Моментот кога тој што ти се свиѓа ти е во друштво и одеднаш почнува да ти пишува неколку пати и се мислиш дали да му пишеш ти еднаш зошто не знаеш дали ти се пушта или се понаша другарски.
Ми се вришти луѓе! Толку многу чувства ме гушат. Анти – пушач сум, а еве полека ја празнам кутијата од другарка ми. Ова мора да ми е некој нов начин на вадење бес. Ми фали само чаша вино, или две. Имајте убава вечер луѓенца. Јас тука се одјавувам и продолжувам да уживам во тишината. Поздравче!
Што е финтава на Facebook со: не биди како... Петре, Митре, уствари не биди глуп(биди паметен) Стварно ме нервира И незнам кој е поглуп, тој што ги измислил глупостиве, или овие што постираат
Коса ми се крева од личности кои изневеруваат притоа се правдаат наоколу дека сите го правеле тоа, такво време дошло, никој не бил верен или не знам што. Не мили мои, не е до времето и не го прават тоа сите, го правите само вие на кои ви се шара наоколу а притоа немате храброст да раскинете. И тоа што го правите будала и влечете за нос некого не е воопшто ниту смешно, нити фраерки, ниту па нешто посебно интересно, напротив идиотски е.
Ке дојде ли денот кога ке има вистинска насмевка на лицата на луѓето? Ке дојде ли денот кога ке немаат завист луѓето? Ке дојде лиденот кога матријалното ке исчезне? Сакам да го гледам светот во МИР сакам луѓето да се среќи без матријалното и зависта.
Биди промената која сакаш да ја видиш во светот. Без завист во твоето срце и со насмевка на твоето лице целиот свет е поубав А материјалисти сме сите, барем по малку. Не мислам дека тоа е секогаш лошо.
Сакам да е сега до мене. Да види колку се изменив, но не на подобро, за жал. Да види дека буквално се преполовив. Да види дека немам сјај во очите повеќе. Да види дека едвај се извлекувам од кревет наутро. Да види дека плачам и кога се смеам. Да ја види секоја лузна од солзите што ми го горат лицето. Да види дека ги избегнувам сите што сакаат да ми помогнат, сите што ми подаваат рака, да види дека се затварам во своите четири ѕида, живеам сама со себе во очекување на нешто што може и да не дојде никогаш. Сакам пак да ме прегрне и да почувствува дека во мене ништо всушност не е изменето. Се уште таа топлина ја има, се уште гори истиот оган, се уште ме измачуваат истите чувства. Сакам пак да ме држи за рака и јас да стегнам уште посилно, да види дека не сум се откажала. Сакам да почувствува дека она што го кажав, навистина го мислев. Најлошо е ова. Блиску е, тука е, но ме одминува, и не гледа ништо од ова што јас сакам да го види. Како да обожава да ме измачува. А јас не само што ја прифаќам болката, туку и молам за уште. Блиску е, но толку многу ми фали.
Мене не ми пречат вашите срамови штом вие се чувствувате комотно во нив. Само да не ви се натрупат па да ви падне грбот од товарот. Ако воопшто ви надојде осет да го почувствувате.
Конечно дојде крајот на тоа што требаше долго да заврши. Вчера конечно реков да и дека нема потреба од понатамошни убедувања и молење. Мило ми е што собрав храброст и му ја затворив вратата засекогаш. И онака беше само губење време, сега можам да го започнам мојот живот од ново со прекрасна личност до мене. Претходната вечер кога посакав желба за прв пат по 3 и пол години не посакав за него. Тоа е храбра одлука, така знам дека не си важна точка во мојот живот. Збогум, засекогаш.
Si zamina.. Otide... Mesto da bidam do nego sednata sega, I so glavata na negovoto ramo, da letame zaedno... Da gledam niz maloto prozorce na avionot...a jas eve me lezam, skrsena, kako sto me ostaj.. Ne be, dobra sum, jas vaka sakav. Da da, sosema sum dobro. Tolku sum dobra sto ni na rabota ne otidov...
1 000 коментар го посветувам на сите на форумов. Спојлер: biggggg show Welllll - Well it's the Big Show Yes it's a big bad show tonight.. Dawg - (ohhh) Yeah it's the Big Show Come on - Crank it up and turn on all the lights.. Yall - (ohhh) Well get ready for something That you'll never know You won't see it comin' But I promise you'll know
Od pred edna nedela pocnav na kurs da odam. Zapoznav ludje od mnogu razlicni drzavi. Vo mojata grupa ima i eden Grk koj ni zdravo ne saka da mi rece. Koga go stavija vo moja grupa za edna zadaca, barase da go premestat. Ne mozam da se iznacudam znaci. Mlad decko, roden vo Germanija a so takva omraza zadoen.
Just realised... за да можам комплетно да преболам некој дечко, во животов мора да влезе некој друг на негово место. Она остави времето да те излечи кај мене не функционира.Времето само ми остава празнина, а мене ми треба некој да ја пополни таа празнина. Момци - не можеме со нив а без нив уште помалку.