Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Среќа

Среќа Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    2.568
    Сакам да ви ја честитаам новата година, да сте живи и здрави, да имате помалку грижи, а повеќе причини за среќа. Тие што се болни да оздрават, несреќните да бидат среќни, тие што се осамени да си ја најдат сродната душа, а тие што веќе ја нашле да уживаат во заедничкиот живот. И последно но не и помалку важно е мојата желба до сите кои се обидуваат да имаат дете тоа и да го добијат во оваа година.

На cresa-jagoda, presiosaP, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    И мене ми дојде редот да ви ја честитам новата година,ви посакувам убави денови во 2016 !!
    Патем луѓе,да ви кажам изгледа премногу пракса имам во пиењето,бидејќи од толку алкохол на 31,а да не ме фати воопшто,чудо најголемо е :D
    Дефинитивно треба да се смени тоа,убаво е што има уште денови за одмор и тренирање :drunk::drunk::drunk:

Имајте среќни празници и топли семејни моменти. :*

На cresa-jagoda, Captain-Omni, deskarada и 13 други им се допаѓа ова.
  3. *Tiffany*

*Tiffany* Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2015
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    36
    Пред една година мислев дека сум на врвот на светот-по некоја секунда ми се сруши пола свет на глава и не знаев каде да се свртам за да го најдам излезот од проклетата мелодрама во која западнав.
    Класично детско размислување.
    Барем извлеков поука да не се залетувам.И да не заборавам дека кога ке се приберам дома и ке ја тргнам шминката,сепак сум малото дете што го пикаше носот во стари книги наместо да излезе надвор.Тој мал интроверт.
    Се тешам,ете,2016 е.Ке направам нова листа со приоритети,ке земам возачка и ке ги положам испитите.Ке се снаоѓам во хаосот кој сама сум го создала зашто сум невиден компликатор.
    Ај здраво,have a nice day.

На presiosaP и LittlePinky им се допаѓа ова.
  4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.447
    Допаѓања:
    91.783
    Јас ги сакам децата, а и тие ме сакаат мене, особено оние околу 20 :D:D:D

На cresa-jagoda, samovila.red., Giovanna и 23 други им се допаѓа ова.
  5. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Среќна Нова Година на сите.Ви посакувам здравје, среќа, успех, мир и слога со сите. :d:
    happy-new-year-fireworks-holiday-background-design-52729721.jpg

На natemila, vitamina, toogood и 8 други им се допаѓа ова.
  6. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Ako neznaes sto ima novo niz maalo,zakazi si na fLizer.
    Em ke se sredis.
    Em kafence ke se napies.
    Em ke doznaes koj kade za NG
    Em ke razberes koj so kogo..

Pritoa ke sfatis deka frizerkata e bliska so sekoja musterika:wasntme:

На cresa-jagoda, Dadusicka, samovila.red. и 16 други им се допаѓа ова.
  7. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Ајде доста со тоа лицемерие и честитање ко да сте best friends forever. Јас од се срце ви посакувам -9 кг и што помалку стрии во Новата~

На V.odolija, 24.07 и anakonda88 им се допаѓа ова.
  8. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.151
    Допаѓања:
    73.369
    Среќна Нова година соте желби да ви се остварат, многу здравје, среќа и љубов. :inlove:

СДК Нека му е среќен роденденот на татичко да е жив и здрав уште многу години :*

На CoverGirl10, YoungandBeautiful, ceca-1 и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Јас сум од оние луѓе што сакаат да живеат сами.
    У свој свет, у своја глава.
    Никој за одлуките да не ми се меша, никого за совет да не го прашам.
    Секогаш правам што јас мислам дека треба да направам, милион грешки, ама милион мои грешки.

Извини татко што те плашам, ама јас ваква сум.
    Јас вака живеам.
    И утре кога ќе ме снема, не се чуди.
    Нит од злоба е, нит од омраза.

На cresa-jagoda, Captain-Omni, samovila.red. и 27 други им се допаѓа ова.
  10. oblando

oblando Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    446
    Сакам да кажам дека и покрај тоа што сум повозрасна копија на членката над мене кога се работи за самоволието имам доста успешен живот и сум ценет за постигнатото во животот.

Да не ми беше мојот свет во мојата глава се плашам дека ке пропаднев досега финансиски или ке немав свое јас.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Времето си е супер, типично за зима, вам душите ви се ладни!

На anichka94, christinnn, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844

:hug::hug::hug:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и buba4e89 им се допаѓа ова.
  13. Ctete

Ctete Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2015
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    5.153
    Сакам да кажам дека денес ја направив најголемата утка .ме збуни мајка ми и отидов на коледе со малата во комшии хехе ми вели комшивката ги имаш згрешено деновите.Резил на годината хаха голема утка

14. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Вo зимa се уживa aкo ти е дoмa вo секoјa сoбa тoплo, aкo имaш чизми кoи тoплaт и не прoпуштaaт, јaкнa вo кoјa и нa куси рaкaви дa си пoд неa пaк те грее...aутo, чисти пaтиштa. Вo спрoтивнo е измaчувaње и ги рaзбирaм тие штo не јa сaкaaт.
    Кoгa ќе се пoтсетaм нa леденa удoлницa, се движaм сaнтим пo сaнтим и се држaм пo oгрaди дa не пaднaм дa не скршaм нoгa, сo мoкри нoзе и смрзнaти кoски, нa рaбoтa те чекa лaднa прoстoријa и некoјa мини греaлкa кoјa грее сaмo вo нoзе...пa сигурнo вo тoј мoмент ми фaлел некoј дa ми кaже кaкo не знaм дa уживaм вo зимaтa oти душaтa студенa ми е.
    Ајт, седете си дoмa, гледaјте си филмчињa сo чaјче и уживaјте вo зимaтa.

На cresa-jagoda, Captain-Omni, samovila.red. и 46 други им се допаѓа ова.
  15. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.028
    Допаѓања:
    52.127
  16. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    31.304
    Снег, поглед кон езеро, вино црвено, книга, тишина. Само тоа го сакам. :$

На cresa-jagoda, presiosaP, Sunshine.Sunshine и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Кој ден е денес, м, кој ден е денес? ^_^ Точно, мојата годишнинаааа... :party:
    Иако јас и фемина се запознавме цели две години пред овој датум, активно почнав да пишувам 6 месеци пред овој датум, па потоа збрка голема настана со профилот, па и фемина место трети ми пишала втори, ама јас не се жалам и овој ден си го земам за моја годишнина. :D
    Сега нема да давам бројка години, бидејќи нема да биде legit, па затоа ќе речам само дека чувствувам како да сум се зачленила тука од кога знам за себе.
    Така ми прераснавте во секојдневие и денот не ми е завршен ако не се вкучам барем накратко да разлистам низ СДК или да ги видат прекрасните луѓенца на чет. :sun:
    Низ овие години научив многу работи, запознав многу нови луѓе кои имаа различни ефекти врз мене. Некои ме предизвикуваа да се се смеам од уво до уво, некои да урлам на глас од смеење, некои ме растажија, некои blew my mind со нивната интелигенција, некои ме налутија, некои ме изнервираа до тој степен што си ја кубев косата, а некои со самата појава ме тераа да превртувам очи (најчесто оние неписмените :wasntme:). Но најбројни беа оние со кои можев лежерно да си направам муабет, да си кажам што ми лежи на срце, а и да ги ислушам нив што имат тие да кажат, оние кои со уште со месеци наназад ми беа пријатели и кои не сум ги заборавила никогаш, а нема ни да ги заборавам. Ете тие се луѓето кои неизмерно ги сакам и им благодарам што постојат и сум горда на секој нивен успех, се радувам, а и плачам со нив, во зависност од ситуацијата.
    Ете тие се знаат кои се, сакам силно, најсилно да ги изгушкам и да им кажам колку сум среќна што ја имам честа да ги знам. :hug: :hug: :hug: Изгушкајте се од мене силно, најсилно додека не си ги слушнете сопствените коски како пукаат. :D :angel:
    Ете така, кога веќе го напишав рефератов, да ви кажам дека ве сакам сите и дека обожавам да ве читам бидејќи сте ми релаксација по напорен ден, или пак ако сум имала многу лош ден, вие секогаш сте успевале да ми го разубавите со своите постови и за тоа сум ви бескрајно благодарна, не можам ни да опишам со зборови. Ве сакам до сите ѕвезди во универзумот и назад, бидејќи месечината е преблиску.
    Да знаете, не се оттарасувате лесно од мене, ќе останам на фемина додека прстите не ми работат, па нема да можам да пишувам. Ете така. :wasntme: Ајде да ве почестам сега. Грабајте кој што ќе најде. :l:
    (Алкохол не добивате од мене, жалам, малолетна сум.)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На cresa-jagoda, GirlRose, LivingGlam и 17 други им се допаѓа ова.
  18. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Пред се' сакам на сите фемина членови среќна нова 2016 да им честитам и најхепи да ми сте и растур на сите полиња,се разбравме?:!:

Вака сега...претходно немав ништо против човекот,но кога од театар премина во политика,како шо тој ги сврти картите така и јас.Да.Само празни ветувања,а ништо реализирано.Ако не ми верувате дојдете во Битола да ја видите спортската сала Младост,загадениот воздух а тој си седи на фотеља и ништо не го фрка,стадионот под Тумбе кафе,патиштата,киното кај Корзо(барот)....баш ми е мило кога го видов видеото што беше поставено на фејсбук,а иначе ова беше дочекот на плоштадот Магнолија со Кајмако и Наумче...

Иначе Битолчани,среќна нова 2016 и на двојче рецка не му мавајте како тој на нас...

А сега до сите феминци:ВЕ ГУШКАМ СИТЕ:hug:
    поздрав имате и од Верка(heidy)
    (highfive)

На christinnn, Priroden, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Уште ми е страв да си посакам нешто за новава година, оти не сакам нешто да не ми се исполни. Како прво, сама ќе си бидам крива. Мене никогаш никој друг не ми е виновен ниту кога е виновен. Сама своја вина сум. Но, кај и да е, треба да седнам да си напишам листа што и до каде. Вие сите слободно смејте се на овие моиве лејм уана би организаторски способности, ама кај мене додека не се запише пу, пу не важи.

Впрочем, исто и со минатото. Или го пишуваш или ти остава лузна или со друг го споделуваш и само како така сведочиш дека се случило. Нема друг доказ. Затоа ми е криво што сум толку зборлеста и се морам да си кажам за моите слабости, тешки моменти, за мислење па којзнае какво да е и тоа на луѓе што екшуали ги интересира. Со лош интерес, ете таков. Затоа, оваа година помалку да зборувам. :emo: И да не бидам толку отворена, како книга. Умре времето кога мислев дека тоа е фер плеј при запознавањето со некого, сега сфатив дека тоа само децата го прават.

Се повредив гадно, како самата свој непријател. Толку, умре и тоа време кога други ми го кршеа срцето, сега јас сама на себе. Не ни знаев дека е можно сам на себе да си скршеш срце. Дечко ми секогаш вика јас само срцетото ти го сакам, главата не. Епа, валјда и јас. Целата година добро ти иде и на крај, на праг се кршиш. Самата. :D

На samovila.red., eliesaab, Lady Phoenix и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Neznam dali nekogas ke se nasmevnam od srekja :D
    Ete tooooolkaaaaava nasmevka ima na moeto lice.
    Ete tooooolku mnogu me povredil zivotot :D

На samovila.red., presiosaP, Ketchup и 8 други им се допаѓа ова.