Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.088
    Porano bevme golemo drustvo,ama so tek na godinite sekoj trgna po svoj pat,sto e i normalno,koj vo druga drzava,grad,koj vamu koj tamu,ostanavme vo dobro i loso nie 4 dobri drugarki :D ne se sovrseni ne sum ni jas,ama sme pominale dooolgi godini niz se ...e sega na ednata vecerva i bese rodenden,fino lepo ne pokani da odime,ok trgnavme spored dogovorenoto vreme,odime i tipkata na vrata ni vika ke izlegvam so deckoto,vratete se za 2 saati,a ne sme nie be zverki i azdaji,da kazese deka ke izlegvas da se javese koga te baravme i ti pisevme na viber sigurno deka nemase da ti dojdime,ama i ubavo 2 dena so red naglasuvase vie ste mi najbliski dojdete vo sekoe vreme,a sega na vrata druga prikazna,e pa mila moja se navredivme,ne sme deca,da si igras so nas !!!
    Bilo kako bilo,em vinovna si em zede ne napadna nas deka sme ti go unistile rodendenot,a izvini kako ti go unistuvme? Ili bese isfrustirana zaradi deckoto pa ni se isturi na nas,ne bilo prvpat,ama toa e koga ne znaes da se organiziras.

На 2212, vitamina, Lella и 19 други им се допаѓа ова.
  2. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Имам една другарка абе шо е опасна( во позитивна смисла) то чудоо нештоо :lol:

На simonna.a и Priroden им се допаѓа ова.
  3. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.328
    Me interesira kako moze da se pokanu gostin vo emisijata (pisatelka) , a tema da bide nejzinata najnova kniga, novinarkava da ja nema procitano knigata.(facepalm)
    Toa e stram na stoletieto:$.
    Vazno novinarkata najde vreme da se nategne vo nefkusen minic i da se naboi so teska sminka na utrinska emisija.
    Nema ni red ni poredok.:shake:]:)

На samovila.red., DVAANGELA, hermosa и 22 други им се допаѓа ова.
  4. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    Во животот важи едно правило: "колку имаш повеќе добрина во себе, толку повеќе страдаш."

На eliesaab, samovila.red., hermosa и 17 други им се допаѓа ова.
  5. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.998
    Допаѓања:
    68.084
    Колку ми е тешко да ги извадам мисливе од глава и да ги споделам. мислам дека би тежела бар пола кило помалку.
    Очекувам премногу од себе и се фрустрирам кога не ми испаѓа како што сакам, а знам дека не секогаш може да биде по мое. Одбивам помош, мислејќи дека самата сум способна да се справам со се`, ама не оди, не успевам. А никако да ми се одврзе јазикот и да кажам дека не можам...
    До воспитувањето ли е, што знам... Мразам вината да ја префрлувам на други, тоа му доаѓа како одбранбен механизам на мозоков, да се заштити од дополнителна вина, затоа секогаш себе си се обвинувам за сите неуспеси и неостварени планови.
    Не ми се излегува од дома никаде, до толку ме уништува самокритичноста што се плашам да направам чекор кој може да биде погрешен.

Олабави се С.!!!! :@

На vitamina, sparklie, Rama и 23 други им се допаѓа ова.
  6. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    Не сум совршен и не барам тие околу мене да бидат такви...не е толку тешко да се држиме до тоа, нели....:wasntme:

На DVAANGELA, vitamina, Anabelle.Amorette и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Јасно ми е за каква ''болест'' станува збор,мене ми е жал што ги третираат како поинакви лица,тоа се лица со посебни потреби.Но тоа е што е,ние неможеме за жал ништо да направиме,освен да ги прифатиме онакви какви што се.

8. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    И ми вика: "Да, оваа е како за вас, мислам, женски автомобил", велам: Oдоздола да не го провери дека е женски? :rofl:
    Back the f*** off со сексизмите Harry Potter :smoke:
    :d::drunk:

На vitamina, Lella, sparklie и 12 други им се допаѓа ова.
  9. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Добар дан! Јас сум од ветераните! Пак ми се дружи со Фемина бе. :D

На vitamina, Lella, sparklie и 25 други им се допаѓа ова.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.243
    Допаѓања:
    56.958
    Сега баш ќе те поздравував, кога те забележав активна. Ама, да те има! Поздрав Џинџер, мило ми е што те гледам!

На Dgirlll, Waka-waka и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  11. gingerchild

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    ^И мене ми е мило што ве гледам сите. Па ќе се читаме од денес почесто. :lol:

:hug:

На Lella, Dgirlll, Magnolija и 6 други им се допаѓа ова.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.622
    Допаѓања:
    115.914
    Ми фали периодот од животот кога одев на факс. Не ми фали толку факсот туку ми фалат деновите кога станував наутро, си правев кфенце на мир го пиев и почнував да учам. Сега 11 години подоцна утрата ми се хаотични, во брзање, кафе на биро на работа додека читам маилови. Единствено за викенд.. ама и тоа е малку . Сакам малку мир. Малку спокој. Да не ме буди аларм. Да не сум на штрек дали каснам, колку минути..

На NikiBastore, vitamina, Wahnsinn и 16 други им се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.098
    Ги положив луѓенца испитите сега комотно можам да пријавам дипломска :inlove:

На bittersweet, CrazyGirl15, vitamina и 29 други им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.285
    Допаѓања:
    157.980
    Не знам зошто ми нема апсолутно ништо слатко во нарекување на бремена жена као од слатко и на шала - дебела, дебели, дебело...и слично ми ти.
    Па уште и од сопругот... Дојди носи го и ти дебелово. Одма знаеш дека е безосетен и неинвентивен шупак без способност за комплицирано размислување. Ај од другите ќе им ја сфатиш #хехе смешката, ама на овој знаеш дека не му е јасен концептот бременост и му подзафалува сериозно згодното телце. У осталом, тоа не го викаат вистинските мажи дури и од слатко, туку недораснати момчиња.

Значи не нарекувајте вака бремена жена. Никогаш!

На bittersweet, vitamina, sparklie и 23 други им се допаѓа ова.
  15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.243
    Допаѓања:
    56.958
    ... а се ишиша? Знам дека не сум единствената љубопитна, затоа вака јавно прашањево. :D

На kjukli, Bender Rodriguez и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  16. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Минатата недела си ја однесов мачката на успивање. Стара, повеќе од една деценија беше со мене, до последен момент растрчана и весела и наеднаш клапнување. И немаше избор, и немаше поента да се одолговлекува и малтретира. Не знам дали сте биле во ситуација да морате да се разделите од милениче, но искрено се надевам дека никогаш нема да бидете. Мислам дека никогаш не сум плачела повеќе, дека срцето никогаш не ми било толку скршено. Денес, полека сфаќам дека ја нема. Но сепак очекувам дека ќе дојде од некое ќоше, дека ќе се разбудам и ќе лежи покрај мене, дека треба и во нејзиното тањирче да ставам за јадење. Чудна празнина е онаа што ја остава миленикот позади себе.

И иако имам и други миленици, сфаќам колку секое животинче е карактер за себе. Дека никогаш нема да има две исти, дека никогаш нема да ги имам истите спомени и истите искуства со било кој друг. И ужасно боли и ти погодува посебна жичка кога ќе се сетиш на секое моментче на мала среќа која е всушност толку голема. Случајно наоѓам по некое нејзино влакненце по капути и шалови и секое провоцира мала насмевка и по некоја солза.

На samovila.red., hermosa, vitamina и 29 други им се допаѓа ова.
  17. gingerchild

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Кога темата за Антиперспиранти ја читаш како Антидепресанти, се' е кажано. :D

На vitamina, Lella, Anabelle.Amorette и 10 други им се допаѓа ова.
  18. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Само страшно налути ме...ќе те претворам во животно...
    го можам тоа со очи затворени...
    За сите волци јас сум мета,падната од друга планета
    и затоа нека не биди штета...
    :mm:

На hermosa, Rama, Anabelle.Amorette и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Mini90

Mini90 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2014
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    2.199
    @Elennaa ај пак ај пак... ме изнасмеа. :D(y):hug:

20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.285
    Допаѓања:
    157.980
    Си знаеш што сум направила :D

Да не ми се дополнителните проекти, би пукнала со работава.
    Знаете дека човек може да настине во рок од пола саат?
    Епа да...до прееска здрава, за пола саат температура, нос, грло...

На Bender Rodriguez, kjukli, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.