Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.659
    Да не е човек во Македонија... Втор ден во глава ми ечи песна за спонзоруша, мелодијата ја слушам, не можам да заспијам.
    Му вибрирам со тастатурава ќе ме потепа зошто не исклучам вибрации. И ве пцуе, сите до една.

Ама сепак мислам дека не спијам од возбуда дали ќе биде отворена продавницата да си го купам чајникот на спрат.
    А не дека ќе го користам...го видов на излог и ме бендиса...

И пак ќе заклучам, многу ми фалел братучед ми... Ама многу!

@Mihajlo стај опција за праќање слики по ЛП сакам убости да споделам од остварени соништа, оќе?

Последна измена: 29 декември 2015
    На cresa-jagoda, Captain-Omni, samovila.red. и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    На некои работи се навикнуваш... некои те зацврстуваат... некои ги простуваш.Но не забораваш.

На cresa-jagoda, Dream-Girl, galapce и 18 други им се допаѓа ова.
  3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Посељачко нешто од маж со златно ланче околу врат нема .:)

На cresa-jagoda, Elaria, mila89 и 29 други им се допаѓа ова.
  4. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Има.
    Златни прстени на секој прст и долг мал нокт :puke::puke:

Плус со малиот нокт ако енергично си го чеша увото :lol:

Последна измена: 29 декември 2015
    На cresa-jagoda, Elaria, galapce и 42 други им се допаѓа ова.
  5. Среќа

Среќа Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    2.568
    Не сум злопамтило, само имам добра меморија. Не сум јас виновна што ти си ми направил лошо.

На cresa-jagoda, kjukli, Црвче и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    ^^^^^
    Video of Femina Forum trying to talk with @Mihajlo

На Lella, Ketchup, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.027
    Допаѓања:
    52.111
    Ми вика сум го идеализирала.
    Баш зашто му ги гледам мааните и пак ми е идеален е проблемот.

Уствари и не е некој проблем тоа.

На cresa-jagoda, galapce, Jenniffer и 10 други им се допаѓа ова.
  8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.091
    Abre 21vek,moive uste ne se organizirani za pazarenje vo maalskiot dukan...cc vreme e da se otepam,stom za 1cokolado kujnsko odev,a tatko mi ne slusnal koga mu kazavme

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Среќна сум што 2015 се ближи кон својот крај. Со задоволство ќе ја испратам. За мене беше една од најтешките. Сепак горда сум на себе што успеав да останам присебна, да останам на нозе и да издржам. :(Иако почна многу лошо, сега кон крајот успеав да го поправам она што можеше да се поправи, да се исправам и да ја заокружам колку-толку добро. Всушност, доста добро, затоа што иако главната битна се уште не сум ја добила, победив во неколку помали, но за мене решавачки.
    Не дека било кога новата година за мене имала некакво значење, но овојпат има. :o:
    2016 ветува многу. Конечно ми ветува среќа и задоволство, како награда за она што го претрпев годинава. Знам дека е така, затоа и се радувам. Знам дека ги броев деновите од годинава, сакав што побрзо да завршат, затоа и ќе прославувам кога ќе истече и последната секунда. И знам дека во 2016 ќе зачекорам со насмевка, со мислата дека конечно, се ќе биде во ред. :)

На cresa-jagoda, Elaria, kjukli и 3 други им се допаѓа ова.
  10. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.789
    Допаѓања:
    169.726
    Абе најлошо е ко ќе се надеваш, да се исполни она од кое се плашеше. Не ми е криво шо еден предмет не положив на факултет, криво ми е шо баш за тој предмет најмногу се надвав, претходниот колоквиум со најмногу поени извајв ... ама ете ти. :?:
    Предновогодишно се осеќам ... ненаспано, нерасположено, уморно. Ајде од денес послободно, се надевам.
    Ете ти, тоа е.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  11. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.097
    Допаѓања:
    135.104
    Прв болд, плииииис дај линк, ја чув некаде, му ја објаснуев на маж ми, ама не знам ни како се вика ни кој ја пее :) Ми треба таков вид на смеење.

Чајникот на спрат го имаш и во Веро, во продавничката помеѓу двете подвижни скали, на меѓуспрат ќе дојде. Јас го имам од таму. И да ти е затворена твојата продавничка оди тука, секогаш е отворено. Плус, какви убави чајчиња имаат... И ќе го користиш, ќе видиш, има убава магија :)

За третиот болд - стварно Михајло, жити се, ова е прелог на годината. Сакам да направам колачиња како на @Viktorijaaa5 и да и ги пратам да ги види и плус да и сликам меше, од тебе НЕ МОЖАМ. Е така.

На cresa-jagoda, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.659
    Леле во такси ја слушав, ни две ни три пет - спонзоруша. Ни текстот не го знам, само памтам долг до гуша нешто, ама мелодијата цела ќе ти ја испеам.
    На тумбао салса бенд да ти била, сега гуглав :О

Отворено беше го купив, сега му се чудам...#хехе Ај за два пати нека е, ама убав е!!!

Имам слики за пушчање и јас... Јер једном у животу.

П.С. Не, не знам од мобилен да пишувам, го пуштив мислењето недопишано.

На kjukli и Cka им се допаѓа ова.
  13. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Арно викале, далеки је пут до срече хехеххехех бре што возење удрив, ај, ситно е ... не ви доаѓам ни на гости едно 5 до 6 месеци аман веќе ... ситно ...

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.934
    Допаѓања:
    177.598
    Ако иде по план ова ќе биде моето последно мислење во СДК за оваа година. Генерално 2015та ми беше ужасна и едвај чекам да се испоздравам со неа ко човек и да ја испратам у неповрат. :)
    Годинава ја заокружив со донации во нова појата на една црква и во црвен крст. И тоа многу ме исполни. Посакувам да можев да направам многу повеќе ама тоа е што е, а убавината е секогаш во тоа што постојат подобри верзии на себе кои чекаат на инсталирање, оти новата година секогаш носи нови утра, нови шанси, нови почетоци со нови надежи. :)

За крај од овој том, да се изјаснам дека ништо од новогодишна еуфорија оваа година, ама затоа ме мавна патриотска. :rofl: Само нема да забегам во крајности, да не ве исплашам. :rofl:

Сакам да ви посакам само убавини. Кога ќе дигнете високо во воздух чаши за здравица, да ви се исполни се што ќе си посакате. :) Да ве служи здравје и среќа, а за љубов и пари борете се секогаш до крај. :)
    Ве поздравувам лични Македонки опеани како ниедни други од сопствениот народ, и храбри момци да не пеете и чувате уште долго. :)
    Одамна прочитав дека не се наздравувало со "да живееме" зошто да се живее може и на апарати.
    Бидете добри, бидете умни, чувајте се и секогаш борете се!
    На здравје!:d: :)

На cresa-jagoda, samovila.red., eloves и 18 други им се допаѓа ова.
  15. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.074
    Неприфатлива ми е констатацијата дека мажот е огледало на жената.
    Секој го проектира сопствениот изглед на индивидуален начин. Навиките и чувството за лична грижа и одговорност се создаваат во детството и се развиваат низ годините. Не можете некому да бидете дежурен потсетник и да го опоменувате за чувството на сеедно кое очигледно е подоминантно од чувството за естетика.
    Еден ден ќе се изморите репризирајќи една епизода и ќе сфатите дека ништо не може да сторите кога волјата и интересот на другиот не се на потребното ниво.
    Тогаш е најдобро да се повлечете со утеха дека сте се обиделе да влијаете врз некој што не може да се промени на подобро и да глумите дека не го забележувате очигледното кое невозможно е да го занемарите од нешто што континуирано е видливо.

На toogood му/ѝ се допаѓа ова.
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Око мене пуно крокодила,а ја со гуштер се занимавам.

17. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Смачено ми е од лаги.
    Трчаш да помогнеш на некој, сред ноќ излегуваш за да бидеш со таа особа затоа шо плаче поради дечкото. А, кога тебе ти е потребен разговор и едно "ќе биде во ред", ти вели: "со дечкото сум". Така? Нели секогаш ќе беше тука за мене кога ќе ми требаше?
    Ми вели" "ти си прекрасна особа, највеќе те сакам, бла бла", други ми пренесуваат: "девојкава кажуваше дека си била лигава, желна за внимание, патетична особа".
    Епа така, а? Другарки сме, а се лажеме? Другарка си, а ме оставаш поради дечкото? Тоа не е другарство.
    Не. Не сакам такви личности во животот.

На LiberianGirl_, buba4e89, Priroden и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Кога немаш време за фемина неколку дена, па се уклучуваш после тоа и не можеш да престанеш да лајкнуваш мислења и читаш. :D И гледаш поминало половина час како пет минути.

Дојдов да ви посакам на сите среќни празници! Многу здравје ви посакувам пред се, а потоа и се останато што најмногу посакувате, да ви се исполни во новава година која е на прагот. :party: :hug: :f:(hollest)

На cresa-jagoda, samovila.red., mila89 и 29 други им се допаѓа ова.
  19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.570
    Велат дека чаша црно вино ги подобрува физичките способности , работата на срцето и на мускулите,како да вежбаш еден час во теретана .
    И така го послушав советот-чаша горе,чаша долу,па промешав со узо и сега ми се врти.
    Не знам да не превежбав?
    Одвај ги боцкам буквиве...:drunk::drunk::drunk:

На cresa-jagoda, Captain-Omni, samovila.red. и 32 други им се допаѓа ова.
  20. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.966
    Допаѓања:
    15.987
    1.Денес и дадов подарок на газдарицата и таа излезе некаде, подоцна во рацете држеше нешто. Се изненадив :)
    Here's the majesty. K a R m A.
    Instant KaRmA
    2.Имам недостаток на 1000 бакнежи во минута. И пар раце да ме галат.
    3. Ми се јаде хахах
    Чао, заминав.
    Повелете :)

На PogbaPol му/ѝ се допаѓа ова.