Во порака од личност добив дека коренот црн ама уба демек вака онака ако сака и ке го укажам кој е гајле ми е,шо корено црн безвеза пишуваш па се фарбам на две недели пијам апчина за растење на коса и расти и шо сеа дека коренот црн бил?па расти бе расти навикната е на апчина Расти! па на пола косите на костеш личат па што? несредени итн,јас ја фарбам на две недели па расти еве и сеа имам фарба и пред нова год ја фарбав и расти коса е таква ми е! И така,пишав јавно за да знаете да не ми пиши и друг
Сакам да и се извинам на дамата која испадна навредена од моја констатаици и мала шала ако сака и ќе ја посочам ако треба. ИЗВИНИИИ НЕ САКАВ ДА ТЕ НАВРЕДАМ
ааааа маци ти глеаш нешто шо не треба Чаре, пробај да не се загледуваш многу по мажи и намали со гледање филмови за возрасни , твоја М,
Кога ќе видам на фб како некоја типка демек фацата ја слика пола фаца пола гради извадени и сите машки одма навалуваат лајкови, нема машко кое не лајкнало, добро бе до каде со таков ум
И тие шо се сликаат така и тие шо и лајкуваат. Дојде време за лајкови да се соблекуваат. Знам, ама и со мислата си остануваат.
Дај девојко гледај си го својот живот не мисли дека сите се замараат со тебе. Не си најубавата да се разбереме има многу поубави, не си најдотераната има од тебе и подотерани. Убаво е да се имаа самодоверба ама до одредена граница се што е претерано е нападно.
Работи што си ги направил непромислено, без да размислиш за она што следува после тоа и одговори што си ги дал веднаш по прашањето без секунда размислување и се двоумиш дали се погрешни, може и да се, во битката помеѓу мозокот и срцето, мозокот е најисправен, срцето греши, но најчесто него го избираме. Во моментот си бил среќен, не може да е погрешно.
Да не знае некој каде можам да најдам тефтер низ Скопјево? Оноj обичен, со тврди корици. П.С. Сдк дека за 2016 имам многу планови, а дали и како ќе ги остварам, ќе видиме.
Мачко ме издаде вака јавно, ама ова изгледа само со едново окце сум гледала. Сеа сите ќе знаат дека со левово повеќе манијачам.