Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Jovanovski94

Jovanovski94 Активен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    49
    Замисли сега некој билионер живеел имал све што ќе посака свако задоволство арно ама отркил дека има рак што ќе се тие све пари сега ти кажими и неговите да ги земат парите тага во срце човекот го нема давал се пари во болница не е се до пари размисли убаво мене најголемо богатсвто ми е што сум здрав точно дека требаат пари ама доволно само да имаш да се храниш да плаќаш сметки и еден годишен одмор

2. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Мислам дека понекогаш не е до луѓето туку до сопствената перцепција.Пример јас многу често излегувам сама за сопствени потреби кога пазарам, понекогаш тоа трае со часови.И јас не сум ни помислила, а камо ли забележала дека некој си рекол нешто зошто јас сама шетам.Порано кога ќе се погодело убаво време после фитнес си го фаќав најдолгиот можен пат до дома преку кеј и некогаш ако сакам повеќе да прошетам и по саат време сама сум шетала.Не работам моментално ама да работам нема да ми биде проблем ако немам друштво на пауза да одам да испијам кафе или да јадам нешто сама.Па и да рече некој нешто гајле ми е искрено, не живеам за народ што ќе каже.

На marama, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
  3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Вчера цел ден ми помина во глупости, а сега осеќам дека и овој ќе помине така :|
    Цело време се жалам дека многу за учење а никако да фатам. Прво се пожалив тука, па дома на сите им кажував, па на една другарка цел саат на тел, па на друга другарка уште еден саат, па им оставав трошки леб за врапчиња надвор, па во продавница на продавачката и се жалев :wasntme: После спиев демек за да можам вечерта да стојам и да учам, ама наместо да учам јас си се зачитав за бермудскиот триаголник ^_^
    Па ај реков сабајле ќе почнам од некој предмет ама ми се јави другарка, сега таа да се жали дека не можела да учи од комшијата пошто гледал многу гласно порничи, и ја деконцентрирал :rofl: Таа му тропнала на ѕид за да се сети, а тој си се смеел и викнал: Само уште малку....
    И ете со такви глупости си се замарам, кој рекол што рекол...а се е така небитно :!:
    Ајде сега уште малку и ќе почнам :d:

На samovila.red., pupi.girl, Avery и 7 други им се допаѓа ова.
  4. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Комшикава и другаркава на татко ми ми гази по нерви.
    Увек прво пробува да види дали е отклучено за да си влезе така, ако е заклучено тек тогаш ѕвони на врата.
    Ало, жено, не си дома. Секој треба да си го знае местото.|(

На cresa-jagoda, Captain-Omni, eliesaab и 18 други им се допаѓа ова.
  5. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Вчера за првпат во мојот живот си направив муабет со самата себе пред огледало на глас, ама вистински муабет. Сега ми е полесно!

На cresa-jagoda, eliesaab, Црвче и 7 други им се допаѓа ова.
  6. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.978
    Допаѓања:
    16.046
    Ааа хеппи.
    Знаете што?
    Се разминавме и се поздравивме :)
    Ех, си реков камо да го видам пак. Барем кога ќе излезам од продавница и да го видам.
    Влегов купив и само што ја затворив вратата. ТОЈ. Се враќаше накај дома.... Црн, убав, висок. И се направив дека не го гледам. (facepalm) Глупаа. Не знаев шо да му зборнам. :$
    :whew:
    Цело време зад мене одеше :)
    Не можам да поверувам :)
    Срцко :l:

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  7. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Кога ќе се вратам наназад 10тина месеци, се ужаснувам од помислата дека минутите биле пресудни, ме вознемирува суровата реалност дека можеби веќе немаше да си тука до нас...
    Ти си мојот херој. :)

На cresa-jagoda, eliesaab, Црвче и 15 други им се допаѓа ова.
  8. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Сдк дека ме тепа страшна мрза! Кревет,двосед,тродед,фотеља,кревет.... Ииии така.... Ме мрзи и да ручам , да пишуам и се!

На cresa-jagoda, eliesaab, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.031
    Допаѓања:
    52.192
    Јас веќе не пијам алкохол, никогаш.
    Тоа е тоа, раскинуваме со алкохолот.

На cresa-jagoda, чупето*, galapce и 12 други им се допаѓа ова.
  10. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Кога ќе ми се засвиѓа некој,агент на Мосад не ми е рамен во способноста да дознаам се за него. :P

На cresa-jagoda, Црвче, sparklie и 11 други им се допаѓа ова.
  11. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Колку сум психички очајна од еден до цел ден ја слушам Цеца ? :|

На LaraSolare, Avery, Jordanovska-K и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Дојдов, видов, го искачив Кокино ... :wasntme:

Викендов во гостински терен ми годи. Ме собраа вчера, се возевме низ расчистеново ни Скопјенце ( за мерак :angel: ) , си го фативме патот, и ме пречекаа со ручече. Нели со арни луѓенца троа јадењето не е битно, ама за да го осетиш градчето во целост мораш да пробаш и по некое специјалитетче на куќава.

Традиционално и автентично - Кумановски суџук , сармички, Дојранска риба во сос, руска, лутиче, црно лебче, туршија,гравче...и што ли уште не. :smirk:

Потоа следеше прошетка и кафенце низ градов, и искрено негативно бев изненадена. Плоштадот грд со ѓубре по него, се некако набуткано и нечисто. Учеснициве во сообраќајот - катастрофа,не знаеш кој пие кој плаќа.

Се на се, се осетив ко во Чаир.

Си седнавме на кафенце, местенцето - ОК , ама српско лагано музиче? :wasntme:
    Ги гледам другариве им велам, ваква е ситуацијава низ локаливе?! А тие душички, немо кимаат со глава. :$:tmi:

Сфатив колку е часот, и навистина беше доцна па си се вративме и си пуштивме филмче.

Денес ме носеа во црква, во Кокино и на ручече во Кратово. Денов сончев и преубав, си го стартував со добри луѓе и вкусно кафе.

Денес уживав и размислував. Животот е толку убав.... :inlove:

И еве ме, на топличко со уште едно изгледано филмче, дојдов да ви кажам колку чудесно си ги сакам луѓево....вредат!!!

Ми го топлат срцето. :l:

На samovila.red., galapce, Magnolija и 4 други им се допаѓа ова.
  13. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.382
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

На Lella, pupi.girl, Sanjichka007 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Ja sam kao sat sto kasni, MALO netacna, ne sasvim, da se razberime...

15. India

India Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    15.688
    8)Роденденски подготовки за утре, ај да видиме дали тортата ќе ми биде успешен обид:^::party:

На Ketchup и Petra777 им се допаѓа ова.
  16. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.381
    Mozebi Lady Phoenix xD aj za uboo da e xD
    Negoo sakam da kazam kako moze pri dve jakne da ja zeme mojata jakna koja patem i mene edvaj me zakopcuva a ne pa nea koja iako ne e trudna e podebela od mene ? Dobro be majku mu stara ako iam devojkava i MALCE pamet barem ke me prasa a ne natni i zamini .. Ne mi e za jaknata nego imav dokumenti u dzeb , ke ti padna be dete posle treba sve da vagjam od pocetok , drugo , site alista mi gi unisti pa veke nemam doverba da i dadam nesto da oblece moe .. Nedaj boze da e ostetena , ne za dr treba na doktor da se ide mesecov , kj ke najdem jakna ne ke idem po duks na doktor .. A dur zeme mm plata ima mesec cel .. Se znae ako nemas zelena i rozova garderoba , nema da kupis jakna u tie boi , ke kupis crna i fino lepo ke ti odgovara so sve :@:smoke:

17. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Еднаш ќе се пуштам на omegle, да утепам малку време на чет, и ќе налетам на јутубер :o

На cresa-jagoda, cooll, Jenniffer и 21 други им се допаѓа ова.
  18. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Знаете како некои денови внатрешноста/потсвеста ве турка да правите глупости,односно ствари што нормално не би ги правеле?
    Глупости од типот пиење литри и литри алкохол,пеење во јавност,танцување на шанк,бакнување личности кои не се за бакнување,заглавување до 5 сабајле и враќање дома како да си испаднат од хорор филм и да не бројам веќе :D
    Епа мене ми беше таква цела недела :D Голем дел од причината зошто денес не планирам да излегувам надвор,оти многу нерационално однесување не е на арно.
    Патем,едно прашање,која е возраста кога престануваме да ги правиме тие глупости,да знам чисто информативно?

ПС:Ако случајно ми тропне глупоста на врата,најверојатно ќе ја примам :D

ППС: Колку пати се најде зборот глупост во овој пост? :D

Среќни празници и пиете со мерка :P Ама и не морате,јер YOLO :drunk::drunk::drunk:

На Captain-Omni, Snow-Star, b.u.tt.e.r.F.L.Y и 11 други им се допаѓа ова.
  19. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.590
    @crimson зошто така? Зар алкохолот те налути и те удри во главниот живец?
    Не не и не.
    @Kukla994 што направи со стројниците? Им удри клоцата или? Не сум читнала?
    @sofijanoka те чекам да ми ѕвониш деновиве.

На cresa-jagoda, Kukla994, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    @LaraSolare жити се, мислев единствена сум која го бара подолгиот пат за одење. И јас сум од тие, гордите пешаци. :emo:

Некои со жалење ме гледаат кога ќе и кажам дека секој ден пешачам, ама, ескузе муа, не сум јас таа со несмасниот задник и цилулит како тие. Друго е кога немаш време или на лошо време, ама на убав ден бре, млад, прав, со вишок слобода која ја трошиш по социјалните мрежи. Сеедно, им велам, како сакате.

Ем што ме релаксира и ми е единствено време за себе, да размислам, да фантазирам, да се пребројам. Плус, добра музика на слушалки. :music:

Се сетив на оваа есен кога секое утро кон факултет го почнував со борн слипи

буди повеќе од кафе. :sun:

На Captain-Omni, LaraSolare, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.