Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Добро утро
    FB_IMG_1449597738142.jpg

На Lella, deskarada, toogood и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Среќа

Среќа Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    2.568
    Неможам да поверувам какви луѓе постојат. :fubar:
    Додека чекав во аптека да дојдам на ред еден човек пред мене и се жали на аптекарката дека жена му имала стомачен вирус и она му објаснува дека немало медицински јаглен во таблети ни на рецепта ни на приватно, а имало во капсули. (инаку човеков сакаше на рецепта да ги земе) И човеков и вика ама тие не се на рецепта треба приватно да ги плаќал. Аптекарката му вика дека се околу 100 денари 15 капсули и дека не се скапи. И он мртов ладен вика не зимам нека си пие чај. :fubar:
    Алооо жена му дома со стомачен вирус а него му било многу 100 денари да даде. Во кладилница сигурно дава и повеќе. А да го видевте човекот дотеран, парфем а ваму се однесува како .....

На samovila.red., tessie, Divinebutterfly и 21 други им се допаѓа ова.
  3. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Убав ден со убави и насмеани луѓе не се опишува, треба да се доживее. Малку останаа такви, за жал.

На purple..m, hermosa, Lella и 27 други им се допаѓа ова.
  4. Црвче

Црвче Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2015
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    563
    Кога цела работна недела се бориш и се браниш од куп непознати и самобендисани луѓе и за време на викенд домашните ти го расипат денот.

Абе едвај чекам дома да си дојдам, дома се чувствувам најсигурно, зошто ич не ме разбирате? Мислите дека со вашите ситници не ме повредувате мене? Освестете се наскоро, зашто доста ми е и од вашите глупости.

Инаку од работи без врска, ќе заборавев добро утро да речам. Епа: Добро утро и среќен ден на сите!

На vitamina, kjukli, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  5. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.076
    Не му ја знаеш приказната, можеби немал сто денари во него, па му било срам и затоа искоментирал така... Жално е некој да нема сто денари за лек, ама таква е ситуацијата кај нас.

На SV1911, Jenniffer, Lella и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Среќа

Среќа Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    2.568
    Не е дека немал 100 денари. Поинаку изгледаат луѓето што немаат. А тој дотеран како за на свадба, се гледа дека имал поважни работи од здравјето на жена му. Ми се има случено во аптека една жена вадеше ситни пари по денар да даде за сирупчиња за детето и не и стигнаа за околу 170 денари, извадив од новчаник и и платив на аптекарката. Се гледаше дека жената нема ама здравјето на најмилото нема цена и последните пари ги даде.

На samovila.red., eliesaab, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Стави неколку мажи на женски форум и за брзо ќе видиш која си плачи за ... :D

На Captain-Omni, 1209, galapce и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Moonstone.17

Moonstone.17 Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    1.862
    „Одамна немам шкртнато на темава..“- стандард интро на пост во СДК кога подолго време немаш дојдено да истресеш што ти лежи на душа.
    П.С Неколку тематски линии се провлекуваат низ постов. :rofl:
    Што за жена е чанта- тоа за мене се џебови на јакни и фармерки. Можам да ја најдам честитката за Нова година од симпатијата во четврто, конци, марамчиња, лабела, бонбони, карти, гробот на Александар Велики, е, сега, пари малку послабо. :D Финансиерите мои треба да бидат благодарни што не искачам често.
    Туку, годинава си пројде, влечкај се по автобуси-оди во школо-врати се дома-учи (не баш за учењево :rofl:). Секој ден истата работа, од што ми стана досадно во автобус им давав нови имиња на станиците кои ги проаѓам, плус имам и омилен шофер бидејќи со него најбрзо стигам. (facepalm) Јас кога влегувам во автобус мислам дека сите пензионери се обединуваат и влегуваат во истиот. Кога животот ти дава пензионери во автобус, испорасправај се со нив како никогаш досега.
    Остај пензионери, Нова година ќе дојде, а јас ниту малку не сум еуфорично расположена. Џабе почнаа елки со сијалички и црвено-бели бонбончиња ко бастуни да ставаат по излози, снег ми треба. И на градов му треба многу снег, се задуши од смог. [Не знам што да допишам тука, нека стои вака.] Сосеткава ми е чудна, си има накитено елка, ја чува во плакар и ја вади за празнициве и пак ја враќа накитена назад, црногорка една. :D Па, не е интересно така, фати лампионите, ланци, сијалички, снегулки, шишарки, реди ги, со музика за подобро расположение, со буквално триста чуда. Како мајка ми, па кога ќе нѐ собере на купче и ќе ни даде балони да дуваме, да сме украселе повеќе, циркус. :rofl:
    :~:
    Како после секоја реченица да оставив три точки и да не се докажав. Сѐ набрзинка си кажав. :rofl:
    Имајте убав викенд.

На Ivy89, purple..m, SV1911 и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Abe mnogu e lesno da se osudi covek spored fizickiot izgled. Nekoi se stvarno bez oset, sedat na dva cekora od tebe i megjusebno go komentiraat tvojot fizicki izgled, se podzavrtuvaat za poubavo da te "ispitaat"
    E takvite mnogu gi mrazam i zal mi e za niv.

На samovila.red., purple..m, hermosa и 19 други им се допаѓа ова.
  10. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Сигурно имаат некои мани и недостатоци на нив или во мозокот па затоа кометираат физички изглед..Зошто уште луѓето не можат да разберат дека СОВРШЕН човек не постои не ми е јасно?

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Untitled55555.png

На Butterfly-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    547
    Helena Roza se preselila vo New Zealand. ...
    I jas Sakam...
    I jas ke odam. ..

На Cecyska, Црвче и kjukli им се допаѓа ова.
  13. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Знаеш дека си зависен од фемина кога и дрво пијан у 4ипол сабајле се уклучуваш да видиш шо има. :D
    Ми требит одмор. :drunk:

На Captain-Omni, Adi888, purple..m и 26 други им се допаѓа ова.
  14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Тргна чадорче да прави роденденско изненадување без поклон, го заборавив во брзање... ќе си умрам...

На purple..m, Daydream, Libera и 2 други им се допаѓа ова.
  15. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.782
    Допаѓања:
    169.630
    Сонце, сонце, сонце :sun:
    Мојата помисла кога ме удри сонцето утрово: „ЌЕ ШЕТАМ“ :inlove:
    Помислата на дечко ми кога го удри сонцето утрово: „Ох ... ќе шетам.“ :doh:

На Lella, Lady Phoenix, Avery и 5 други им се допаѓа ова.
  16. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Украсуваат тука на работа, китат ли китат. Вакви светилки, онакви, ѕвезди, лампиони, такви зелени, дедомразовци, абе шо да ви кажам, мислиш некоја зимска идила. Јас настрана си седам и си подработувам. Да помогнам не се ни јавувам. Мразам китења и висечки ствари и светкања директно во очи... А и не разбирам до толку декорирање кога за еден месец треба да се симнува се.

Потајно се радувам што конечно ќе заврши годинава, да ја отерам во немајкаде. :lol:
    Се радувам на февруари, се радувам на новата пролет која ќе ми го исполни срцето со топлина и ќе ми ја врати душата во телото. Уште повеќе се радувам што после тоа ќе имам скоро три месеци да уживам на плажа и да пливам во море. ^_^
    Јануари доаѓаааај побрзо. А и оди си после уште побрзо. :D

Имајте убав викенд. Јас турбо до четврток сум. Се надевам бар на по 5 саати спиење. Пресреќна ќе бидам ако добијам толку. ~ ♥

На purple..m, Lella, CoverGirl10 и 8 други им се допаѓа ова.
  17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Се вратив од Париз денеска во празен стан но со полно срце!

Колку се убави деновиве како овој денес кога се плака од среќа.
    Среќна сум што имам љубов од семејството.

Топлина, ми е презимето денеска.

Ве бакнувам :hai:

На purple..m, Annath, SV1911 и 25 други им се допаѓа ова.
  18. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.227
    Допаѓања:
    13.098
    Се формира и тимот, а ја имаме и идејата.Милина е кога се работи со умови кои размислуваат и надвор од стандардната кутија.Ептен креативни ќе си бидеме ^_^

Честитав роденден вчера, па другава страна се изненади.
    Дека немало на фб ставено за роденденот, па од кај сум знаела.
    Не знам, еве, не ми треба потсетник за да знам кога некој што ми значи има роденден.

:coffee: :hai:

На Ivy89, purple..m, Lella и 13 други им се допаѓа ова.
  19. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Штета што некоја жена мисли дека треба да се правда некому зошто избрала кариера наместо деца.

На Trnche, LiberianGirl_, sparklie и 16 други им се допаѓа ова.
  20. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Денеска сум многу среќна,и радосна бидејќи
    Сестра ми конечно се вработи,па денеска се почастивме со неколку работи,ете тоа е мојата сестра една и единствена,среќна сум што ја имам.

На samovila.red., Divinebutterfly, Lella и 21 други им се допаѓа ова.