Еве и јас да наминам тука, да ви посакам многу здравје, среќа, љубов, пари и прекрасни моменти во новава година. Бидете секогаш позитивни и оптимисти. Се читаме наредната година.
Завршува уште една година и на прагот сме на новата 2016та година.Па од срце ви посакувам таа да е исполнета со здравје,лјубов,среќа,и радост. Вечерва,испразнете ги чашите и наполнете ги срцата,сакајте и бидете сакани. Убаво да си поминете кај и да сте поздрав од Црна Дама
Вчера внуците ме напнаа цел ден ајде тето да му напишеме писмо на Дедо Мраз.Душички имаат еден куп желби.Вака така го напишав нивното и го ставивме под елка.И ми светна една,зошто и јас не напишам писмо.Да не земем лист и пенкало бидејќи сум голема моето писмо да стои под елка јас моето ќе го напишам тука. Драг Дедо Мразе Како многу мала јас се плашев од тебе,знам дека на секоја слика сум девојче со ококорени очи и стегнати тупаници,а кога престанав да се плашам видов во градинка лошо маскиран Дедо Мраз со фармерки под црвен пењуар . Целата поента околу лумперајката за Нова Година никогаш не ми стана јасна.Проблемот признавам можеби е до мене или не знам а и не е важно.Во главно целава оваа хистерија која е популарна како новогодишна празнична еуфорија ужасно ме нервира.Додека жениве околу мене дури 3 дена гладуваат само за да влезат во некој фустан,а од маживе не остана алкохол по продавниците јас сум ладна ко шприцерот што го пијуцкаат. Да се навратам и јас на изминативе 365 дена.За мене оваа фамозна 2015 ветуваше много ама ништо од договорот.Раскинав 4 годишна врска,работев секој ден,колко толку барем финансиски сум задоволна,и така никогаш не сум била алчна по парите.Но мене оваа година ми беше голем учител,ме научи многу. Јас Дедо Мразе оваа година ти барам љубов .Да бе,и мене ме пиши на списокот за ергени оваа година,бев мирна(малку).И ти барам малку повеќе памет,здравје, спокојни денови и еден добар десетдневен одмор на море се некој од посилниот пол. Па Дедо Мразе нека ти е со лесно На вас драги феминки од срце ви посакувам да ви оставари она што ви лежи на дното на душата. Среќна Нова 2016
Среќна нова година, ви посакувам среќа, здравје и многу љубов, бидејќи тоа е најважно! Ве поздравувам со нумерата
Јас дојдов да ви посакам повеќе радости, прекрасни моменти, подобро здравје, многу насмевки и љубов, секс од кој се тресат колената и подеднакво многу приказни за раскажување на внуците. Јас пред да излезам со друштво си отворив сама вино. Не знам дали ако пијам сама значи дека сум стара, ама живели!
Нова година како ден нема никакво посебно значење за мене. Клише. Ќе си го поминам дома со моите најсакани,онака лефтерно. Нестрпливо чекајќи го Бадник па Божиќ зошто тоа и се всушност оние нашите празници кои треба вистински да ги вреднуваме, завршувајќи со дочек на нашата Православна Стара Нова Година негде со мојата идеална половина уз добро винце и музиче на увце А за сите оние кои слават... ...Оваа година беше и добра и лоша,весела,тажна,топла и ладна...Во зависност од тоа како сме гледале на некои настани и случувања. И затоа кога ќе се завртите сетете се на се тоа што било лошо и заблагодарете на се што сте научиле. Потоа потсетете се на се она убаво и со насмевка заблагодарете се за тоа. Ветете си себеси дека повеќе ќе сакате а помалку ќе се лутите,повеќе ќе се смеете а помалку ќе се грижите. Заблагодарете и се на новата година што ви носи нови шанси. Од вас зависи дали оваа година ќе и дадете шанса и ќе ја искористите на секој моѓен начин. Јас верувам дека да, и запатите само едно, овој ден никогаш нема да се врати како и оваа година. Уживајте во секој момент и смело донесувајте одлуки. Направете го првиот чекор,осмелете се! Нека ви е Срекна Новата година и нека ви донесе безброј убави моменти и по некоја лекција Наздравје
Im baaackkk!! Kako sto kazav se gledame vgodina- I eve me. A be luge brzo pominuva vremevo le-le Nisto nema da kazam kakva mi bila 2015, nema da ve izmacuvam samo golem vpecatok mi ostaj toa sho za nova godina nemavme struja. 10000 pati kazav ama ova e posledno-obecavam! Drugo, sto bilo pominalo..se nadevame na podobro vo 2016. Godinava iako si imam svetlo pak nisto ne se smeni osven toa sho nema svekji niz kukja, jas pak sum si vkrevet, so novite pizami kupeni bas za ovaa namena, najubavo mi e (kako da ne ) Srekjna nova godina zlatni, kaj I da ste ubavo da si pominete I se nadevam ne ste nakiteni povekje od elkata! Aj aj, ve cekam na razgovor ko ce si dojde drva site. Toa sho mozi pijan covek da ti go kazi za 15 minuti, trezen nemozi ni za 15 godini xD
Среќна Нова година феминки мили, ви посакувам година исполнета со многу љубов , среќа и здравје... Бидете живи и здрави Киссс
Девојки и момци Најсреќна нека ви е Новата Година!! Да сте ми живи, здрави, пресреќни, сакани и се што посакувате нека ви се оствари годинава Јас и годинава во неговите прегратки посакав да ни се множат и годинава да се исполни нашиот најголем сон Ми почна годината со љубов, таква да ми биде целата, во знакот на љубовта истото ви го посакувам и на вас.. Ве сакам дечки, нај сериозно
Srekna nova godina i od mene na site clenovi na forumot.Novata godina da e poubava i podobra.site da sme posrekni i ispolneti
Get me drunk and make me forget about last year. Можеби не делува како да е некој битен ден, и дека наеднаш ќе смени се, но мене овие три часа во новава година ми се само насмевки од 8ца до 8ца. Вино, омилената музика, пеење и денсање, I am ready to take over the world. Ииии да, една покана како новогодишно изненадување ептен ме расположи. Почнувам нови авантури од утре. Иначеееееееее, Среќна нова година бе дечки! Ќе ви посакам добро здравје, мнооооогу љубов и прегратки, многу насмевки и солзи радосници. Помалку тажни и лоши моменти, повеќе дружба, помалку озборување, повеќе слатки сонови, повеќе успеси, помалку караници и нервози. Е, и знаете што мнооогу повеќе секс и оргазми! Ширете љубов, бидете љубов.