Ако на жената и дадеш љубов и сигурност, биди сигурен дека ќе добиеш двојно повеќе од неа ! Убаво со убаво се враќа Среќна сум што познавам многу жени кои даваат двојно повеќе затоа што имаат добиено многу љубов и сигурност која што е најважна од се
Со луѓе како вас, секоја просторија ми е тешка, воздухот не ми е чист. Енергијата што ја ширите, на никому насмевка нема да нанесе. На никому среќа нема да донесе.
Vchera go gledavme rakometot i se falev deka jadev ubav grav. Bevme pet mashki i edno devojche, po 15 minuti zamirisa tolku neprijatno i losho sho nekoj od nas ispushti gasovi. Site se ispulivme vo cupeto... Vsushnost jas bev. I na krajot site se smeevme.
Цел ден до шпоретот турско кафе,чај,какао,нес,чај,сутлијаш и така се од почеток...сега се мислам дали уште едно кафе да ставам
Настинав. Мхм.. Кога сакам да шетам секој втор ден на ладново, баш пред испитна, тоа ми е. Бар да не бев толку наоблечена, да не ми е криво. Ни суќња, ни фустан сум облекла, се закопчана до врат и џабе пак болна. Ај да одморам денес, и утре како знам и умеам станувам од креветов да учам. Цмиздрам сега што три дена не можам да го видам. Се надевам ќе ми биде доволно добро бар изненадувањето за роденден да му го спремам. Мех, и да не ми е, ќе го спремам. Убава вечер, мили луѓенца.
Кога не сум сигурна дали некој ми се допаѓа или не,пробувам да се сетам на цртите на неговото лице. И ако не можам ,значи ми се допаѓа и подзаљубена сум. И еве сега пробувам да се сетам и јок ништо,само убаво чувство на топлина ми надоаѓа.
Некогаш колку и да се пазам да не згрешам нешто или да не направам нешто, како за инает мора да ми се случи. Поранешниот дечко после некој период реши да ме запознае со неговите. И памтам како сега имаше пивофест тогаш и нормално гужви невидени беа. И како идеме накај неговите да ги запознаам ми кажува дека и роднините му се дојдени ( и како идам натаму си викам мацка само немој некоја глупост да направиш). Стигнуваме и јас се поздравувам со сите и седнувам среќна што се помина во најдобар ред. И дечкото ми ги кажува кој е кој. И за сите ми кажа освен за едни четворица кои седеа на соседната маса, ама делуваа како споени да се. Разговорот следен беше ваков: - Овие што се овде седнати кои се? -Не знам. Од каде да ги знаам -Како не знаеш? Мора да ти се братучеди? - Не мацка не ги знам и не ми се братучеди - Епа може не ти се братучеди ама јас отиднав и се поздравив и со нив. И размисли добро сигурно ти се некоја фамилија. Почнав да менувам бои и после тоа ми беше страв и од сокот да се напијам за да не се задавам. Луѓето што ги запознав сигурно си коментирале девојчево сигурно е забегано.
хахахахаха, урлам!!! https://twitter.com/KokiCvetanoski/status/688042414456582144 Не сум само јас!!!! Имам и некој Миле психо во телефон, имам и чудакот, имам и таа со очите (сите имаме очи побогу). Да се јават сите со вакви контакти во мобилен, да ја искажат својата креативност. Едит. Кој се не ја сподели сторијава, ми се повраќа. http://soulspottv.com/blog/anita-moorjani-near-death-experience/ Измислија топла вода, се просветлија... А од друга страна несвесни колку животи унередија со сопственото постоење. Ама нели... секој разбира она што му чини. Уништија туѓи семејства од нивната суета, охолост им е врлина, самозаљубеност им е второ име, нереалност им е секојдневие, газење преку живи луѓе им е спорт, површност им е стил на живеење, селска дроља/дрољ им се титули, оговарање им е храна, понижување на други им е успешност, ама они ја споделија сторијава и се фасцинирани. Еве прскам со крстена вода против овие сотони, го наебавме. Иш, иш! Плачете ли бе некад вие таквите за нечии туѓи несреќи или драмата и патетиката за скршениот нокт ви е најбитна ствар у животот?
Си ги сакам другарките зашто за шетање низ бутици едвај ќе се наканиме, ама за одење на Саем на книга се договараме во две реченици.
Тишина. Две тела Две сенки. Една душа. Прегратка. Емоции. Разбирање Велат, дека во онаа прегратка во која ќе се смириш. Тој е тој. Еј, каде си? Те чекам.... Добра ви ноќ
Сдк дека многу мие мило што ја запознав мојата нова другарка,@Marijana93 и сум среќна што стана дел од мојот живот и ја сакам многу