А за компромиси, за компромиси ич не ми чуе. Гајле ми е дали сум во право или не. Мене ми е должност да бидам среќна и no me interesa nada!
Нека е за многу години празникот Св.Трифун.Ете си помина и овој убав ден,во домашна атмосвера со другарки,си направивме палачинки си се напивме кафица се изнамуабетивме убаво.Денот ми беше прекрасен
Празников никоаш до сеа не бил волку популарен. Се изнагледав слики со, вино, срциња, ружи, бонбони и чоколади денеска
Многу сум среќна вака кога ќе видам патент за на уста за досадните муабети. Ама многу Православната црква ги славела двата празници ако не сте знаеле. Ете јас не знаев. Страшно! Како беше она , кога не можеш да го победиш придружи му се? Спојлер: извор ( извор: http://www.mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/282/132172211?pageID=1 ) И сега? Јајцето или кокошката? Еве ви една строфа од мене за пред спиење. Спојлер: кансион со љубов ви наздравува вашата М,
Јас денеска го имав неговиот најскап поклон - внимание. Вие што добивта 3000 подароци, напијте се вино, бидејќи преку виното доаѓа љубовта. Колку пати случајно сте се напиле чаша вино и сте запознале некого, колку пати некого сте полеале случајно со вино, колку пати се чукнавте со чашите за здравица. Е тоа е љубов. Среќен празник. Наздравје.
Понекогаш сум тажен кога модераторите ми ги бришат мислењата . Исто како да избришале дел од мене со нив.
Од нигде никаде ќе се појави нешто ќе те потсети. Ми текна ми викаше не биди дете, порасни, а не знаеше дека кога жената се однесува како дете е среќна. Мажи, треба да му нацрташ.
од што ми е досадно, сум влегол во тема "Градници" па уште и сум се зачитал .... изгледа стварно треба да си легнам...
баш зачитан...какви се проблеми имате да најдете градник, кај се продава, кои броеви се сметаат за проблематични....и така.. сега сум експерт...
Aman veke,kako pominuva vremeto,ne mozam na raat da gi izvestam moite za necija vencavka,zaprosuvanje i sl. Neli sega preku fb se doznava se za rekordno vreme e jas nasmeana ke recam videte ja zaprosile komsivkata,bratucedkata a tie na toa vednas kontra prasanje,a ti koga ke ne izvestis i izraduvas za tvoja svadba?! E arno de,vetuvam eve so prviot sto ke izlezam sega,ke go zaprosam jas uste na prva sredba samo za da gi zadovolam vasite baranja...Plus na komsiite,na zagrizenite tetki i strini,kako toa i zosto nemam decko,kako ke se omazam taka...abe dusicki mili,mi go berat gajleto P.s ne sum pijana ,ne me mislete
He fills me up He gives me love More love than I've ever seen.. Не се потребни повеќе зборови. Среќа ми е. Најмногу сакам вакви вечери кога гушнати неуморно танцуваме. Нека не си оди никогаш насмевкава од моето лице.
Исто ,ама ја у некоја тема за трудници што да носеле за пораѓај.... Пупупупу ,којзнае шо ќе сањам ....
Во поглед на храната денес ми се менува режимот. Само 1 ден има прилично повеќе храна, останатите 5 се полесни, но сега имам мотивација и секако ќе се држам до тоа.
Ги жалам оние луѓе што патат за внимание,а уште по жални ми се оние кои им даваат значење. Ширете љубов и позитива,баталете политика и омраза,само паметот ви го перат.