Луѓе конечно уба вест. Ја добив стипендијата и многу се израдував. Стварно многу добро ќе ми дојдат парите оти I'm broke. Пс: сакам пакетче.
Те видов денес, после толку години... Истиот поглед, истата невина насмевка. Истото несмасно движење низ толпата. Морам да признаам дека ми е мило што те видов. Ми измами насмевка, еј! Да беше поблиску, ќе те застанев, да те прашам како си, дали успеа да се избориш со твоите демони. Потајно се надевам дека и ти ме виде. Ако не - до следното видување, можеби тогаш ќе соберам храброст да ти пристапам, низ толпата луѓе кои несвесно нѐ разделија. Ти посакувам среќа, каде и да си!
Јас само да ви кажам дека поевтина е картава од Амстердам до Барселона со автобус, повратна, него ли карта од Скопје до Белград. Ебате Балканот ебате...
Многу ми е досадно,немам што да работам,ми се умира Во депресија сум,па и тука никој не ме игра,ни лајкови,ни пораки....
Дечки јас да ве поздравам вака пред новата пошто утре ќе бидам со трчкање на околу а јас како јас чекам последен ден за се! Ја испраќам старава со надеж дека и во новата ќе бидам толку среќна како што сум сега. Среќна ви нова на сите и само убавини да ве следат!Љубете го животот како никогаш до сега,бидете секогаш весели,насмеани,заљубени,распеани! Ас заминах,ве оставам со здравје!До следно видување во 2016Ве сакам!
Od 01.01. 2016 si zabranuvam na sebe trosenje na validno vreme. Epten poslednive 5-6 meseca si dozvoliv. Ne ke da e na arno. Femina isklucivo ednas nedelno 45min. Poslednive nekolku meseci ubavo se odmoriv, vreme e za ozbilno da vlezam vo masina. Nekako toj tip sum. Mi treba multitasking.
Одвај чекам да видам кои општини ќе дадат бјрмовски пари за српски ѕвезди да не забавуваат на најлудата ноќ, пошо ние естрада немаме.
Јас имам страв од 2016 бидејќи до сега ниедна година не наликуваше на предходната, секоја година сосем нови личности, нови работи ми се случувале, можам да замислам што ќе биде оваа. Исто така, жал ми е што единсвеното нешто што ќе бакнувам на полноќ ќе биде чашата вино, ама кој како си ја наредил нели. Само нека биде добра, ништо друго не посакувам за 2016. Повеќе разбирање, повеќе трпение, повеќе храброст, повеќе љубов, тоа ми треба. (+повеќе пари) Дедо Мраз, исполни ми желбата, те молам. Имајте најубав помин, каде и да сте, со кој и да сте. Користејте многу повеќе алкохол, уште повеќе љубов.
Славењето Нова година е 80% пцовки и нервирање зашто луѓето неможеш да ги организираш и 10% пцовки и нервирање зашто луѓето се толку недоговорни и одлучуваат дали ќе дојдат 12 саати пред славењето и 10% славење со руска салата. И како повеќе растеш , гледаш дека најдобро ќе ти биде со дечко/девојка некаде да си славиш на само и толку. И како по обичај кој и да прашам на 30ти Декември каде ќе слават ? = Незнам, чекам шупаците да се договорат за да идеме некаде.
<cliche post> Имам еден нотес, ко оној од Death Note е. Што запишеш во него - се исполнува. Најозбилно. Почна на предавање каде од досада цртав и напишав "I wanna go home"... за кратко, професорката рече да си одиме по паузата пошто имала работа. Го ископав лани и за 2015та се изнапишав што ми падна на памет. До една се исполнија желбите. Некои може не беа трајни ко што можеа, други не беа ко што замислував, ама се исполнија и утре можам успешно да ја затворам книгата... не дека магично ќе настане па промена на први. Годинава само ќе запишам да сум среќна, не ми треба многу повеќе. Океј, ќе додадам и белешка малце повеќе внимание да обрнувам на блиските пошто емоционално сум затворена ко собата за паника во Белата Куќа. Ко за почеток, купив подароци за домашниве. Еве ги се „лутат“ за поделбата. Жениве добиле елементи за во кујна, а маживе да седеле и пиеле. Јас, велам, со мажите се ставам во пакет овојпат. Следни се најблиското друштво, па со остатокот ќе има и за мене. На луѓе им значат ситници на кои јас, да речеме, не ни обрнувам внимание. На пример, начинот на кој си ги пофалил или си им напишал порака во неочекуван момент... ќе гледам да им ги посветам тие екстра секунди внимание што е можно повеќе. Она што не ми дава мир, е дека не сакам да скршам една блиска, драга личност, но тоа е неизбежно. И криво ми е, но не можам против себе. По празнициве, се тешам. Не можам и не смеам да му растурам расположение. Вам само ви посакувам секој ден од 2016та да сте радосни за по некоја ситница, а на периоди и за покрупни работи, чисто да има за што да сонувате за понатака. Убавината си ја имате, паметот и здравјето да ве служат, помалце селфиња, повеќе (умствено) самонадградување ... и тоа. Јас, на пример, одам да правам Рафаело куглици за да си го надоградам салото. </cliche post>
Ете ја песната, можеме да ја завршиме годинава, ја најдовме најглупата песна за оваа година. Следна година си поставувам цел - сите кои џвакаат со отворена уста и првата балончињ и ми пукаат со гумите за џвакање, казна од 50 евра . Не ги можам. Поарно они казна, него јас за физичко насилство да лежам, оти стварно неам живци и ќе почнам да мавам по муцки
@calliope мене ми е така со роденденските желби, што и да замислам кога дувам свеќа ми се исполнува. Ајт, за три месеци, здравје, нова. Негооо, Ангела Меркел ја сонував. Со Ангела и' се обраќав пошто ми се можело во сонот. Новава година значи веќе предвидена, чекајте само да дешифрирам.
Znaci prosto devojce koe resilo da ne barati fb i sega i teknalo za mene.neizivean svet,prosta rabota!!!ke se brkame so skrieni broevi...
Девојки, утре незнам дали ќе имам време да ви посветам. Сакам да ја испратам 2015 имавме многу несогласувања, спротивставени мислења, судири и конфликти. Запознав личности што ми оставија убав впечаток, испратив личности во минатото. Понудив секому пријателство, расчистив нерасчистени сметки. И најбитно од се, научив многу на форумов. Јас ќе ви посакам сите да сте живи и здрави, весели и насмеани, среќни и заљубени. Секогаш свои, со свој стил, став и вкус. Не патете од комплекси, не патете од љубомора. Ништо не е важно од вашата среќа, не прибирајте пријателства, дружете се неизмерно со сите. 2016 нека ви биде нова врата на успехот. Се што посакате нека ви се исполни. Запознав прекрасен човек кој ми ги разубави миговите и измами насмевка на моето лице. Јас сум среќна, бидете и вие. Среќна Нова 2016 година.
СДК 1: - Успеав! Положив со првото 10че во индекс за втора година. СДК 2: - После толку години, ни стигна и една пријатна и радосна вест. Братучедка ми ќе се мажи. Со неа иако сме први братучедки, премногу бевме блиски, ко сестри. Заслужи, го заслужи ова, редно беше. Толку сум среќна за неа т.е не среќна туку пресреќна сум. Кога ја слушнав веста, солзи радосници почнаа да паѓаат. Толку сум среќна, што и во исто време, сум малку тажна, бидејќи нема да биде повеќе во нашава мала "државичка" Сепак, ќе уживам максимално дур е тука. СДК 3: - После тумрниот период што беше ко црн облак, овој период, конечно се случија и убави работи. Полека почнавме со среќата заедно да се пронаоѓаме И во корист на тоа, си направив драстична промена на косата СДК 4: - ја сјебав ногава, пред Нова but i don't care..., битно со среќата почнавме пак лека полека да се пронаоѓаме Со сето ова, завршува мојата 2015 година, мојот последен ден. Иако имаше тмурни периоди, како и доста сончеви периоди....убава 2015 беше, не се жалам воопшто А, сега отидов да си правам колачи Имајте убава вечер Спојлер @Biodevojka , дефинитивно како што кажа, почнавме заедно со среќата да се пронаоѓаме