Хахаха се изнасмеав со постот "да и се искине маслинестата сукња на таа што ја купи" а истовремено се инзервирав ,од каде си толку сигурна дека таа што ја купила нема стил или дека нема да и прилега како што треба секој на свој начин го изнесува тоа што го носи ...Свашта брееее
Преплашена сум. Вчера бев на гинеколог и ми рече дека имам некакво воспаление на цервиксот. Ми зеде брис и сега треба да чекам најмалце три еб*ни недели, а може и подолго за резултати. Паничарка сум плус хипохондрик. Немам мир. Најлошата верзија ми е постојано во умот. Се убивам од мислење оти не ојдов порано... Знам дека можеби ништо не е, ама можеби и е. Во денешно време и во наша средина многу се веројатни најлошите верзии. Тешко ми е. Не знам како ќе преживеам три недели во неизвесност.........
@s1a1n1d1r1a1 Мисли што ќе носиш за Нова Година, шетај, пробувај, не мисли на тоа и не си стварај паника без потреба
Jas ne veruvam vo kletvi, a i tebe bi ti porachala da ne bidesh sueverna. Nema da se skine suknjata zatoa shto jas taka napishav, da ne te zagrizhuvam. Znam de, site vie ste parizhanki na pista. I za da ne se nervirash, odi proshetaj so toj tvoj komentar na komentar, da ne mozhesh ni na shala da napishesh neshto tuka, odma pravite tragedii.
@sjdgo Остави, не се докажувај, само полошо ќе направиш. Едно нешто што го научив од форумот е никогаш никогаш никогаш да не искажувам свои ставови во јавност, можноста да бидеш осудува за секој збор што ќе го кажеш е преголема. Тука како само некој да чека нешто да се напише и одма да има подбуцнувања и кавги.
Едно е тоа што некој одма се запали на нечиј пост, ама пак што толку трагично го сфаќате ако некој ви реплицира на истиот? Не е проблемот до искажувањето свој став, туку дека сеуште не сфаќате дека ова е форум.
баш зошто е форум немора одма да ја напаѓаат девојката затоа што сакаше да се нашали со нејзиниот пост за сукњата
Нека ме удри животот, кармата, што и да е, навистина веќе немам идеја што би можело да биде, ама небитно. Нека удри посилно, нека чкрапне и некој покрупен куршум...некако, сеедно ми е, немам што повеќе да изгубам. Можеби ќе се пронајдам себе си повторно, во некаков друг облик, па ќе сфатам дека останатото е небитно. Не знам, можеби.
Ги гледам луѓево и се чудам дали сеуште постои вистински пријател на кој можеш се да му кажеш да му се отвориш без да ти љубомори и да сака да ти помогне па и ти да му помогнеш да се радува вистински на твоите успеси секогаш да биде со тебе.Незнам дали сеуште постојат вакви луѓе
Не знам многу што, како... Искрено не се ни замарам да дознаам. Ама гледам дека ќе ја изгубам главата за брзо, а не негирам и вселување на одреден вид инсекти во одреден орган од човековото тело. Чим признавам, уште полошо, не знам, сијам како полирана петденарка уште од сега. Задоцнет пубертет, прерана средовечна криза или само поклопување на одредени коцки, леле. Денеска седев, си шиев нешто и си се расправав сама со себе, си давав аргументи за и против. Ама Бог да чува значи. Не сум јас за вака.
Колку поблиску си до успехот толку повеќе ти бега ! Мислиш ќе успееш,а во точното ти наоѓа грешка... Животот стварно не е фер, или пак некои луѓе.. Незнам што да мислам ...
Почеток на нов месец во опуштено викендско расположение... упс, уствари не баш! Има нешто посебно во релаксираноста и среќата кај луѓето што ја носи секој петок, но уште повеќе вака во неработни денови, кога на сред работна недела ќе се пружи можност за неколку часа плус спиење и цел ден за себе без пресија на обврските... и кога некои луѓе во таква прилика толку експресно ќе го пуштат мозокот на пасење што 154678 пати ќе си помислат дека е петок/сабота, како мене на пример. И да, дефинитивно нема нешто поубаво од прошетка на зимскиов воздух пропратена со впивање на празничниот дух радувајќи се на украсените објекти и изгубување меѓу рафтовите веќе полни со новогодишни украси... после кое следи топлење дома со мирис на мандарини и одмарање мозок со неоптеретувачки редови некое дебело списание од 100+ страници како за почеток на месецот. Епа луѓенца, вчера не објавив некое сликче со hello december ниту тука ниту на фб, но затоа сега ве поздравувам со прекрасен ремикс од една плејлиста на која налетав и не можам да тргнам уши од неа. Имајте прекрасен декември исполнет со многу уживање во секоја ситница од убавото празнично расположение!
Хмм. Да можеше само да ми ја видиш фацата кога го прочитав ова. Се прашувам како не. И особено се прашувам сега во моментов дали и недостигам на другарката, навидум најдобра со која се немам слушнато повеке од 4 месеци. Ама тоа ти е. Убедена сум дека не и недостигам затоа што постојат личности кои кога еднаш ќе им тргне убаво во животот и оддеднаш ги забораваат сите луѓе кои биле покрај нив во миговите кога им било лошо. Но, секое зло за поука.
Е не се нервирај де само кажав дека никој не е идеален а не си ни ти па да судиш демек само ти ке ја покажеш сукњата во најдобро светло....како што читам постот не ти е на шала што е во ред и јас би се изнервирала кога некој ке ми ја сруши комбинацијта што сум си ја замислила ама едноставно помири се дека не била сукњата на тебе ... секое лошо за добро е ке си најдеш поубава