Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.002
    Допаѓања:
    33.744
    А мор, не си застаната :D :drunk: :inlove:

На Summerlover му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    "Zene se dele na one koje brisu prasinu i one koje dizu prasinu" - @poludela_devojka

И ја замислувам како седи дома дотерана со прашина околу неа (нели, од неа), а мајка и не поминала да ја избрише, зашто не дај боже таа, на пудра ќе и се залепи. Абре, глупости, како лајкови да се соберело. Назад пред сто години, или си домаќинка или курва. А, да не е онаа ѕвездената прашина на Дунавка?

Кога ќе ти текне дека постојат девојки кои се јачат на вакви статуси.

На samovila.red., Lella, SV1911 и 19 други им се допаѓа ова.
  3. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.916
    Вие што плукате по улица каде ќе стигнете, или пак како дотичниот чичко вчера што си го испразни носот на мојата влезна врата, навистина треба да се засрамите.

На eliesaab, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, vitamina и 15 други им се допаѓа ова.
  4. Ivy89

Ivy89 Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2014
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    1.056
    Денес се запрашав Што се е способен човек да направи,за да привлече нечие вмимание....Лошо е кога ќе се заљубиш во грешна особа и се надеваш дека сепак можно е да има некоја шанса да сте заедно.
    Ај што ме смее секогаш кога е таму ,туку почна да доаѓа и кога нема работа,само за да ме види... Да не се лажеме му велам,си кажувам директно да не се опушташ.
    Јас си кажав,на него останува да се повлече.Он напротив секој ден си влева се поголема надеж.
    Вели: чудни се патиштата на љубовта!
    оффф... o.O

На IronLady, theowndemon, Ketchup и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Многу луѓе реагираат чудно кога некој некогаш ќе им рече дека не му се оди никаде и дека сака да остане сам на кратко,едноставно да одмори во тишина. Како тишината да е луксуз во овој денешен свет на динамика и постојано работење,нема пауза. Си мислат дека е во прашање нервоза,осаменост,некаков проблем или нешто слично,па затоа таа личност сака да се оттргне од луѓето на кратко. Не велам дека не е точно, во денешно време нема човек на светов кој нема проблеми,без разлика дали се работи за ситници или нешто посериозно,но понекогаш нема некоја посебна причина,едноставно човек сака да е сам. Мене лично ме гуши кога сум во гужви и врева постојано, ме изморува. Обожавам кога сум сама со своите мисли. Никој не ми виси над глава, не ме препрашува за се' и сешто,не се мршти кога ќе чуе некакво мислење кое е поразлично од општоприфатеното, нема врева наоколу и никој и ништо не те деконцентрира.Тогаш најмногу можам да одморам,да правам што сакам и онака како што чувствувам дека треба во моментот,да размислувам на секакви теми и да ги наполнам батериите за она што следува после... :mm:
    [​IMG][​IMG]

На Ivy89, eliesaab, Trnche и 28 други им се допаѓа ова.
  6. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Рече дека ќе дојде, т.е шансите се 70% дека ќе дојде. Well, тек сега сфаќам дека тие 30% биле сигурно по скалата на Марик, со она, ептен големо значење :D

На Captain-Omni, Sanjichka007, Magnolija и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Ич не ми е добро.:(
    Нервоза ми ја јаде душава.:envy:
    Незнам зошто, добра бев до пред малку.
    На момент ми се смени располижението.|(
    Ке настрада некој знам.
    Леле кај да одам, што да правам.
    Не сум во пмс, не сум трудна.:shake:
    Ај ке си легнам, ама не ми се спиет.
    Да си пуштам филм некој...ич не сум по филмојте, нема убо да влијајт тоа на мене.
    Ке се расплачам. Секој момент очекувам да избувнам.
    Може па ке ми олеснит:?:
    Можда и нема...
    Ова нe сум јас. Не подnесувам никој да ми зборiт.
    Back ti reality!!:drunk:

Последна измена: 4 декември 2015
    На deskarada, QweenSM, Ketchup и 4 други им се допаѓа ова.
  8. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Она кога некој колега ептен ќе те насмее. Битен е моментот што јас немам идеја кој е типот. :rofl::rofl::rofl:

9. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Незнам до кога ќе се врши поделба меѓу луѓето според надворешниот изглед, наместо да се гледа душата на човекот, т.е. неговиот карактер.

Не е важна облеката на пријателот, туку каков карактер има, ако се дружиш со некој дружи се бидејќи ти одговара каков пријател е, а не да го одбираш пријателот според облеката, т.е. според надворешниот изглед.

На eliesaab, deskarada, Sanjichka007 и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.781
    Rock on, Scott... Rock on. :rock:

На Annath, Lella, Sanjichka007 и 8 други им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.710
    Убавото мислење за скоро запознаени луѓенца кои ми оставиле фин впечаток секогаш ми се издигнува на уште едно посебно повисоко ниво, кога низ муабет или ѕирнувајќи во нивно виртуелно катче кадешто ги споделуваат своите интереси - ќе откријам нивна склоност за било која гранка од уметноста или изразен интерес и препознавање на уметничкото и креативното, без разлика дали се работи за добра музика, литература, уникатни фотографии и слики или mindblowing цитати... :l:
    Уметноста е таа во којашто ќе најдеме нешто во кое ќе се препознаеме во сите свои различности, а ретко да има поубав комплимент од она дека со креативност си инспирирал некого.
    Уметноста, и уметничките души - се оние кои можат на најубав начин да ти го разубават денот, кои даваат разнобојна позадина и разигран саундтрак на животот... :f:

На Ivy89, eliesaab, GirlRose и 26 други им се допаѓа ова.
  12. honest girl

honest girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2015
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.654
    Jaс се согласувам со @babyblond некој кој те почитува доволно ќе се потруди да изгледа средено пред тебе, не се работи за стилови туку доволно да си среден за да оставиш добар впечаток. Плус у нејзиниот случај другарките и` се хипокрити, на едно место средени на друго не е битно какви, што само докажува колку се дволични и нестабилни ликови.

13. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Мислам дека престанав да верувам во вистинска љубов. Во возвратената, искрена и чиста љубов. Каде и да се свртам околу мене само неверства, секс без обврски и некои нови облици на врски ме опкружуваат. Нема романтика, нема верност, нема сјај во очите...

На samovila.red., Adi888, deskarada и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Па од разочарувања на денот би го издвоила тоа што симпатијата ме викна да сме оделе на концерт на Милица Тодоровиќ. Озбилно Милица? Чекај озбилно? :envy: :envy:

На samovila.red., GirlRose, deskarada и 13 други им се допаѓа ова.
  15. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.955
    Допаѓања:
    15.951
    “You can have anything you want if you will give up the belief that you can't have it.”
    Dr. Robert Anthony

Challenge accepted ;)

Имајте убава петочна вечер макар и да седите дома како мене :)
    :*

На Crna Dama, eliesaab, deskarada и 8 други им се допаѓа ова.
  16. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.793
    Раскинав врска која беше идеална, прекрасна, можеше да прерасне во најубава бајка, но само ако мојата љубов кон него не згаснеше...Ах bitter-sweet несреќо една...

На marama, deskarada, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  17. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Туу, аман од ваквите заебанции... Значи ова претпоставувам само во Македонија е така. Си слушам јас често радио и сега нон-стоп ја вртеа на една станица "Во коси да ти спијам" од Тоше ама преработка некоја од женски вокали. И ми се допадна ептен преработката ама никаде не можев да ја најдам на јутуб па викам да им пишам културно на фб, можеби ќе ме услужат со линкот. А они само seen ми дадоа.:envy:
    Ќе речеш радио станица е (т.е. профил нивен на фб) , тоа им е работа, всушност тоа е и суштината на нивната работа ама ете...

Инаку на почетна ми се појавува дека некој лајкнал страна на СДСМ-Крива Паланка. Па си викам пак Заев е крив за нешто:lol: @LivingGlam ноу љутиш, силвупле:D

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Epten mi e dosadno, a I forumov e nekako shtama...|(
    Kaj ste sega trolcinja so zamarate po lp ? Daj pisete nekoj, imam vreme sega ce vi vratam zimi majka :D :D
    Ama I vas ve nemat vecerva :/
    Loshi edni.:punch:

На Lady Phoenix, Bender Rodriguez, cresa-jagoda и 5 други им се допаѓа ова.
  19. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Да не се секирате сите, @SWagger274 се појави, не умре од сипаници.

Значи што ви е бе луѓе? Кое е задоволството да чекате мислења на форум - што другите би кажале кога би умреле? Побарај стручна помош. Имавме и порано ваков случај, можеби си и истата таа. Неам коментар.

Веднаш ми беше јасно дека си трол, ама девојко/дечко и да тролаш со мислење дека сите овде сме глупави и ќе не’ зезаш - пак имаш проблем што бара стручна помош. Сериозно, немаш попаметна работа?

На PogbaPol, Summerlover, Lady Phoenix и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    Изгореници, гребаници, главоболки, скршеници, депилации.. Онаа бе од која боли душата, од која боли целото тело одеднаш, парализира, закочува. Е таа болка не се издржува. Таа болка боли најмногу. Таа болка ќе убие.

На samovila.red., eliesaab, deskarada и 3 други им се допаѓа ова.