Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Со душа чекам да пројде ноември и да можам на раат да се радувам на сијаличките во веро и рамстор.
    Не се осеќам како да е крај на годинава со вакво време и со вакви обавези.
    Ќе ми се промакне пак годинава и пак ќе ми се пребацат работите од bucket list-от за наредната година :doh:, што сметам дека не е фер зашто сум изманипулирана од сонцево и несвесно ми проаѓа 11тиот месец.
    Башка никој не ме прашал до сега каде ќе одам за Нова Година. Ептен се преминаа границиве.... само мигрантиве што србиве ни ги натопорија ни останаа во меѓузона |( .

Петочки поздрав

Убав викенд.

:l:,
    ваша М, :makeup:

На Annath, 1209, julie77 и 17 други им се допаѓа ова.
  2. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    Лека Ноќ на сите феминки.. Во моментов посакувам сето зло од земјава да исчезне ..и да ни се исполни се што посакуваме.. Како што викаат на сите господ па и на мене.. :*

На Crna Dama, julie77 и macka5 им се допаѓа ова.
  3. macka5

macka5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    307
    Денес сфатив дека ти е потребна само една личност да ти го разубави денот. Се работи за другарка со се знаеме не цели 3 месеци ааа се понашаме како да се знаеме па едно 7-8 години. Се запознавме на одмор ии таа ми е најдоброто нешто стекнато од изминатово лето. Значи девојчето не може да биде послично со мене. Баш преска и викам "Добро бе дај нешто поинаку мисли од мене , досадно ми е веќе за се исто мислење да имаме". Е она е едно од работите што не сакам да ја изгубам до крајот на животов.

На samovila.red., zekzeki, julie77 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Среќен Архангел Михаил на сите да сте живи и здрави,весели пред се.
    Добро утро фемининки.

На Sunshine_1979, vitamina, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 6 други им се допаѓа ова.
  5. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Ке одам утре во Шутка пазар,внук ми дојде па сакал да го носам да се подновел за Нова година,кој е за ШОПИНГУВАЊЕ :P:clap::P

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    Значи, официјално прогласуваме колективен ПМС на форумов. Не се препорачува дискутирање во чувствителни и не толку чувствителни теми. :lol: (И јас сум, затоа и коментирам, само мене ми доаѓа ПМС-ов минимум една недела однапред, да се мачам квалитетно :D).

Инаку, во нашава чудесна земја се случуваат, нели, чудесни работи. Уште од пред повеќе години се нервирам и само зборувам дека сите сакаат искусен да вработат, а никој не ти дозволува да се вработиш и да го стекнеш тоа искуство. Па во таа чест:

12243043_1417799968233722_3055136148900002302_n.jpg

На samovila.red., galapce, Marjan007 и 39 други им се допаѓа ова.
  7. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.983
    Допаѓања:
    67.805
    Не треба да имаш причина за да потпевнуваш од среќа, дури и кога ништо особено не ти се случува во животот. Повеќе од доволно е што постоjат драги суштества кои самото твое постоење го прават незаменливо...

Убав викенд девоjки и момци! :)

На galapce, Annath, julie77 и 20 други им се допаѓа ова.
  8. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    На еден ден до 28-цата :^::^::^:
    Оваа година без многу филозофии ке си посакам само денови исполнети со многу страст и многу патувања и истражувања.Многу ноќи поминати со добро друштво и многу денови поминати во смеење. Многу пијачки испиени на некој шанк и многу вкусна храна изедена . Многу испратени зајдисонца и многу пречекани изгрејсонца со лугето кои ми значат. Помалку нервози и стресови повеке мир и спокој. Повеке себично борење за сопствената срека помалце издувен вентил на другите. Љубовта веке не ја ставам на дневен ред,она нека ме бара мене не јас нејзе.

Оваа година сум All in !

На samovila.red., galapce, Annath и 26 други им се допаѓа ова.
  9. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.915
    Допаѓања:
    177.303
    Еј чекајте ме и мене! Се најавувам во ПМС клубот. 4 days to go, точката на вриење ми е значително изместена... (facepalm)

Денеска нема сонце на небото ама тие носат сонца на лицата и во градите. За мене непресушен извор на топлина.
    И со целата душа ја чекам зимата. Повеќе да се гушкаме помалку да се караме. Повеќе чај и книги. Повеќе вино, и припивања еден до друг. Највеќе љубов.

На samovila.red., julie77, poenta и 9 други им се допаѓа ова.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.558
    Листањето на албумите со слики ми е редовна рекреација во овој период.Нуркајќи низ сликите од минатото се прашувам на кого личам?Како сум дојдена на светов ,како плод на љубов или нешто пострашно.
    А тогаш од сликите ме допира твојот мек кадифен поглед.Ја допирам мојава коса и барам барем ронка сличност со твојата густа и остра,со боја на влажен есенски лист.Еве на слепоочнициве ми обелува исто како на тебе,камо среќа да можев подолго време да ги гледам.
    Овие денови пред крај на ноември не ги сакам,ја дознав вистината која те одвои од мене за неполни 2 месеца.Раните се отвараат а душава како бел волк почнува да се буди и завива.
    Долго време не ми ми доаѓаш во сон и ми недостасува да те видам.

На samovila.red., Captain-Omni, Ivy89 и 27 други им се допаѓа ова.
  11. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.915
    Допаѓања:
    177.303
    Не грижи се. Парите се тркало. Имај трпение, ќе имаш.
    Те разбирам зошто и јас како и тебе сум била милион пати во финансиска криза. А и тогаш кога имав пари, пак бев ограничена и морав селективно да ги трошам. Иако е тешко, мораш да останеш позитивна и да веруваш во добра карма.
    Баба ми често пати знаеше да рече.. по Бога камења не сме фрлале. Единствена константа во овој живот се промените.
    Биди добра и не губи надеж.
    Имај убав ден. :hug:

На samovila.red., 1209, julie77 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.923
    ^
    На Бога камења не сме фрлале
    Фала ти, ме потсети на песната

На galapce, 1209, do-re-mi и 5 други им се допаѓа ова.
  13. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.104
  14. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.192
    Допаѓања:
    13.031
    И кога ви е најтешко, поарно молчете си.
    Ни ви треба да споделувате, ни па да си ја отварате душата.
    Сами, полесно ќе си пребродите се’, отколку да си земате за право да ве ислуша некој.

Не за друго, ќе излезе дека се жалите.
    Уште од сега да си кажам, оти будала излегов синоќа.

~
    Она кога кажуваш среќни вести, а таа личност до тебе ги превртува очите? Патем, нафрла илјади петстонини двесет и нешто негативни мисли на сите работи што те прават среќна, те обесхрабрува, а после ..оп, свесно те манипулира.
    Денешна дефиниција за другарство.
    ~
    Разбирам кога некој има симпатија, ама буквално да трча и да го следи детето на секој чекор..
    Детален извештај кај оди, со кого излегува, кога се враќа..
    Сериозно треба нешто да фали во мозокот.
    ~
    Вака ко смајливо сум :yawn:, цел ден...
    Не ми се мрда вечер никаде, чинам сум повеќе изморена меѓу толкава врева.

Фали новогодишна атмосфера.
    Да трепкаат сијалици, да има семејни собири, да се чувствува топлина и љубов.
    Настрана тоа трпеза и од пиле млеко, кога се‘ сите на купче заедно и малата трпеза станува повкусна.:inlove:

:hai:

На samovila.red., galapce, mal.ecka и 19 други им се допаѓа ова.
  15. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    На некои луѓе не можеш да им помогнеш. Не можеш да му помогнеш на човек што не сака да му се помогне. Откажете се на време. А после, и да ве обвинува и да се жали нешто...вие :music:
    :d::drunk:

На julie77, Ketchup, hermosa и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Денес и вчера некој ми доаѓа во двор, во задниот дел на дворот и тоа, и ми тропа по прозори.
    Прв пат вака да се исплашам во животот.
    Денес го слушав како кружи околу куќава и тропа на сите прозорци со сета сила чиниш ќе ги скрши во секој момент.

Јас испаничена откако си отиде, му вртам на татко ми, велам страв ми е сама да сум во куќава веќе.
    Тој да ја сврти на шала работава ми вели, тој од тебе нека се плаши, ти како што осет немаш ако му ја влепиш една, на лице место ќе го остаиш.
    Во цел страв кога почнав хистерично да се смеам, не знам шо ми се случи.
    :|

На samovila.red., Captain-Omni, Ketchup и 12 други им се допаѓа ова.
  17. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Многу мразам дволични и љубоморни луѓе. Мразам кога глумат фини и мили а им се чита на лицето дека нешто кај вас им смета. Ме нервира што преку глупи пораки сакаат да ми кажат нешто. Алоо бидете отворени па кажете што имате. И онака од никогаш не живеам како што некој мисли дека е правилно. Јас ѓи кршам правилата и живеам како што само мене ми одговарааа .

На Crna Dama, blueberry93, cresa-jagoda и 16 други им се допаѓа ова.
  18. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    На некои луѓе им завидувам на паметот, посакувам за момент да им го имам мозокот за да одморам малку...на пример еве овој....
    Абе сељак бил, глуп бил, ваков бил, таков бил...нему му е гајле, си ужива тој во животот и си прави ко што сака, си се зеза со сите, ги трола...блазе си му на паметот. Терај си мајсторе...

Инаку изгледа имаме резултати од колоквиумот ама ми е страв да го проверам мејлот :D:wasntme:

п.с. Имам уште колоквиуми за правење ама некако ми се врти низ глава: Каков колоквиум бе ко мало дете, дај ваму испит....

п.с.2. Пошто немам попаметна работа, ми текна дека сите бебиња што се родени оваа недела, зачнати се на денот на вљубените :makeup::clap: И на сите што ви е роденден овие денови, да си знаете од љубов сте зачнати :inlove:

Последна измена: 21 ноември 2015
    На samovila.red., Ketchup, cresa-jagoda и 15 други им се допаѓа ова.
  19. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Сиромаштијата кај некои луѓе многу често не е во нивните џепови,туку во нивните души.......за жал.

На blueberry93, mimi****, julie77 и 20 други им се допаѓа ова.
  20. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Значи секогаш кога сум решена да си купам нешто или нема бројче или не ми стои убаво или пак нема ништо посебно. :devil::devil::devil:

На samovila.red., cresa-jagoda, LivingGlam и 6 други им се допаѓа ова.