Паднат ми е притисокот, не можам да се расонам цел ден. Ни на факс појдов ни нигде. Си дремам така дома. Ми се чини дека моментално дијазепам ако земам, кома ќе паднам и 3 години не ќе станам.
Сдк дека ниедна песна не мора да биде совршено добра за да те врати во некое минато и да те потсети на совршените моменти. Имајте убав ден.
Ја отворив темата за баш истово да го пишам. Прекрасна е! Совршена! Не сум видела толку убава невеста.
А мене деновиве мозоков ништо неќит да ми запомнит. На челово чинам че почнит да ми пишит "меморијата ти е речиси при крај"
Моето "не" не значи "да". Не сум толку комплицирана. Отприлика јасно ќе ти кажам како стојат работите.
Дали според вас е нормално дечкото скоро секогаш да позајмува пари од женската? Еднаш, два пати разбирам ама ова почна да му станува навика, а вработен е но не му стигнува платата, за цигари и други ситници ја троши. Мислам дека почна да ја претерува, му имам кажано дека ако работам не значи дека треба цела плата за него да ја трошам. Според мене машко не е вистинско машко доколку скоро секогаш позајмува пари од некого.
Како најлесно да му раскинеш на дечко? -Не е дека не те сакам, едноставно не сакам децата да ми ги имаат твоите гени. Инаку, на Никола за Нова година ништо не му подарија, па дури Ни Кола. А дури сега сфаќам како Америка го добила своето име.Имало едно моме по име Ерика и кога стапнала на континентот се претставувала Im Erica, па индијанциве немале подобра идеја
@crazylady Штом секогаш има за цигари, не му давај. Во ред е понекогаш, се случува, позајмување, но како тоа е вработен, за цигари и ситни работи има, а за друго нема? Нека си ја организира платата тогаш. Седни го и отворено му кажи, ако ти земаш плата, не значи дека автоматски ги покриваш и неговите трошоци.
Небитно дали е машко или женско, возрасна личност, која е вработена, во ниту еден случај не би требало да бара пари на заем за секојдневни, лични луксузирања. Доколку е во прашање некоја поголема сума, за некоја поинаква причина, тогаш ситуацијата е сосема друга. А и ти не би требало воопшто да му позајмуваш. Да бидам директна- нашол- па користи.
Izgleda.A jas solzite ne mozam da gi sopram,nemam sreka ljubov nitu pari.Mnogu sum ranliva,sum go dostignala dnoto.Kakva devojka sum toa za cudo ,sama ne se trpam
Еве ме мене пак тука.Иако сум далеку, сега имам нов дом и сега сум вистински среќна, он премногу не сака и бебчето во мешето си расте, јас сум здебеленка 3 кг....паметот ни е само во бебуш, сакам да ги има неговите очи, сега одиме кај неговите да им соопштиме за убавата вест, приметна сум веќе не можеме да криемеее..