Кога станува збор за простување, да, можам да простам. Но, во зависност од тежината на зборовите, најтешките зборови остануваат со мене. Тие изустени остри, студени, тешки зборови како сечило, се длабоко врежани во моето срце засекогаш. Болат, болат како нож да ти го распарува срцето, болат секој изминат ден, недела, месец.... Како што врват годините, лузните избледуваат, но сепак се тука како потсетник на минатото и болката.
http://www.zivamegjumrtvite.com/pom...odinava-a-jas-ne-se-mrdnav-si-tapkam-v-mesto/ како замене напишан.....
Или пaк ку*чење сo скaпa кoлa, aмa сaмo седнaт е или пaк рaкaтa јa држи зa мењaчoт кo демек вoзи и сликaње нa пaри. Врв нa сељaчизaм!
И јас човек без работа ја отварам страницата постирана на членката 2 постови над мене.. Спојлер: овој и гледам наличано одозгора: жива меѓу мртвите, затоа што останатите веб портали се клише. WHAAAAAT?! и сместачки затворив! Јас брате ова не ви го читам. . Видете си го насловот, преиспитајте си ја креативноста и после издигнувајте се себеси над другите .
И нема место по кафичите преку викенд... И сите згради се продаваат уште незавршени, вчера се јавив на 5 места, викаат зградата е комплет распродадена, а ќе биде готова во декември 2016.
СДК дека на жените ,,на чело,, им пишува каков живот имаат. Се познава која жена е ,,чувана,, а која е изнаработена и изнасекирана. СДК џабе се и козметики и насмевка, тагата во очите се гледа оддалеку. Ни скапите зимувања и викенди...ни ручеците со другарките по убави ресторани...ни Зара и Манго неможат да те ,,исперат,,. Секој не е роден глумец да биде.
Да се извиниш некому не значи дека ти си крив а другиот е прав.Тоа значи дека за тебе меѓусебниот однос е многу позначаен од твоето его.
Обично оние што објавуваат текстови „натпросечно интелигентните луѓе се склони кон депресија“, ниту се натпросечно интелигентни, ниту имаат депресија. Станало кул да имаш психички проблеми.
Јас сфаќам реклама, ама да добиеш некаква карта од нашиве портали: 1. Обавезно лајк на страната 2. Пиши име и презиме 3. Сподели го постот со пријателите, ама гледај тоа да е кога сите ќе се будни 4. Прати им го линкот на сите во порака, а на оние што немаат фб - во плик 5. Заблагодари се на национална телевизија, повторувајќи им го името 28 пати 6. Напиши го името на порталот на месечината Фала, сама ќе си купам.
Se poveke pocnuvam da veruvam deka ovoj narod kolkupoveke go gazat tolku e posreken. Gi saka onie sto go gazat. Uziva koga e navreden. A prvo mislev deka znae da prostuva i toa go cini golem. Ne,ne e do prostuvanjeto.Ima opadnata samodoverba,pa koj sto saka so nego moze da prravi. Manipulacii vrz nego ne e tesko da se pravat,toa mu godi. Nikogas nema da se osvesti,nikogas.
Добар ден. Сакам да кажам дека вчера вратив едно пријателство а воедно и запознав една прекрасна личност.