1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Хахаха се изнасмеав со постот "да и се искине маслинестата сукња на таа што ја купи" а истовремено се инзервирав ,од каде си толку сигурна дека таа што ја купила нема стил или дека нема да и прилега како што треба секој на свој начин го изнесува тоа што го носи ...Свашта брееее

2. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    Јас сум ПРЕМНОГУ разочарана од луѓето што ме опкружуваат. Ете толку.

На eliesaab, purple..m, crazylady и 8 други им се допаѓа ова.
  3. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Преплашена сум. Вчера бев на гинеколог и ми рече дека имам некакво воспаление на цервиксот. Ми зеде брис и сега треба да чекам најмалце три еб*ни недели, а може и подолго за резултати. Паничарка сум плус хипохондрик. Немам мир. Најлошата верзија ми е постојано во умот. Се убивам од мислење оти не ојдов порано... Знам дека можеби ништо не е, ама можеби и е. Во денешно време и во наша средина многу се веројатни најлошите верзии. Тешко ми е. Не знам како ќе преживеам три недели во неизвесност.........

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.907
    @s1a1n1d1r1a1 Мисли што ќе носиш за Нова Година, шетај, пробувај, не мисли на тоа и не си стварај паника без потреба :)

На eliesaab, Lella, Lagoon и 13 други им се допаѓа ова.
  5. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.201
    Jas ne veruvam vo kletvi, a i tebe bi ti porachala da ne bidesh sueverna.
    Nema da se skine suknjata zatoa shto jas taka napishav, da ne te zagrizhuvam.

Znam de, site vie ste parizhanki na pista.
    I za da ne se nervirash, odi proshetaj so toj tvoj komentar na komentar, da ne mozhesh ni na shala da napishesh neshto tuka, odma pravite tragedii.

Последна измена: 2 декември 2015
    На honest girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Ja pa so mi falit niz temive I ete so bilo- zakacanje I podbucnuvanje :D :D
    Od koga nemalo :D

На eliesaab, Victorian, galapce и 9 други им се допаѓа ова.
  7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.417
    @sjdgo Остави, не се докажувај, само полошо ќе направиш.

Едно нешто што го научив од форумот е никогаш никогаш никогаш да не искажувам свои ставови во јавност, можноста да бидеш осудува за секој збор што ќе го кажеш е преголема. Тука како само некој да чека нешто да се напише и одма да има подбуцнувања и кавги.

На samovila.red., eliesaab, galapce и 8 други им се допаѓа ова.
  8. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.907
    Едно е тоа што некој одма се запали на нечиј пост, ама пак што толку трагично го сфаќате ако некој ви реплицира на истиот? Не е проблемот до искажувањето свој став, туку дека сеуште не сфаќате дека ова е форум.

На samovila.red., eliesaab, galapce и 17 други им се допаѓа ова.
  9. cheerleader

cheerleader Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2015
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    192
    баш зошто е форум немора одма да ја напаѓаат девојката затоа што сакаше да се нашали со нејзиниот пост за сукњата

На sjdgo му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.905
    Ова маживе врска немаат од флерт :D

На samovila.red., Captain-Omni, galapce и 21 други им се допаѓа ова.
  11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.236
    Допаѓања:
    81.790
    Нека ме удри животот, кармата, што и да е, навистина веќе немам идеја што би можело да биде, ама небитно.
    Нека удри посилно, нека чкрапне и некој покрупен куршум...некако, сеедно ми е, немам што повеќе да изгубам.

Можеби ќе се пронајдам себе си повторно, во некаков друг облик, па ќе сфатам дека останатото е небитно.
    Не знам, можеби.

На eliesaab, galapce, purple..m и 18 други им се допаѓа ова.
  12. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    11.580
    Ги гледам луѓево и се чудам дали сеуште постои вистински пријател на кој можеш се да му кажеш да му се отвориш без да ти љубомори и да сака да ти помогне па и ти да му помогнеш да се радува вистински на твоите успеси секогаш да биде со тебе.Незнам дали сеуште постојат вакви луѓе :)

На Crna Dama, eliesaab и Priroden им се допаѓа ова.
  13. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.153
    Допаѓања:
    221.740
    :hug::hug::hug:
    :l::l::l:
    Don't worry be happy..

На eliesaab, Lella, DVAANGELA и 7 други им се допаѓа ова.
  14. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.236
    Допаѓања:
    81.790
    Ќе бидам, убедена сум. :)
    :hug: :*

На Lella, Trnche, crimson и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    11.580
    Се прашувате ли дали им недостасувате на луѓето што ви недостасуват на вас? :)

На eliesaab, Victorian, galapce и 15 други им се допаѓа ова.
  16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Не знам многу што, како... Искрено не се ни замарам да дознаам. :D Ама гледам дека ќе ја изгубам главата за брзо, а не негирам и вселување на одреден вид инсекти во одреден орган од човековото тело. :tmi:

Чим признавам, уште полошо, не знам, сијам како полирана петденарка уште од сега.

Задоцнет пубертет, прерана средовечна криза или само поклопување на одредени коцки, леле. Денеска седев, си шиев нешто и си се расправав сама со себе, си давав аргументи за и против. Ама Бог да чува значи.

Не сум јас за вака. 8-|:D

На Crna Dama, Captain-Omni, galapce и 19 други им се допаѓа ова.
  17. muchacha_a

muchacha_a Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    1.236
    Допаѓања:
    14.580
    Колку поблиску си до успехот толку повеќе ти бега ! Мислиш ќе успееш,а во точното ти наоѓа грешка... Животот стварно не е фер, или пак некои луѓе.. Незнам што да мислам ...

На skorpija123 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Почеток на нов месец во опуштено викендско расположение... упс, уствари не баш! :lol:
    Има нешто посебно во релаксираноста и среќата кај луѓето што ја носи секој петок, но уште повеќе вака во неработни денови, кога на сред работна недела ќе се пружи можност за неколку часа плус спиење и цел ден за себе без пресија на обврските... и кога некои луѓе во таква прилика толку експресно ќе го пуштат мозокот на пасење што 154678 пати ќе си помислат дека е петок/сабота, како мене на пример. :wasntme:

И да, дефинитивно нема нешто поубаво од прошетка на зимскиов воздух пропратена со впивање на празничниот дух радувајќи се на украсените објекти и изгубување меѓу рафтовите веќе полни со новогодишни украси... после кое следи топлење дома со мирис на мандарини и одмарање мозок со неоптеретувачки редови некое дебело списание од 100+ страници како за почеток на месецот. ^_^

Епа луѓенца, вчера не објавив некое сликче со hello december ниту тука ниту на фб, но затоа сега ве поздравувам со прекрасен ремикс од една плејлиста на која налетав и не можам да тргнам уши од неа. :lol: Имајте прекрасен декември исполнет со многу уживање во секоја ситница од убавото празнично расположение! :sun:

На eliesaab, Lella, jovanovska94 и 18 други им се допаѓа ова.
  19. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    Хмм. Да можеше само да ми ја видиш фацата кога го прочитав ова.
    Се прашувам како не. И особено се прашувам сега во моментов дали и недостигам на другарката, навидум најдобра со која се немам слушнато повеке од 4 месеци. Ама тоа ти е. Убедена сум дека не и недостигам затоа што постојат личности кои кога еднаш ќе им тргне убаво во животот и оддеднаш ги забораваат сите луѓе кои биле покрај нив во миговите кога им било лошо.
    Но, секое зло за поука.

На samovila.red., Crna Dama, eliesaab и 6 други им се допаѓа ова.
  20. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Е не се нервирај де само кажав дека никој не е идеален а не си ни ти па да судиш демек само ти ке ја покажеш сукњата во најдобро светло....како што читам постот не ти е на шала што е во ред и јас би се изнервирала кога некој ке ми ја сруши комбинацијта што сум си ја замислила ама едноставно помири се дека не била сукњата на тебе ...:D секое лошо за добро е ке си најдеш поубава :D