Остваруваш комуникација со личност која сметаш дека е ОК нормална, приземјена, и по некплку дена натегнати разговори сваќаш дека личноста уствари е тотално спротивна на се што си помислил.
Како можите бе на некој што не ви се бендисува на карактер да му се лигушите, да го бакнувате, да го гушкате, да му кликате 'лајк' на фб? Значи ако сметам дека мене некој не ме бендисува ма доста му е едно 'здраво' и ај чао, пријатно, со здравје. Ухуу. Доста е негативности.
СДК ... Сама со себе се чудам ... Кога толку тешко можеш да пуштиш солза во реални емотивни животни моменти, а на анимации поточно анимирани филмчиња ти капнува сама ...
Dosta ispravuvav krivi Drini,gledav jas da sum taa arnata,taa dobrickata sto ugoduvase na site,denovive so drugarkite sme vo zestoki raspravii za nekoi raboti od minatoto,mislev se zaboravile ama ne !! Krevam race mi se zdosadi stvarno,nemame veke po 15 god...ke si svaram kafence i ne se zamaram veke,mozam i sama da pijam kafe i se drugo preku glava mi dojde povuci potegni rabotava,more gonete se,mozam i sama...ups se razbudi loshata vo mene ocigledno odnosno vie ja razbudivte nasilno..ne sakav da e vaka,ama ednostavno nemozam da popustam uste i uste..ajt so zdravje
Се возам во лифт во Народна банка.Од најгорниот кат (сала за презентации) до најдоле.Дотерана, намирискана и ,,пуна себе,, Лифтот застанува на 8-ми. Влегува маж и ме облева тежок мирис на пот и немиено., штипе на очи Излага на 4-ти, останувам сама во лифтот. На приземје се отвара вратата , јас излегувам а влегуваат неколку жени, а во лифтот ,,корне,, !! Можам да го замислам муабетот во лифтот на моја сметка- ,,наѕунѕурена смрдла,,
^ Арнo не ти прднaл плус нa излегувaње. Oвoј викенд имa дa трoшaм пaри нa дoтерувaње пa штo сaкa некa биде. Oти пoпусти де, крaј нa зимa е пa ние сирoмaшките сегa купувaме бунди и чизми. Амa oблекaтa ќе билa -so last season. Ти се мoлaм, фaрмерки oд пред 10 гoдини нoсaм, штo биле истo купени вoн сезoнa, или две, или пет. Мерaк имaм дa се сликнaм зa вo темaвa aмa вештерки сте вие, oдмa ќе се вклучите вo истрaжувaње Ај чao.
Колку сте подобри кон луѓето, толку повеќе ќе ја искористуваат вашата добрина. Внимавајте на кого подавате рака. Добро утро, имајте убав петок
Кога би се родил пак,би го имал истиов живот,само што не би дозволил некој луѓе што ме напуштија прерано,да отидат повтроно горе на небото.А јас ке бидам овој истиот,ке се борам до последен момент,ке се борам до последната капка пот,до последното чукање на моето срце,за да создадам семејство,љубов и среќа,ке го жртвувам животот за ФАМИЛИЈАТА.
Septemvri,sonce,toplo,ubavini. Si igra sin mi vo gradinata a jas po nego da ne gi sokrsi ovoskite. Zdogleduvam novo drvo,niknalo samo ,oraj i se setiv na zborovite na tatko mi koi mu gi upati na mm koga me barase za zena. Zetko zasadi si oraj dokolku imas kerka za da gi branis od maskite.Samo jas i tatko mi znaevme na sto se dolzi ovaa sala. Спојлер Kako pomala go prasuvav tatko mi zosto orajot e tolku golem,a toj mi kazuvase,za tato da se kacuva na nego i da gi brka maskite sto ke idat po tebe i sestra ti Se setiv na negovite zborovi i si go pogaliv mesko moj vo koj rastese eden zivot,kerka mi. Februar,ladno. Pieme kafe so mm na terasa i zborevme za ovoski da zememe da nasademe uste. Mi tekna na orajot,stanav i pojdov do gradinata,zastanav do nego. Vo stomakot nemav nisto,kerka mi imav moznost da ja poznavam samo nekolku dena,nemase potreba orajot uste da stoi tamu,koga kerkami poveke ja nema. Go skrisv. Ne se pocuvstvuvav podobro,praznina i bolka seuste ima vo mene. Sekogas ke ja ima.
Ми требаше нешто да ме поттикне да се исплачам денес, ти ми помогна Мила. На подобро место е Ангелот. Нека почива во мир.
Дали некаде спомнав дека добив за празниците турбофолк труење? Денес се потврди. Само што слушнав една песна ми се слоши. Не сум трудна. Го затворам петоков.
Од денес сум постара..., но се уште се чувстувам како дете. (едит: убаво ми е вака ) Во чест на роденденот, да ве почастам торта , а и воедно изволте на торта со карамел, лешник и рум
Не знам зошто некогаш имам ноќи во кои сакам само да се изнаплачам, сама си ги збумбарувам очите од плачење,си заспивам и другиот ден, цело утро ми се едвај подотворени очите. И не е убаво тогаш да ми дојдат гости или баш тогаш да морам да завршам обврски изненадни како одење во банка. Не знам дали ви се пофалив,го положив и последниот испит за оваа сесија. Таа професорката,иако многу солидно знаев беше ужасно арогантна и некоректна и ми го помодре егото,ама гајле ми е,оценката е кај мене во индекс. И терам понатаму. Сега е време за продолжен викенд,одмарање,шетање,забави еден куп. И завршување на некои ситни мали,слатки обврски.