Муабети со луѓе кои едвај два три пати сум седнала на кафе со нив, негови познаници кои случајно во гужвата ќе ги сретнеме и низ муабет го канат : на кафе,на вечера да се видат и обавезно после оваа следува: ама прво прашај ја жена ти дали ќе те пушти Абе ми се темни од шо мразам таков глуп муабет ееј (колку и да е во позитивна смисла кажано )
Се внесов во декорирање подароци за другарки и потрошив еден саат на тоа. Затоа што нели, вишок време
Сите ја убрзуваат постапката користејќи ги последните денови од 2015 година, бидејќи идната година е престапна. (секако кој верува во тоа)
Конечно најдов време и ја на Фемина цел ден да дремам. И изнаставив слики, и изнапишав мислења ко за цела година
Сабајлево си најдов во ташна три исти фотографии од мене со двајца колеги и Дедо Мраз, и цел ден ми се врти во глава Аце, Аце, ај што си убав, и тоа е се што треба да знаете за мојот ноќен живот.
Смрт ми е кога ќе се запијам и ќе ми снема пиво, а е недела и нема кај да докупам и кога ќе влезам да се туширам а сум ја забораила бањарката у соба и ќе треба да претрчувам по ладното. Еве само денес, два пати починав. Ваша М,
Не знам за вас, ама мене омилена недела ми е онаа кога пијам топло чоколадо во мојата омилена шојла Навистина се ретки неделите како оваа.Плус си декорирав новогодишно по станчето.И си купив повеќе свеќички ( се надевам нема да ги потрошам ) се видов со другарките од средно. И да...треба утре да му земам подарок на дечко ми.И да среда летаме заТурција.Па таму сме до понеделник, понеделник назад...и така... се надевам дека нема да ги имам првите проблеми на работа. Му имам спомнато на шефот...
Izgubi eden saat ama dobi originalno spakuvani podaroci,fiskultura na mozokot,relaksacija na dusata. Pokacen adrenalin i red drugi blagodeti. Kako dete mnogu vreme posvetuvav da od moite race izleze nesto unikatno. Uzasno crtav,se obidov so glina,probav i so gips. Vitkaj,previtkaj,sosij,otsij. Nikogas ne izleze nesto originalno. Veruvam vo ona deka ako si uporen vo se ke uspees,samo sto udiranjeto glava od zid ne nosi nisto osven prazna glava.
Come on guys, I know u can. Just S M I L E Каков и да ви бил денот денеска... А, мене ѕверот ме потсеќа на мојот ѕвер... Тотално на него.... ..........
Секој ден како да ми се зголемува тагата. Секој ден лицето ми е се` повеќе свенато. И не знам како да го сменам тоа, а верувајте, многу сакам. Многу сакам да бидам позитивна, да ги смеам другите. Ама некако не ми оде тоа...
Јас разбрав дека се верат оваа година, бидејќи следнава била престапна па не чинело да се запросуваат. Е ако ми се погоди, баш би да се верам следна година. За инат на сите тие бабини деветини. Чек, чек, слоу даун Кјукли, се уште не си го видела, ама битно и свадбата ја испланира. Не сум јас крива, мисливе се таму ми летаат.. Никако да се опорават. Баш се надевав дека ќе биде еднаш универзумот на моја страна па по случајност ќе славиме нова година на исто место, ама не бидна, секако. Не сум до толку среќлија. Ама затоа благословена сум со многу испити. На здравје нека ми се. Ајт, добра ноќ, наспијте се и за мене.
Се чувтвувам возбудено... За неколку дена ќе и кажам на 2015 иди у курац и марш у пизду материну. И ќе и дадам среден прст, да си го поноси малце у проклетото минато!
Добро утро. Да ви кажам дека одам на последното полагање и фино лепо ќе го паднам ама сеедно оти не се издржва ова појќе.