Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.673
    Ednas posakav za nova godina doma da dojam i letot mi go otkazaa.e vaka si ostanav zaglavena i ke ja docekam na aerodrom.

2. Црвче

Црвче Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2015
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    563
    Абе може ли во еден период од мојот живот се да биде во ред?!
    Постојано нешто ме мачи.. Некогаш нешто ново, ама најчесто се повторуваат истите стари работи.
    2015 беше година со најмногу промени за мене. И пак сакам промени. На подобро.
    И кога се ќе биде така добро, сакам така да остане засекогаш, да не се менува.

На crazylady, deskarada и kjukli им се допаѓа ова.
  3. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Нова година дојде,аничка не знае каде да појде.
    Аџанак баџанак

На cresa-jagoda, Captain-Omni, crazylady и 14 други им се допаѓа ова.
  4. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.546
    Мене фамозната "нова година" ми е секогаш кога се смејам искрено од срце, секогаш кога сум во близина на мили и драги луѓе со исклучива дарба за хумор, секогаш кога ќе успеам во мојот труд и мојата борба за секоја моја желба и замисла, секогаш кога "него" ќе го гушнам, кога ќе го држам за рака, кога ќе легнам на неговите гради, кога ќе го погледнам во неговите бкескави очи.. секогаш кога имам причина за да на некој начин го стоплам срцево мое.
    "Новата година" ни е само формалност и стара традиција, чуствата, луѓето, љубовта, успесите се оние кои што вредат повеќе од се на светов!

На cresa-jagoda, mal.ecka, Doozy и 14 други им се допаѓа ова.
  5. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.027
    Допаѓања:
    52.111
    Во новата година сакам помалку да се замарам со туѓи секакви проблеми и јасно да можам да им кажувам на луѓето дека не ми е гајле за нивните животи. Затоа што се фаќам себе како глумам психолог на луѓе кои никогаш не ме ислушале за ништо, а јас сум човек што се соживува со сите и после тоа влијае врз моето расположение.

На cresa-jagoda, samovila.red., anel и 34 други им се допаѓа ова.
  6. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Обично не слушам музика ко че ме боли глата но, тракава ме опушта, на пример сега...

На Captain-Omni му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.962
    Допаѓања:
    90.276
    Се надевам дека во 2016 @Mihajlo ќе ни ја оствари желбата за вметнување слики во лп за да можеме со @Cka сликовито да си разговараме и да го доловиме секој момент како што треба. :lol:

Иначе сакав да ви кажам дека подготовките за Нова Година почнаа, фрижидерот почна да се полни (facepalm)

На cresa-jagoda, Victorian, Lady Phoenix и 5 други им се допаѓа ова.
  8. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.936
    Допаѓања:
    31.294
    Гледајќи околу себе шо се случува, мислам дека голема мана ми е шо сум искрена и шо не можам да бидам или пак да глумам лицемерна.^_^

На cresa-jagoda, samovila.red., crazylady и 4 други им се допаѓа ова.
  9. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Одлучи,Белград ќе оди

На cresa-jagoda, eloves, kjukli и 10 други им се допаѓа ова.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Онаа ситуација кога твојте гледат филм, наеднаш има секс сцена, пискат врискат а твојте ладни ко ништо да не се дешава, а фаците непроценливи, да се умриш од смеа. А јас се смеам од позадина па уште ме прашват зошто се смеам :lol:
    Шејм он ми :rofl::wasntme:

На cresa-jagoda, samovila.red., eloves и 15 други им се допаѓа ова.
  11. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    2.947
    Тoлку сум премoрен и глaвa и oчи ме бoлaт, штo дoдекa купувaв јaдење oд Специјaл глaвaтa мислaм ќе ми пaднеше. Прoдaвaчкaтa беше нaмуртенa, сигурнo си пoмисли у грaди јa зјaпaв :D
    Тoa е пoследнoтo нештo штo ми пaднa нa пaмет у тoј мoмент, чесен збoр.
    Али сеa пред спиење се oбидувaм дa видaм дaли oстaнaлa mental picture у глaвa шo викaше Алек Бoлдвин. И немa ништo :o

И кoгa сум премoрен, неaм инспирaцијa, не мoжaм дa мислaм и дa гo зaвршaм пoстoв, зaтoa oдaм дa спијaм сo незaвршени мисли и незнaење шo сaкaм дa кaжaм8-|

Мoждa е рaди периoдoв штo гo мрaзaм и сите прaзници кoи не ме зaнимaaт мнoгу

На Libera, kjukli и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  12. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Уште еден колоквиум имам утре ама некако толку ми е скурчено што еве цел ден место да учам, се мислам дали уопште да одам... |(

На eliesaab, kjukli, Victorian и 4 други им се допаѓа ова.
  13. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    @Sanjichka007 и повремено отвараш тема -Згодни момци- :D :!:

Океј де, и јас исто, полагам утре и манијачам на инста :D

На eliesaab, kjukli, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  14. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Господе,ако дочекам,дај ваков терен да има стадионот под Тумбе Кафе:bow:

На Priroden му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    @jovanovska94 A мор тоа да проверам шо лафите вие трите, да не испуштам нешто... :P
    Не ме издавај и ти одма. :wasntme:

На eliesaab, Lady Phoenix и Jordanovska-K им се допаѓа ова.
  16. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    @Sanjichka007 женска и јас би отворила, од љубопитност, многу јасно. А и има што да се испушти :P

На Jordanovska-K и Sanjichka007 им се допаѓа ова.
  17. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    Имат имат 8)

На Sanjichka007 и jovanovska94 им се допаѓа ова.
  18. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Сакам полека да исчезнат некои личности во 2016 од мојот живот. Не им посакувам ништо лошо туку едноставно да се изгубат, и да ги заборавам дека постоеле. Би можело тоа да се деси? Тешко....
    И нема да биде лошо ако почне здравјето малку повеќе да ме служи во годината што претстои, а и Купидон може да ми фрли некоја стрела ама да пази малку кон кого ме насочува...пошто не можам да издржам веќе со погрешни луѓе и да се уништувам. Ќе биде тоа? Ќе биде некогаш....или никогаш....ама ајде да не губам верба и да влезам полна со надежи во новата година. |(
    Се надевам повеќе ќе можам да ги контролирам емоциите, ќе имам поголема самодоверба, нема да ми влијае туѓото расположение, да плачам помалку за ситници, се надевам на убави промени, нови пријателства, убаво моменти и изненадувања...никогаш не е доцна да се превземат чекори за одредени нешта, и никогаш не е доцна да се оствари сонот.
    И за крај, камо да си имав пари па да си појдам во Шпанија и на раат да си ја дочекам н.г., со уживање, со исклучување на мозокот од се...ама немам....ајде здравје пред се, може 2017 ќе ја дочекам таму :)
    Може токму во тој брод ќе бидам и јас следната година, или таа после неа....

На cresa-jagoda, samovila.red., kjukli и 9 други им се допаѓа ова.
  19. aways

aways Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    660
    Од колешка која ја знам еден месеци некоја недела добив подарок. Обетки и честитка. Денешниов ден ме направи среќна и исполнета и на работа.
    Зедов на пауза и јас купив честитки и ги напишав и му ги дадов на вработените.Секако и до шефовите.
    Потоа дојдов дома.Го стоплив јадењето што мајка ми го направи за вечера вчера. И каснав.Сум спиела еден час. И потоа перење, пеглање.У глобала хаос сум.
    Не знам кој чизми да ги понесам со себе, не знам која јакна, дали ми треба нешто така со кратки ракави...
    не знам...
    ама ќе се снајдам..
    Турција, ние идиме.:inlove::inlove:

На cresa-jagoda, eloves, Victorian и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Фејс ми врие од просидби.Се уплашиле од престапната ко ѓаоло од лукот.Ко демек ако е уба годината и бракот погоден ќе ви е?

На cresa-jagoda, samovila.red., Rirri и 11 други им се допаѓа ова.