Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.110
    Допаѓања:
    135.317
    Мене еднаш одамна, ми пиша еден дечко дека мојот тогашен дечко и се пуштал на женска му. Он нејзе и затворил ФБ, и забранил се, ама мене ми пишувал другарски, да знам со кој сум и врска и да му раскинам. What???????

Викам, ок, фала поздрав. Не бре, запнал дечково, вика он и лајкувал слики, а еднаш пред 6 месеци и пишал у пораки и принскрин ми дава. Викам, не ме интересира. Вика, он мене и ја расипува врската, и јас него ќе му ја расипам.

WHAT????

И еве ги, во брак, заљубени птички, она не смее глава да крене, ке ја отепа ако погледне некаде настрана, ама битно се сакаат, не е стара мома, не ја зборува народот.

На темата, сдк дека денеска малце ми беа 8 саати работа, воркохолик сум, признавам. Ако си останев да работам, ќе мислеа сите дека сум луда, па затоа си отидов.

На cresa-jagoda, Lella, vitamina и 11 други им се допаѓа ова.
  2. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.075
    Сонце, ветер, облак, дожд...
    Се свое во себе си носам...
    Ист изглед за секоја емотивна сезона.

Низ времето и невремето никогаш не го запознав чувството да излезам од такт. Си инаправив интровертна облека со универзален модел за секоја прилика, одлучно ја навлеков и удобно ми е во неа. Некогаш потесна, друг пат подносливо поширока, со променлива тежина, но никогаш здодевна.
    Не научив да ги споделувам помалку посакуваните моментите со другите затоа што се само мои.
    Не сакам да создадам врева низ бурна пофалба ни тогаш кога другите се обидуваат низ директни прашања да го задоволат својот љубопитен инстинкт. Слушам, како да не слушам, вклучувам пауза кога имам потреба, ги престројувам темите на разговор, пласирам одговори какви што на другите не им одговараат, а за мене се удобно прифатливи.
    Таа е мојот препознатлив идентитет со упатство за едноставна и широка употреба. Сама ги одредив правилата и условите на користење и се уверив дека нема несакани ефекти.
    Еднаш ја осознав, доволно ја тестирав на издржливост и верувам во трајноста на изборот.
    Истата ја носам од детството и немам потреба да ја променам. Некои нешта ги исфрлив од бизарноста на секојдневието, само облеката што најмногу ми прилега ја заменив со поголема величина низ годините на животна адаптација.
    Затвореноста кон светот отсекогаш била мојата заштитна страна.
    Таа сум и така одлучив да се чувствувам.
    Убаво ми е во сопствената кожа кога сум сигурна во сигурноста на молчењето за лично спокојство.

На Lella, vitamina, Ketchup и 5 други им се допаѓа ова.
  3. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Aleksandra Tanusoska clenka si na forumov i jas tebe ne te poznavam pod koj nick si tuka ! Te procitav pred malku na FB za forumov I ne ti dava za pravo da pisuvas za mene javno po postovi kade sto postot e za mojata sestra na grid ,sitel,itn i me spomnuvas i mene kako sum se pravela svetica jas po forumi! Na razni postovi razni komentari aman be devojko! Tuka anonimni ste i pravite lice na sekoj a javno vrejgate? Jas ne se pravam nikakva svetica! Jas sum taa edna i edinstvena Ivana Ivanova clenka sto ne se krija tuka sto zboruvam otvoreno za problemi i opsto sto mislam i kako se custvuvam! Kakvi dusi imate be zlobni , se izvinuvam tuka na site za postov moj ama ja preteravte be vie nekolku licnosti ovie tri cetiri dena! Sto zavidlivi ke bevte be!

На eloves, DVAANGELA, UnknownLadyDi и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Си создадов еден свој прилично удобен свет во мојата глава и само таму имам мир и хармонија, инаку надворешно не изледа така, ама тука е, со сигурност.
    Кога веќе не можам да имам мир, сама ќе си создадам, од мене, за мене.
    Убаво е вака.
    :)

Некои коцки се поклопија, а некои јас ги растурив бидејќи биле погрешка наместени така, ја имам контролата во раце. Конечно.

На cresa-jagoda, Lella, vitamina и 14 други им се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.363
    СДК дека нема поубаво чувство кога твојот идол е добитник на голема и важна награда.Честитки до сите кои добија награда вечерва на Ballon D'or.

На vitamina, crazylady, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    SDK feminki neka mi e so sreka jas se omaziv, za arno za ubavo da ni e so mm.

На cresa-jagoda, vitamina, Ivy89 и 24 други им се допаѓа ова.
  7. Catherayn

Catherayn Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2014
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    188
    Ми се плаче како дете ама тој бес што го имам во мене не може ни една лигава песна да го испровоцира.Ова не е на арно.Морав негде да пишам.Ај се нека иде у три лепе.

На Glasna и eliesaab им се допаѓа ова.
  8. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.480
    СДК зарем пак јас настинав па преку глава мие , цел живот го поминав по болници ,, толку сум нежна што мислам дека ако дувне ветар на 30 км од мене пак мене ќе ме фати грипот ,,, Tired to be sick :@

9. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    И после речи не била attention whore кога и после 20 години говори држи заради тоа колку била посрамотена и оштетена од случајот со Клинтон. За Моника Левински зборам, налетав случајно на нејзин говор од скоро, и толку одбивна жена, очигледно желна за внимание, аман. Лигушка од тип што најмалку поднесувам па дури и вака преку екрани. Ај да не речам курвиче кое си го барало па сега жртва која говори ќе држи. Кој го интересира кучко?

На Daydream, DVAANGELA, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Црвче

Црвче Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2015
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    563
    Луѓето кои изгледаа добро, испаднаа лоши и некултурни. (n)

Луѓето што изгледаа како лоши, испаднаа срциња. (y)

Ајде легнувајте, Црвче ви посакува добра ноќ. :handshake:

На hermosa, PiaMia, CrazyOne и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.975
    Допаѓања:
    16.030
    Па шо сум запнала сите да ги молам, ми се смачи. Жими се. Губам енергија. Молам да излезиме до чаршија, молам да појдам со една другарка шо си најде ново друштво и ме остави, а јадеше дома кај мене (не прекарано),молам да појдам со нив за Стара Нова Година.
    Ми треба една планина и чист воздух.
    Бујрум кој е за друштво. Јас сигурно останувам 1 месец таму. [​IMG]

На ph.orhideja, Lella, vitamina и 13 други им се допаѓа ова.
  12. India

India Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    15.688
    По потекло сум си од Велес...знаете топилница па има некои заебанци како Ајронмен и слично, а актуелно е
    Како да привлечеш девојка од Велес?
    Со магнет.8)
    Хахахах мали шали на наша сметка:*:*:D:D

На Priroden и samovila.red. им се допаѓа ова.
  13. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    На кафе седнати дечко и девојка. Одма до нас седеа, и девојката нормално ко секое женско, абе уста не затвори :lol: ТОј цело време само мхм, мхм, ок, ахам, да, мхм...и само некое време го слушам: Кур ме боли. И таа изненадено го прашува што рекол, а тој почна да спелува к у р ме боли. И го прашува зошто се понашал така, и тој и одговара ко да ја прашува: Хммм, така се понашам зошто курот ме боли? Да, затоа така се понашам.
    Си стана девојка и рече, не ме барај веќе, а тој уште си седеше и промрморе: ЕХ, будали....
    Искрено мене глупо ми падна, и во себе си помислив сега некој дечко што е паметен, грижлив, внимателен, што знае целосно да се посвети на девојка, е сингл, а овој глупак со никакво понашање има девојка (facepalm)
    Епа трчајте пак по кул, лоши момци....убаво ви прават, ич не се лутете.
    Искрен си е дечкото, си кажа кур не го боли за то што зборуваш само те трпи за секс да има со тебе.
    И сеа ќе дојде девојката на форумов, во љубовни проблеми и ќе се жали дека дечкото и бил кретен, а сигурно некој 1000 пати подобар од овој, копнее по неа....ама секој сам си одлучува.

На cresa-jagoda, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, vitamina и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.966
    Допаѓања:
    90.305
    ^ Си ја видела целата ситуација па во следните 24часа ако дојде некоја со таков проблем ќе можеш најубав совет да и дадеш,затоа што си видела и си слушнала се :rofl:

На eliesaab, vitamina, Saraa и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    На никое место не се чувствувам толку сигурно и спокојно како во прегратките на мајка ми. Колку и да сум стара и без разлика се', во нејзината прегратка засекогаш ќе се чувствувам како мало дете кое таа го штити од се' , со цело срце се труди на секаков начин да му ја покаже својата мајчинска љубов кон него и да го направи среќно жртвувајќи се без притоа да бара нешто за возврат. Уште од мала ме чува толку нежно како да сум редок кршлив украс,па се плаши да не се скршам,да не ми се случи нешто,но сепак доволно цврсто за да не ме пушти никогаш од видот и со будно око ден и ноќ да пази на мене.
    Толку совршено ни се преплетуваат рацете една околу друга кога ќе ја прегрнам. :sun:
    Покрај баба ми,знам дека таа е единствената личност на светов која никогаш нема да ме изневери.
    Мајките се најсовршените мили суштества што некогаш постоеле на светов.

На cresa-jagoda, vitamina, CrazyOne и 21 други им се допаѓа ова.
  16. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    https://www.facebook.com/gledytv/videos/861965903900576/?pnref=story

Срамота!

Во време кога секој на секој му ги знае комплексите, приватниот живот и фрустрацијата преку фб и сите гледаме со широко отворени очи да прочитаме нешто меѓу редови, нешто што нас не не интересира, дојде ред човек да не може да се обрати за вистинска болка. Сите демек толку отворени, а гледаме во празен, ладен бетон.

Водителката ебате простачата. Не ми се верува дека го поздрави на крај. Ама, таа и за тоа е таму ставена, да каже на линија сте и отпосле да ги поздрави. Кој ја ставил таму со неспособност да слуша или не смее да слуша? Колку е болно...

На CoverGirl10, blueberry93, Priroden и 3 други им се допаѓа ова.
  17. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.840
    Допаѓања:
    109.379
    Ej be lugevo kolku se bez oset :@ ne pa deka do tolku se pripotresov (citajte IC nekako mnogu ladnokrvna stanav :^)) ali im se cudam na pametot :!: Ako imas nesto da kazes kazi, sto tuku mi baes preku redovi, nitu vreme, dodusa ni zivci nemam za nebiten narod.....
    Luge ete, sekakvi moralo da ima :angel:

На GirlLove и buba4e89 им се допаѓа ова.
  18. LOmikol

LOmikol Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    20
    Nekoi lugje ednostavno treba da prekinat so zamaranjeto so tugji zhivoti.Aman!

19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Ne mozam da se donacudam, pa i mozam da kazam iznasmeam. Sigurno vi se ima sluceno da si ja promenite bojata na kosata ili da sr istrizite poveke od voobicaenoto i da sd najde nekoj mudrec i da rece ejj kade si ja pravese kosata ? Mu kazuvas, aaaa kolku plati ? Mu kazuvas i sleduva ironicno podbivna nasmevka od tipot skapo ti zela, mozese kaj nekoja druga da odis. Ne deka skapo, kolku da se dofrli samo. Samo ponastrana od vakvi umni glavi :)

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Аliсe

Аliсe Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    6.979
    Еее среќен нека ми е роденденов!Да сум си жива,здрава и среќна! :party: :party: :party:

(торта) (пица) (коктели) image.jpg

На cresa-jagoda, LittleChili, Lella и 33 други им се допаѓа ова.