Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Простувајте секому дури и да не заслужува. Не за нив да им е простено, туку вас да ви биде олеснето на душата. :hai:

На ColoursOfTheRainbow и Gordana10 им се допаѓа ова.
  2. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Тоа треба да е и крајниот ефект! Па да видиме дали пак ќе го цртаат кукавестиот крст!? :^)

3. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Многу е жално кога си сам кога си немаш родбина ( брат или сестра ) и покрај тоа поради фамилијарни порблеми да си одалечен од братучедите. Мене моите не ми бранат да се видам со нив но родитлите на братучедите им бранатт и мене тоа многу ми е криво. Денеска го видов братучедми станал вистинско момче толку многу сме одалечени што едвај собрав храброст и му рекв ДОЈДИ ДА ТЕ БАКНАМ тој се пружи накај мене и ме бакна во тој момент неможев да му кажам ништо емоциите беа појаки од мене очите ми се насолзиа а срцето едвај во гради ми застана и тој изгледаше слично и само му реков чувај ми слика од матура лепотане мој се насеа и ми рече обавезно ДАДЕ ! Го сакам покрај се децата никогаш не се виновни за грешките на родителите

4. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    +10 или -10, се толерира. Така? 8)

5. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.329
    Споменик за вас двете. :D :D
    Најсериозно ме изнасмеавте значи, не се навредив, убаво е да си направиме шала на наша сметка. :D :D
    Смејте ме вака почесто, за да си го продолжам векот. :rock:
    Цветанке мори зашто ние жртви, дај што да правиме, кажувајте чарето, не е фер само ние да сме жртви.
    Ај кај Баба Рада да се јавиме? 8)
    Како постари од нас кажувајте чарето луѓе, не може веќе вака ова. :(

На LittlePinky, sweet-star, Papillon.Papi и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Како знаеме кога веќе не вреди да се бориме за некој или нешто? :|

7. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    Кога ќе ја потрошиш целата сила која што ти преостанала.
    Кога немаш никаков резултат за возврат.
    Кога ќе седнеш и разграничиш што си добила/ изгубила од тоа.
    Кога истото тоа нешто веќе ќе ти се одмили .... и едноставно престануваш со борбата...
    Кога немаш фидбек од тој некој за кој се бориш ....... ;)

8. LadyinBlack21

LadyinBlack21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    1.324
    Да знам дека не вреди ама ете се замарам...ме иритира понашањето на некои клошари кои се влезени во филм дека светот се врти околу нив...како е можно толку лицемерие и злоба да е збрана во едно мизерно човечко тело дали се плашат дека еден ден секому ќе му се врати тоа што потајно го посакуваат на други и се што прават дуплоке добијат за возврат кога тогаш.....сакам да кажам дека човештвото се изгуби одамна и дека те сакаат се додека имаат корист после ке те шутнат ко стара крпа на улица и ке немаат време за тебе.?

На lightning123 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    881
    Допаѓања:
    10.451
    Добро е ми светна сијаличката :D
    Се будиш едно сончево утро и сфаќаш дека досега си живеел во кома,ти се отварат нови хоризонти,мозокот си го ослободуваш од дотогаш затупани и бескорисни мисли.Пушташ гласна музика,ги будиш сите дома со песна додека гласот те држи... :dance: о Не се замараш за соседи,си мислиш па и онака се глуви :D
    Не,не ми фали некоја жичка :D ама убаво е!Сакам да сум будала одколку цел живот да ми летне со преукупации дали сум згрешила нешто на некого ,кој што кажал рекол,за ланските праски,за политиката,за глупи ограничувања,за свашта...релативна работа е она „правилното„...глупи моралисти...
    Деф таму!
    Животот не е краток,туку наспроти ама сепак сакам да го исполнам само со мои правила,тоа што мене ме прави среќна!

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Elennaa, ozbilnazena и 3 други им се допаѓа ова.
  10. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Пролетта почна да ме размрдува. :D Тоа убаво и топло временце чуда прави. :) Уште официјално не е почната ама ако јас си ја чувствувам и ми годи.
    Доста беше лежење, достаа ! Да влезам малце во форма за летоска, вежбање ова она знаете. :$
    Да оформам малце она газето, па нозете, стомачните. :wasntme:
    Уште сега си се замислувам на плажа затегната во белите бикини. 8)
    Што филмови си направив уште рано наутро. :D Ама нека, нека мора малце мотивации. Ќе бидам упорна, ќе го направам тоа пред се за себе, да се чувствувам убаво, исполнето, па самодовербата ептен на нивоу. :P Убаво си се изнавежбав ептен убаво, доручекот што ми го направи мајка ми стои на масата недопрен. Не, не ќе си јадам јас, не сакам слабеење само затегнување. :muscle: И тоа. Долг ден ме чека, а јас полна со енергија, се надевам дека ќе останам таква цел ден, ептен ми е потребно тоа во последно време. :)
    И како што имам обичај да кажам на крајот на секој пост имајте убав ден феминки и феминци. :*

На Elennaa и Someonespecial им се допаѓа ова.
  11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191

Арно мор, ти светнала сијаличката :D Остај ги мор соседите и остали, битно тебе да ти е арно, па на другите ако не им се допаѓат, нека затнат уши :geek: Ако не пушти им класична музика, поживцирај ги малку :wasntme: оти нели не смирува само класичната музика.Уба работа е музиката, масажа прави.
    Убав е животот, само понекогаш знае да биде ептен незгоден, иначе не е лош :lol:
    Ај, убав ти ден :hai: :sun:

На sofijanoka, Antoninaaa и Someonespecial им се допаѓа ова.
  12. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Абе ако ви е за јавување,јавете се кај Баба Рада,ама поарно да земевте да прочитавте некоја книга него да се замарате со тоа кој што направил во школо и чиви цртежи украл..
    Сфатете дека не ми сметате мене,само што форумов не е Гламстик и никогаш нема да биде.А можеби и се лажам,ако продолжат километарските мислења за глупости,тогаш обратно.. :)

На Silver.E, Dushica-sk, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Mindfuck.
    Тоа ти се дешава кога си премногу добар.
    Доживеав работи што мислев дека никогаш нема да ги доживеам.
    Молба на која неможам да одговорам позитивно колку и да сакам. Неможам да им го направам подобар животот на другите по цена да си го уништам својот.

Желба за среќа..
    Сите ја имаме, ама ретко кому му се остварува. Не сум златна рипка, па да исполнувам желби.
    Сфати ме и ќе бидеш сфатен.
    Само ако тонеш не ме влечи со себе, премногу долго ми беше потребно да испливам на површина.. за одново да потонам.

Нема да дозволам.

* * *

..настрана од тоа, убав е денов! :wasntme: Има максимално да го искористам и никаква растревоженост нема да ме спречи. :mm: :makeup:

Ајт, одам јас да посеам малку позитивна енергија наоколу, иако истата не ја чувствувам баш. Којзнае, може ке ми се врати како бумеранг. ^_^

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Тоа чувство кога правиш тест хемија за тромесечие и е најлесен од сите можни тестови и наставни ливчиња! :rofl:
    Повелете, земете си одредената доза. :D
    Гушки и бацки од хепи Папи. :lol: :hai:

На LittlePinky, Someonespecial, Golden и 4 други им се допаѓа ова.
  15. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Харизмата на некои луѓе останува да живее после нив.
    Имав 6 можеби и повеќе години кога умре баба ми.
    Ја паметам како најубавата жена што некогаш сум ја видела и ќе ја видам. Беше репер на тоа како некогаш би сакала јас да изгледам. Беше средно висока жена со истакната фигура на песочен часовник и умерени облини. Пепеласто руса коса со светли прамени кои паѓаа до рамениците и низ нив ѕиркаа заводливи костенливи очи. Моќни црти на лицето и прекрасна бисерна насмевка. Секогаш беше дотерана, буквално секогаш. Имаше најразлични прстени во сите бои и форми кои ги ускладуваше со најневеројатните ѓердани и обетки на светот. Се облекуваше младеначки затоа што и стоеше. Изгледаше толку младо што сите мислеа дека ми е мајка. Беше незамисливо да ја сретнеш по улица а на нозе да нема високи потпетици. Одеше во нив како да владее со улицата.
    Умре кога имаше 42 години.

Баба ми, чудно за некои, е извор на сите мои емоции и моето запознавање со истите. Уште не сум сакала некој повеќе од неа, неможам да научам да оформам повозвишена форма од онаа што ја чувствував за неа како дете. Исто и поголема болка не ме погодила.
    Баба ми ме научи да бидам жена. Не офна и покрај ужасните болки и немоќта пред болеста која и ја зеде младоста но не и убавината. Беше чиста и нашминкана кога ја најдоја. Сега ми е жал што не е тука да примам една воспитна иако тоа не беше во нејзин стил, да ме нашлака. Под изговор дека сум во депресија не личам на ништо. Зарем, ова е се на што таа ме научи ??

На senza.parole, LittlePinky, ilipili и 22 други им се допаѓа ова.
  16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    I stand corrected уште само 3 нецели, неполни дена.
    Денес среда, среќен ден, петок 21ви уште посреќен.
    Мини напади на паника и тахикардија, срцево во грклан ми е веќе 2 часа...wish me luck! Ама онака од петици среќа.

На anuskaNESTLE, tigerlady, LittlePinky и 18 други им се допаѓа ова.
  17. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Се се ама ова не верував хаха на фб ме боцнал ПОП !
    Да поп !!!! Вистински е профилот си има име презиме слика оф боже каде отиде световвв ???
    Може сака да му се исповедам цццц с'краја да е

На Elena69221, Rubiii, Papillon.Papi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.026
    Допаѓања:
    36.085
    Фразата:"Можам да успеам" соопштува моќно его.
    Мислите и емоциите се во нераскинлива врска...

На Papillon.Papi и QueenElena им се допаѓа ова.
  19. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Сите се будат на пролет , енергични луѓе кои некаде брзаат со насмеани лица .. А јас пак обратна сум, малаксана и уморна , ми смета сонцето се кријам позади очилата за сонце, де ми е топло де ми е ладно , со затнат нос и спремна во секој момент да кивнам , готово ми почнаа алергиите :worried:
    Изгледа само јас жалам по зимата :D

20. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Питачењето работно местo однесено на тотално ново ниво....... ‪#‎SelfieMacedonia‬.................. via Fb