Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. VivienLeigh

VivienLeigh Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    10.091
    Можда Friday night, ама јас одам во кревет :drunk:

На crazylady, deskarada, Adi888 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.184
    Допаѓања:
    135.990
    Во последно време сакам сама да си седам на кафе, на сладолед, на ручек. Преку глава ми е од муабети, од луѓе, од ставови, од внимание. Сама, си гледам некаде далеку, бистрам мозок, си чепкам по мислите, планирам, мирувам, комбинирам. Изгледа сум си станала добро друштво.

На eliesaab, xxAngelxx, samovila.red. и 42 други им се допаѓа ова.
  3. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Честитки Анабеле и само успеси да редиш.Од успех и убавини да не куртулиш,само среќа да те прати.:hug:
    И нека и е среќен роденденот на мајкати да биди здрава,жива,весела и пред се горда на тебе,и уште многу години да си го чекате заедно :*

На Lella и Anabelle.Amorette им се допаѓа ова.
  4. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    6.952
    Најдвосмислениот Битолски муабет: Да ми го поздравиш и да ми го бациш :wasntme::angel:
    Добра ноќ!|-)

На Ginger^, Umbrella22, wanderlust и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Цел ден ја слушам песната Born to make you happy и само ја пуштам на риплеј,и си мислам само на една личност. До пред 2 месеца викав "Јас никој не сакам и никогаш нема да сакам! Абе глупости! " Епа сега ете што ме снајде :D Многу било тешко ова.. :worried: Па јас што ќе правам? тек сега разбирам како е. Освен тоа јас како да не постојам не ме ни приметува дека намерно шетам по ходници во школо за да го видам и да бидам во негова близина,ѕвони и грабаш тоа ранецот одма прва искачаш за да го видиш во ходник дека и он одма најпрв искача :D па имаш можност да го видиш на проаѓање. :inlove: Едвај чекам во школо да одам,како ли ќе издржам викендов?! А ова го кријам ко државна тајна :rofl: Ако ме дознаат,ондак ќе пукне голема брука..

Морав негде да пишам веќе,ми се смачи да собирам во себе.На никој неќам да кажам не би се доверила а никако на другарка некоја. Па анонимно е ова :D

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.971
    Допаѓања:
    90.367
    Со душа чекав да дојде викенд да се одморам малку да зачистам низ дома и оп испадна нешто непланирано. За убаво е ама несакам кога во последен момент некој ќе ми ги расипе плановите |( И сеа пак и овој викенд ќе ми помине за миг и ќе дојде понеделник и така се од ново ќе почне :|

Иначе сакав да кажам дека цело време купувам две три исти нијанси на кармин (facepalm) Гледам,разгледувам,се шкртам по раце, размислувам,земам нов кармин и си идам дома гледам истиот кармин веќе го имам (facepalm)
    Е значи не ми се верува еееј ,нареден пат ќе си го земам несесерот со кармини и ќе гледам кој го немам тој да си го купам а не се едни исти :| Се изнервирав сабалјечки за глупости па :(

На Rama, Jenniffer, purple..m и 12 други им се допаѓа ова.
  7. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.971
    Само јас можам да организирам сите дома да гледаме филм комедија и истиот да има непријатни сцени милион.
    Само јас можам да легнам во 1 и да станам во 4 и да си гледам филмови тинејџерски.
    И после очи да ми паѓаат. Срце да ми спие цел ден.
    Само јас можам како луда да барам телефон во автобус кој е во релација охрид - солун и истиот да е во ташна во некој си патент кој прв пат го гледам.
    И така секогаш традицијата си продолжува иста ташна телефон во исти патент само друга локација,кафич . Цел кафич бара samsung edge,јас паничар невиден а тел во ташна. Луда главаа.

На Rama, sikica7, purple..m и 6 други им се допаѓа ова.
  8. neongirl07

neongirl07 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2015
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    346
    Хахахахах, верувај не си само ти :lol::lol::lol:

На lovemme му/ѝ се допаѓа ова.
  9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
  10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.098
    Оваа генералкава убава работа била.Ми се заарни.

На samovila.red., maculencence, kala21 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.596
    Колку само сонцево игра улога на нашата психа, неодамна овде пишував за времето и нашите чуства, метафоризирав поими кој што навистина ја доловуваа нашата животна суштина, денес и се уверив во тоа гледајки го народот како слободно излезе пред сонцето, седеа, разговараа и се смееа, да, сонцето не освежи на тој начин како што дождот не затупуваше.
    А после дождот немимовно доаѓа сонцето, едниствената метафора што означува репер за нашиот свет наречен живот.

На samovila.red., marama, Stories и 12 други им се допаѓа ова.
  12. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.997
    Допаѓања:
    16.094
    Конечно.... :sun:
    Колку убав ден :l:
    Ах, колку ми треба една терапија од неколку часа во природа..едноставно ја обожавам.
    Си ги наполнив батериите.

На Avery, Rama, VivienLeigh и 15 други им се допаѓа ова.
  13. PiaMia

PiaMia Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2015
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    626
    Кога ќе научам да престанам да ги одолговлекувам работите? :?:

На Rama, purple..m, sparklie и 6 други им се допаѓа ова.
  14. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.938
    Одговорни деца можам да воспитаат САМО одговорни родители. Не очекувајте од вашите деца премногу, ако не сте им доволно добар пример на кој треба да се угледаат.

На samovila.red., Avery, Rama и 33 други им се допаѓа ова.
  15. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.327
    Допаѓања:
    29.130
    Ја чистев собата и успат учев how to whip and nae nae. Дури потоа сфатив дека завесата е тргната и сите комшии ме виделе. :)

Ask me if a care... :D

На vitamina, Jenniffer, purple..m и 16 други им се допаѓа ова.
  16. Spenstar

Spenstar Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    59
    Не сум човек што сака промени. Се плашам од непознатото. Тешко се навикнувам на нова средина, на нови луѓе. Тешко ми е дури да започнам да гледам нова серија, затоа што веќе сум се навикнала на старата, сум ги засакала ликовите и сум се приврзала со нив. Но, сфатив дека не може да одиме напред ако не ги прифатиме промените. Затоа, започнав со мали чекори, ја променив фризурата што ја носев со години. Повторно се запишав на фитнес. Го проширив кругот на пријатели. Се зачленав на фемина. Секој ден ќе се трудам да научам нешто ново, да направам подобра верзија од себе. И среќна сум, навистина. Има нешто што ми недостига, но ќе ги земам работите во свои раце и ќе го добијам она што го посакувам.:muscle:

На Rama, vitamina, Johny и 12 други им се допаѓа ова.
  17. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.271
    Сaкaм дa кaжaм декa нaпнaa сo тaa Цецa и нејзиниoт млaд дечкo и зa нејзините децa кaј биле, сo кoгo биле и штo прaвеле.

Who cares?

264.jpg

На samovila.red., Avery, Rama и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.117
    Допаѓања:
    163.729
    Не секогаш станувам од пц кога им треба на некој од моите, без да се одјавам од фемина.
    А и не секогаш се случува да отварам и листам теми во категорија секс за дневна доза сеир... :lol:
    Ама, кога овие две работи ќе се случат, Марфи мора така последователно да ги спои... што ете како резултат пред малце седнувам пак на компјутер откако татко ми накратко проверуваше нешто, и глеам во гугл хром сум го оставила отворен сеирот околу цитат што го кликнав од смешни мислења и на кој се смеев пред 15-тина минути, или накратко уште од тогаш оставено у првиот таб „Орален секс“. :tmi: :tmi: :tmi:
    Why, just whyyy? :|

На Alanna, Rama, marama и 31 други им се допаѓа ова.
  19. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Ми се јаде!!!!!!!!!!!!!Пица ми се јаде!!!!!!!
    Не ми велете два пати ќе одам до најблиската пицерија и 5 ќе порачам....
    :pizza:

На LittlePinky, Anabelle.Amorette, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Денес не излегувам,дома си сум....
    Многу мие мака некако цел ден денес мрза сум |-)

На simonna.a му/ѝ се допаѓа ова.