Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Update.. I got the job! :rock:

Среќна сум со доза на мала несигурност со оглед дека конечно ќе ја работам мојата dream job. Милион емоции ми се насобрани и магистерскава што ми тежи на грб се надевам дека 2016 ќе стигнам ја одбранам.
    Друго, некако почна да ме фаќа новогодишна еуфорија гледајки како низ Скопје почнуваат со сијалички да ги китат големите маркети и трговски центри.
    Ви посакувам убаво неделно попладне. А јас со нетрпение го чекам 1 декември. :sun:

Гушки до сите!:hug:

На Captain-Omni, Giovanna, vitamina и 49 други им се допаѓа ова.
  2. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.383
    Допаѓања:
    9.601
    Убаво е да успееш во нешто, но уште поубаво е да ја видиш разочареноста на оние што посакале да не успееш! :)

На samovila.red., vitamina, hermosa и 11 други им се допаѓа ова.
  3. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Цел ден ми иде во глава: "If you like Pinaa Coladaa, getting caught in the rain, if you're not into yoga na na na" :music:
    Инаку, СДК најубаво чувство е чувството на независност. Тоа е целосната слобода, од никој не зависиш, твојата среќа не зависи од никој, не си должен никому да се објаснуваш, твои пари, твои крилја, светот е твој :sun:
    :d::drunk:

На Captain-Omni, vitamina, Wahnsinn и 14 други им се допаѓа ова.
  4. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    4.189
    Купив карта за концертот на Тамара. Од тогаш па навака слушам само коментари како не било безбедно да се оди на концерт после терористичкиве напади. Ме збрлавија сериозно , а и ме испаничија.

На Love_Macedonia<3 и GirlLove им се допаѓа ова.
  5. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Ајде зашто ми е роденден да ве почастам.Од денес можам легално да го гонам законот.8-|

На vitamina, galapce, Doozy и 27 други им се допаѓа ова.
  6. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.016
    Допаѓања:
    51.996
    image.jpeg

На Lella, Doozy, Jenniffer и 21 други им се допаѓа ова.
  7. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Добро бе, колку треба да си малер за да утнеш една бројка и да се јавиш на погрешен телефон, а од другата страна да биде постар маж што бара жени за дружење? Луѓе, цел ден ме лазат морници при секое ѕвонење на телефонот! Прееска едвај го откачив, сега страв ми е пак да не ми се јави. Прво му се извинив, му објаснив дека е грешка, а тој: Знам дека не е грешка, ако сте за дружење кажете слободно. Мене ми се јавуваат жени и од Швајцарија, Германија, Шведска... :^)
    Прво не можев да сфатам што збори, ама после ми светна - гарант пишувал огласи на ДМ САТ, Едо и слични телевизии, барал жени за дружење, го оставил бројот, а сега јас му се јавувам (facepalm) Па почна да ме распрашува од каде сум, дека не му пречи ако сум мажена, дека можам и сопругот да го земам за да се дружиме... :o Леле бре! На крајот морав да му спуштам, зашто човеков беше убеден дека сакам дружба, ама се срамам.
    Значи Марфи, го претера овојпат!

На samovila.red., Giovanna, kim.k и 47 други им се допаѓа ова.
  8. I'MBadDadGirl

I'MBadDadGirl Нов член

Се зачлени на:
    22 ноември 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    12
    Ако ти е страв пак да не ти сврти блокирај му го бројот па ќе неможе да ти се јави...
    врв на малерите :D

На SparkyAngel, kjukli, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    @I'MBadDadGirl од фиксен вртев, ама ако досаѓа ќе најдам начин :D

На cresa-jagoda, I'MBadDadGirl и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  10. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Каков тренд е ова ---во брак 2-3 год и потоа развод ..што се дешава не можам да разберам...До кој ке да е?

На galapce, Mr. Right, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Најобично ЗДРАВО може да те однесе на многу различни места...
    Не чекај.

На Captain-Omni, Ivy89, vitamina и 20 други им се допаѓа ова.
  12. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Цел месец, еден ден сум ок, другиот болна, другиот ок, па пак болна...... Другарите ми се смејат пошто сум била ко мало дете, а мајка ми искина живици ми вика поарно на улица да растеше барем поздрава ќе беше, отколу цело време да сум околу тебе а ти само болна :puke: Ех ја на твои години те имав родено, а ти бетер од бебе си :headbang:
    Ама во право си е жената, и јас да имам вакво дете ќе кренев раце веќе досега....или ќе му вградев вештачки имунитет, ова не се трпи. :envy:
    Инаку кога не сум ок и цело расположение ми паѓа максимално, или не сакам да гледам никој, или сакам да се карам (бетер од пмс).
    Сега е моментот кога не сакам да гледам никој, им реков ќе учам во соба а јас си дремам на интернет и си ...
    Црвено...

и чекам да ми се симат уште некои епизоди од The last man on earth...ги гледав првите 2 епизоди од новата сезона, и малку ме разочараа ама ај и онака ништо немам попаметно за правење.

п.с. Знајш дека брат ти пораснал кога, ако досега се туширал 10тина минути, сега се тушира 30 минути 8-|(poolparty)

На Captain-Omni, vitamina, Ginger^ и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.383
    Допаѓања:
    9.601
    Бев премногу среќна бидејќи те имав во животот мамо но одеднаш се се смени тебе те земаа те одвоија од мене јас секоја вечер легнувам со солзи во очите,бидејќи повеќе те нема, знам дека од негде ме гледаш ама мене ми е тешко еве моментално ме фаќа депресија,а дали некогаш некој ме прашал како сум? не пред сите се смеам не дозволувам да ме видат повредена и дека ми фалиш ама незнам како да си направам самата на себе да те заборавам како да не те мислам кога неможам,а премногу боли незнам дали болкава некогаш ќе исчезне. :)

На Lella, 1209, kjukli и 5 други им се допаѓа ова.
  14. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Мразам користољубиви створења. Друга овца да аи најдеш за молзење!

На Golden, kjukli, bubac и 2 други им се допаѓа ова.
  15. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.915
    Најинтересни ми се оние кои те заследуваат на Инстаграм и истиот момент откако ќе сфатат дека ти немаш такви намери, прават unfollow. Дечки бе :D А да пробате да следите некој заради содржината на профилот, без да очекувате нешто за возврат? Многу ми е дип муабетов, знам.

На vitamina, Golden, Lella и 17 други им се допаѓа ова.
  16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... секогаш кога имате шанси и можности, патувајте. Патувањата ве збогатуваат и ве исполнуваат најмногу.
    А јас токму тоа богатство го имам. :sun:

На vitamina, Lella, Doozy и 23 други им се допаѓа ова.
  17. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Си сварив голема шоља турско, па што ако е 10 саат?
    Не дека морам сабајле да станам рано.... :D

На samovila.red., Crna Dama, Captain-Omni и 10 други им се допаѓа ова.
  18. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    Шо е проблемов со луѓево што се УМОБОЛНO љубоморно уништени кога те гледаат дека и малку си среќен, исполнет успешен... !!!!!?????
    Алооооооо wtffff people ????
    Засукајте си ги ракавите и работете си на исполнување на вашата цел ако и воопшто ја имате, но :!:сигурно ја немате зошто тогаш немаше да имате време да се занимавате со туѓите животи.
    My feedback to you is middle finger bitch ............(mooning)
    f41d0dc1c9c91e0a020c482e6264860d.jpg

На kjukli, natemila и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  19. sia.bella

sia.bella Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    985
    Допаѓања:
    17.166
    Еден повик, една средба, еден совршен ден...
    А потоа... Молк со денови... Неизвесност... Еден куп прашања во глава и ниту еден логичен одговор...

Никако да научам да не се приврзувам лесно и да не влегувам 100% во што и да правам... Никако да научам дека големите очекувања носат уште поголеми разочарувања... Еве, се прашувам до кога?! :?:

На samovila.red., Captain-Omni, julie77 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Многу луѓе мислат дека добро ме познаваат. Имаат тотално спротивна претстава за мене,веројатно онака како што им одговара. Некогаш ептен ме зачудуваат што останувам со поткрената веѓа и wtf поглед кога ќе ги кажат своите претпоставки во врска со мене.
    Си велам дали навистина мислат дека тоа јас сум го кажала или зборуваат за некоја друга личност. Толку убедени во тоа што го кажуваат дури после реагираат чудно кога ќе дознаат дека не е така. Прерано формираат заклучоци без сигурна основа и доказ. Пред да претпоставите(погрешно) прашајте,како за промена, ниту касам ниту убивам.
    Погрешни претпоставки водат кон погрешни заклучоци.
    ~~~

Во денешно време приметувам дека многу луѓе,особено оние на возраст од 13-19 години,се трудат да бидат нешто што не се. Па и кога ќе видам на какви личности се воодушевуваат, ги имитираат,ги сметаат за свои идоли...единствена реакција ми е : (facepalm) .
    Супер идоли сте одбрале,браво! Им се восхитуваат како да се богови на совршенството,а тие кутрите се лицемерни суштества без никакви манири,култура,почит спрема другите и IQ below zero. Копираат се' што е во тренд/мејнстрим,без разлика дали им одговара или не, важно им е да се вклопуваат во мнозинството на имитатори.Секој со секого сличен,да не речам ист. Дури станува досадно,монотоно. Во ред е да имаш идол,но одбери го внимателно.
    Бидете она што сте вие,не глумете нешто што не сте само поради популарност,лајкови или што и да е. Ако се трудите да бидете како некој што го сметате за кул или каков и да е,можеби не сте задоволни со себеси. Во тој случај,пробајте да поработите на тоа,сменете го она што ви смета кај вас.
    Убавината е во тоа што секој човек е уникатен. Совршено несовршен склоп на разни особини кои го прават единствен и неповторлив. Бидете уникатни,бидете вие.
    Ова не е за џабе речено. Им симнувам капа на оние што се свои,се прифаќаат такви какви што се.[​IMG]

Последна измена: 22 ноември 2015
    На vitamina, Lella, SparkyAngel и 11 други им се допаѓа ова.