Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Добро утроооо! :D :l:
    Е па редно беше и петокот да дојт и да се наспијам.
    Се наспав луѓе ееееооо, слушатее?! :D:D
    Ко се разбудив, првата помисла ми беше "ах да бев машко" :?:
    Кузнај шо сум сонувала, не се сеќавам а и не се ни трудам да ми текне:lol:
    Арно сум си женско:makeup: (лага)

А сега:
    Screenshot_2015-12-18-12-10-11-1.png
    Да, време е за чај :angel:

Имајте убав ден, уште поубав викенд и НЕ СЕ КОЛЕТЕ ЗА ФОРУМЏИКА НА ГОДИНАТА ВЕ МОЛААМ!! :D

А во меѓувреме, ако јас бидам, неќам часовник за подарок, си знам дека доцнам.:mm:
    Фала пријатно.:hug:

На samovila.red., eliesaab, cresa-jagoda и 20 други им се допаѓа ова.
  2. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    :music:Иде ми, у животу иде мииии :sun::l:

На eliesaab, cresa-jagoda, Avery и 13 други им се допаѓа ова.
  3. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Вечерва е заслугот и започнува почетокот на славењето на "Свети Никола"
    За многу години на сите кои го слават и чествуваат!

На marama, purple..m, deskarada и 11 други им се допаѓа ова.
  4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.801
    Ми се исполни новогодишната желба! Драги мои, пресреќна сум, ви посакувам и вашите желби да станат стварност, ако бевте добри годинава. ^_^

На cresa-jagoda, duffi, Avery и 15 други им се допаѓа ова.
  5. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    СДК оваа нова година стварно ќе си замислам една желба...

На Captain-Omni, cresa-jagoda, Mr. Right и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Само да ви посакам убав ден на сите :*

На cresa-jagoda, kjukli и Црвче им се допаѓа ова.
  7. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.543
    Се чуствувам убаво, сакано и почитувано од сите наоколу...:sun: а повеќе и не барам и не ми ни треба.

"Вистински човек се гледа и проценува по почитта од околу која што народот му ја пружа"..

По поздравот, по испиеното кафе, по лаф муабетот, по искрената честитка за одреден постигнат успех, по позитивноста и намсевката на лицето која што му се пружа, по подршката при невољите и трњето и покрај секој убав упатен збор за дотичната личност.:sun:

Индиферентна сум пред подлоста и сељачизмот од народот, не ме интересира кој што ќе каже ако јас сум видела и проценила одредена особа.:nod:

Убав празник:f:

На DVAANGELA, cresa-jagoda, marama и 17 други им се допаѓа ова.
  8. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2014
    Пораки:
    2.081
    Допаѓања:
    34.504
    Денес му е роденден на мојот идол, мојот пример за успех, мојата потпора, моето се :inlove:
    И, самиот знаеш дека ништо не е невозможно, виде дека се сѐ исполнува кога имаш волја за целта што ти е поставена.
    Те сакам, ти посакувам уште многу успеси да ти се нижат, а пред се, многу многу здравје, љубов и многу среќа.
    Среќен роденден татo, да ми поживиш до 100 и некоја :l:

На Annath, cresa-jagoda, marama и 24 други им се допаѓа ова.
  9. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Мене друштвово за кафиња не ме викаат, за пиење ме викаат.
    Петок. Велики.
    :drunk::d:

На Captain-Omni, cresa-jagoda, Abeja и 19 други им се допаѓа ова.
  10. Црвче

Црвче Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2015
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    563
    Добро
    Појава што се карактеризира со почитување на секоја личност, со помагање, давање совет, простување, дарежливост, искреност, чесност. Луѓето на кои им правите добро по некоја логика би требало во вас да видат пријател, заштитник, некој на кого можат да се потпрат, некој кому можат да веруваат. Некој што ќе ги ислуша кога им е најтешко, некој што ќе ги поддржи и кога не се во право.
    Да, така би требало да биде. Но, знаете што? Ова било вака некогаш, во некое време кога се уште постоеле луѓе. Мислам, во вистинска смисла на зборот. Ама, за жал ги погодило влијанието на злото и луѓето станале загрозени видови. Денес, во ова мирно време, време без војни, има останато само уште неколку луѓе за кои можете да речете: - Види, оној е човек! Човек!
    А да, да се вратиме на првото. Како оние на кои им правите добро гледаат на вас? На што им личите?
    На искористена, стара крпа фрлена во некој запуштен агол. Вие сте секогаш тука за нив, без разлика дали го сакате тоа или не, без разлика дали можете или не.
    А! Пак им требате! Беспомошни се? Ќе си речат: Чекај бре, во оној агол нели имаше една стара крпа?
    Имаше. Таа крпа ќе ми помогне да ги избришам сопствените пајажини.

На eliesaab, rose60, vitamina и 3 други им се допаѓа ова.
  11. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Добро бе (више си се смачив на себе што пола постови вака ми почнуваат, ама каква ретардација владее... заеби), дали сте нормални да збирате поени и виртуелна симпатија со починати лица?!
    Ајде овие више што се лигават со Тоше или некој друг славен, ги навикнавме... ама само што ѝ кажале дека починала баба ѝ, првата реакција ѝ е да бара и лупа слика на Фејсбук со неа, пропратно со некоја лита мисла у стил: сега си ангел на небото, и да коментира на секој што изразува сочуство со срциња и тажни емотикони. Какво небо ма, мустро една?!
    Женава допрва за во ковчег ја спремаат, им лежи таму.
    Мрш, значи. Мрш!
    Не знам, ама мене ептен ми падна морбидно и ретардирано ова.
    Мојава кога почина, светот не постоеше за мене неколку дена. Не сфаќам...

Дај на оние сајтовине од типон gofundme да основаме петиција да се зберат пари за лечење на зависнициве од внимание. Уште со лешот фали да се сликаат ко некои лудаци по Америкине. |(

На samovila.red., SV1911, Annath и 31 други им се допаѓа ова.
  12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.097
    Вечер е блогерски и твитер награди во МКЦ. Ако некој од вас иде и ме познае, го замолувам да ме поздрави :D

На cresa-jagoda, artemidis, Abeja и 10 други им се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Се што лета не се јаде.

На Скопјетесакам, kjukli и skorpija123 им се допаѓа ова.
  14. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.654
    Допаѓања:
    4.566

Ми фали братми ужасно .... он е таму во бел свет , а јас си ги бројам деновите кога ќе се врати ;(

15. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.120
    Денес ја добив најдобрата вест во неколку недели. Мојата најсакана и најомилена наставничка по англиски се враќа! :inlove: Кога ми кажаа едни девојчиња дека надвор ѝ е колата скокав од радост. За жал не успеав да ја видам, си заминала, ама од понеделник ќе се врати. ^_^
    Сигурна сум дека соучениците ќе ѝ кажат колку сум се радувала и не знам што ќе ѝ одговором, ухх, не требаше толку да скокам. :?: Ама не ми е гајле, веројатно би била среќна да го слушне тоа, се надевам? 8-|

Конечно ќе има со кој да мрчиме за правописни грешки, да направиме саглам муабет без никакви конзервативни и наметнати мислења, и секако, без да се сомневам и да треба да се карам со нив за да им докажам дека не се во право. |(
    Одвај чекам да се врати, мислам дека ќе сум окезена од уво до уво. :D Па една ипол година не беше малку. :wasntme:

На SV1911, Annath, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.928
    Допаѓања:
    177.522
    Заглавена сум во пауза меѓу есеји, семинарски и учење. Меѓу дебели книги и закони, закони, закони и уште закони. Ендлес циркл.

И пишувам сабајлечки пораче на најдобрата другарка: "Good mornin' sunshine. I love u." Ми враќа: "Знам. Само ја те трпам кога си во ПМС." :rofl: И како да не ја обожавам кога ме чита како отворен буквар. :)

Го обожавам зимското сонце и го бркам низ цел стан. Се вртиме во круг. На кој прозор оно ѕирка, јас по него таму, со многу чај, многу кафе, книгите и желба за чудо, утре кога ќе се разбудам да биде веќе Февруари.:lol: И така... :)

Ве поздравувам петочно, со литл бит софт порн :) Имајте убав викенд. Држете се блиску еден до друг, надвор е ладно. :)

На samovila.red., Annath, Trnche и 20 други им се допаѓа ова.
  17. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.785
    Допаѓања:
    169.670
    Јас се вратив да подосадвам малце и пак ќе си заминам, барем до следниот викенд ;(
    Веќе цел месец се думам да пишам лото, ама останав само на шолја од кафе, ете ти :wasntme:
    Знам уз неделава имав тооооолку работи да споделам ама немав време да седнам, па повеќето ги заборавив, as usual. :worried:

1) Ете си реков, да споделам нешто од факултет, чисто онака зошто сериозно пробвам да ги контролирам чувствата и да не замавам се таму со ред. :whew: Па не се чуствувам како на факс, како во напредно средно, со деца кои се караат на секоја пауза за ситници:
    Кој ти рече дека сум се отпишала? А кажи ми?
    Како то ти не пушиш бе, срамота е.
    И јас да ви кажам, ова го наслушнав, ама ај да ви кажам.
    Леле не ми се филмај ако неќиш да платиш за саминарска, демек можиш сама да напрајш.
    Јас бев најдобра во генерацијата, и шетав со професорката и праев мн презентации и ете сега сум тука
    Значи јас се борам за стипендија оти сум најдобар ученик. Зато ви викам ова чупе најубо семинарски прај, 300ки по семинарска
    Значи чекај да ти кажам јас (оти ти не знајш, изгледа), семинарската носи поени, и редовноста носи поени. И за да ти дај поени за семинарската --- (1000+ збора)“
    И после се лутат ако ненамерно ги изигнорирам дур читам Claymore или играм судоку. Ама свесен ова на пауза неможиш да го слушаш. Па дискусиите после презентација ... тоа ти е „ремек дело“. Абе сфаќам дискусија, нели, поддржуваш туѓо мислење, ама кажуваш свое, а овие? Се вреќаат на лична основа ако не се согласуваш со негово/ нејзино мислење. И седам таму на последна, демек поодалечена - побезбедна, ама не. (lalala) (facepalm)

2) Ајде сега нешто малку поубо :makeup:
    Напрајвме пет месеци со bby, па решивме како цивилизирани луѓе да одиме малку во ресторан. Не сме тип за посериозни места, ама од време на време промена е добредојдена :l:
    И ете ти, ги поминавме сите херои на LOL, ми кажуваше за Дота, јас него за War of the Immortals. Па се навративме малку на ninja saga. Во глобала игри и многу јадење. Па нема подобра комбинација на начос со топено сирење :$ :inlove:

3) Цела недела се токмам да си купам сијалички за в соба. Таман го убедив тато да ми дај 100ка за да ги земам, врвам денес и немаше лилави. Неќам поинакви па сега создравје да си ги користат тие шо си ги купија, јас ќе чекам за в година или евентуално од друго место. Дури ни то во комбинација со статистика не ми го убиват убајо Божиќен дух :party: Само елката не ми е наредена до крај, бате не ме остава сама да ја редам, а него го мрзи. Е ај најди средина де, ајде. :?:

4) Најбитното, абе како дете сум се прерадвала на новио апдејт на месенџеро. Ко сум почнала смени боја, смени име, смени ова, бар на факултет не слушав како се вреѓаат и од тема учење се префрлат на тема проституција па на тема религија. :rofl:

Ете, толку од мене за неделава, сега колоквиумска имам, па малку се повлеков, ама без грижи, пак ќе си се вратам јас да си подосадвам де.
    Останете ми поздравени :* :l:

На Bender Rodriguez, Catherayn, vitamina и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.549
    Може генерализирам ама исуството ми покажало.
    Муж може да гледа америчка кошарка, ама да гледа и да е влезен во филм, па и има дрес од Селтик е прв индикатор дека е неприкосновен сељак.

19. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    ^ Не бе, треба од Кожув да има дрес.
    Да ја следи таа тужна лига.
    А ваму, ни домашните не ги следат нивните аматерски кошаркари.

20. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    СДК... Како што годовите на дрвото ја означуваат неговата старост, така состојбата на човечкото лице го отсликува животното патешествие.

На samovila.red., eliesaab, cresa-jagoda и 8 други им се допаѓа ова.