малите работи во животот се најважни.

7. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Денес ми е таков денот што се осеќам како Врчак со стихон „чекам да се стемни, за да искочам...“ :?:

8. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Постојат безброј начини да направиме побрзо да ни помине времето кога ни е здодевно или исчекуваме нешто... но кога само би постоел барем еден начин истото да застане или повторно да се премота на моментите на уживање во посебни места и со посебни личности... :angel:

9. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Оние што не си ја вадат шминката, уште и тврдат дека ништо не им е и дека е во ред тоа....
    Сега нека биде во ред. Ама ќе ви се покаже тоа на кожата за едно десетина години,сигурна сум.

10. Dorian Gray

Dorian Gray Активен член

СДК, што е проблемот со жените на овој форум? Се забарикадирале, поставиле железни и жичани огради на своите профили, ги вклучиле сите аларми, полесно ќе добиеш green card отколку да им влезеш на профилот, а јас дојдов само на форумот со искрени и чесни сексуални намери :P

П.С. Дали пополека почнав да сфаќам зошто поголем дел од мажите денес шетаат куче покрај себе, а не женска?)

Captain-Omni and Trnche like this.
  11. referentka

referentka Moderator Staff Member

Не е проблемто со жените, со мажите е

12. neimenuvana

neimenuvana Нов член

Кога толку се грижиш за помалата сестра и ја почитуваш, а она тебе те извисува и ти префрла вина постојано, па малце боли...

СДК, форумов не е баш наменет за да бркаш женски... ако си дошол само поради големиот број на женсиот пол на овој форум, си промашил. Нивно право е да се забарикадираат ако сакаат, а лошо од твоја страна што жената ја споредуваш како нешто "за шетање". Ни кучето не е за шетање и покажување, тоа е пријател, а пријател треба да ти биде и жената, а не да ја споредуваш со некаков предмет или освојување.
    'Проблемот' со жените е тоа што ти не знаеш како да им пристапиш. Само СДК. :)

13. Dorian Gray

Dorian Gray Активен член

Толку ли сум очаен што ни иронијата не ми ја сфаќате?:P

Девојки, ова беше само заебанција во којашто има пола вистина, лол:D

Captain-Omni and Аliсe like this.
  14. lovemme

lovemme Форумски идол

И сеуште ме копираат,секој чекор ми го знаат.
    Ми се темни од такви личности.

15. fff3

fff3 Активен член

СДК дека ми се смачи од овиие колоквиуми веќе, мораше овака да се погодат со твојот роденден мило. Ама се од себе ќе дадам да ти биде сличен на оној од лани...па после ќе расправам со учење :l:

16. neimenuvana

neimenuvana Нов член

Ако не сум те разбрала... грешки сме, луѓе правиме (ха)
    Сепак, вака во текст тешко да се пренесе сарказам и иронија. Треба да внимаваш како се искажуваш...

17. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Јас шетам куче од 60кг. со мене, заради мажите кои сакаат да ми го видат профилот.:^)

Он:
    Сакам да кажам дека:

Marossa, Lella, Lady Phoenix and 14 others like this.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Имавме среќа преживеавме @natemila :hug:

natemila likes this.
  19. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Зборовите што секојдневно ги изговараме се составени само од неколку букви. Чудно е како може нешто толку едноставно некогаш да те вивне до небо,душата да ти ја исполни со среќа,да направи да се чувствуваш како да лебдиш,да ти стане цел свет розов,единствени емоции што ги буди кај тебе да се позитивните...Но,и тој еден збор,може толку да боли,да те пресече,да те погоди во најслабата точка,да направи да се чувствуваш како светот да е хаотично место од кое не можеш да избегаш,не можеш да се скриеш,лавиринт од кој нема излез. Срцето ти се крши како стакло,а гориш од желба за шанса да го вратиш времето назад и да не ја направиш истата грешка.
    Во едноставните нешта понекогаш се крие голема разорна моќ. Штета што некогаш не сме доволно внимателни,па ненамерно кажуваме нешто што може да ги смени работите во дел од секунда.
    Интересно е и што можат да бидат двосмислени. Ех,таа игра со зборови... Некој кажува нешто,мисли на нешто сосем друго,а не секогаш сите можат тоа да го сфатат. Choose your words wisely, за жал,не може да се вратат. Откако направив многу грешки поради избрзување,се трудам да сум колку што е можно повнимателна при зборување,доволно ги повредував некои личности.
    Денес за прв пат наидов на овој цитат. Не мора да се спушташ на некое нивно пониско ниво,биди културен и кажи се' во лице на супер фин начин. 8)
    Просто да ти е мерак да си дипломат. :lol:

Last edited: Oct 28, 2015
  20. Dorian Gray

Dorian Gray Активен член

Дали кучето го носиш на работа или на летување? И, таму има мажи коишто сакаат да ти го видат профилот)

И, јас не го носам паричникот со мене, заради жени коишто сакаат да го видат:P