Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    121
    uuu ma vie samo crknete so vasata zloba i ljubomorna i crna dusa haha :rofl: na dno forever! hahahahah :rofl: 8)

На lana.del-rey му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BlackMistery

BlackMistery Популарен член

Се зачлени на:
    16 октомври 2013
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    1.354
    Немало нешто поубаво од детски гласови по дома.Прво ми беше тешко но сега се привикнав и ми е интересно.Сегде се фалам дека станав дада. :D

На Nana19, Someonespecial, sweet-star и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Цел ден во трчканици ми помина, немав време да седнам да одморам, конечно да земам пола час, да седнам и да се релаксирам. Мислам заслужив..
    Колку ми е убаво вака. Иако сум преморена, исполнет ми е денот. Немам време да размислувам за пробемите и затоа сум среќна.

Сакам деца. Тие мили невини насмевки, па кога ќе те нарече „дада“. Мислам се топам, толку не ми е убаво кога некој ќе ми каже „те сакам“.
    Не ме нервира плачењето, баш напротив, слатко е.
    Кога ќе помислам дека некогаш од тоа бебе, од тоа мало дете ќе порасне во успешен човек, што ќе има семејство, работа, жена па и деца.. ми доаѓа некое чувство, не можам ни да го опишам.

Убав, убав ден. Исполнет со смеа и само убави моменти.
    Одам сега да се спремам. На роденден сум.

:hug:

На Nana19, lana.del-rey и Someonespecial им се допаѓа ова.
  4. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    Зошто кога нешто многу сакаме - не се случува, а истото тоа кога најмалку очекуваме и најмалку ни е потребно - се случува :|
    И зошто? Само за да се измешаат мислите и чувствата и да те потсети на нешто што веќе било заборавено...

На lana.del-rey, sweet-star, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    http://www.youtube.com/watch?v=KIiUqfxFttM

На Desert.Rose му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.307
    Допаѓања:
    158.267
    Смешни ми се мажишта што прибегнуваат кон квази алфа жени, зошто со посилна не можат да се носат. Не дека е невозможно, туку потешко, а и некако самодовербата или им е мала или ќе им паѓа цело време, па ќе треба да си ја носат на ушка.

Абе мрш таму.
    И после во 4 сабајле ќе плаче по телефони.
    Мизерии.
    Ти оди просто за уши и кај мајка му да разрешат некои проблеми меѓу себе.

Како што ме вадат од кожа и жени кои се коска и кожа, тврдат дека гнетат многу, па сега се на некоја си диета... Ох леле...ох... кармо, дај фати удри и носи све во бестрага, па да станат 100 килашки, па да си викаат што ми требаше?!?
    На тема на муабетот, понеделнички протеинска, до тогаш ќе си ги шетам овие вишаков по себе.

На tinkerbelll, Trnche, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    По која логика кога некој ќе ти каже „Здраво, како си“ ти треба да му одговориш „Бегај“?
    Аман бе, што лошо реков?
    Какви кретени постојат...
    Па после, не ја прифаќале во училиштето.
    Те прифаќаат, туку ти не ги прифаќаш и ги бркаш како шугави улични кучиња. |(

На lana.del-rey, sweet-star, Papillon.Papi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Нема позитивно литературно дело кое така ќе те допре како што би те допрала меланхолија на хартија.. Зошто тагата е неисцрпен извор на инспирација и совршена аура за последователен аплауз?

9. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Родителите од своја уста вадат за на нас да дадат но и по крај тоа некој тврди дека родителите биле лоши , несакале да ги имаат Шта речи ???

Дечињаааа берете памет, еден ден и вие ке станете родители та дури тогаш ке сватите како ве гледале вашите и што све морале да жртвуваат за вие имате све....
    Почитувајте ги своите родители и сакајте ги бидејки некој би дал се само уште еден пат да ги види !

10. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Добро, знам, на секои пет минути пишувам овде. Но ова морам да го кажам, или ќе повратам:
    Не постои нешто поодвратно од медицина. :puke: :puke: :puke: :puke:
    Нема шанси да студирам медицина, па колку сакаат нека одат сите одлични ученици таму. Грдо.

На lana.del-rey и LittlePinky им се допаѓа ова.
  11. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Добро бе Нана,извини вака девојко ама на секоја страна од темава те има по пет пати.
    Дај пополека малку,стварно врти-сучи на твој пост наидувам.
    Погледни си малку во мислењата СДК-XFactor-СДК-СДК-СДК-XFactor...
    Толку ли се има за кажување...

12. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Сакам да кажам дека за ова нема секој да се грижи, но јас си одам... немам инспирација што да пишувам тука, за некои тука невидлива сум, а порано сум се дружела со тие некои... не, не сум навредена од фемина, само сметам дека не ми е местото тука. Има феминки со кои ќе контактирам и понатака, ама на фемина не...
    Сепак, посакувам да продолжат да ги постираат тие преубави текстови, полни со креативност во нив. :hug:

На CutieWithABeauty му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Вечерва излегов на прошетка со другарками дојдена од Ск,демек воздух да земам а јас отепана цел ден излезена ама ајде ќеиф да и направам и да не ја одбивам но оваа прошетка кратка повеќе ме умори психички отколку што ме опушти...
    Каде да одам во овај град да се опуштам кога насекаде во секое ќоше има спомени од нас,по која улица да одам и да се скријам од тие спомени?сватив да дека сеуште не сум спремна за вакви прошетки, ме гуши овај град неможам да дишам понекогаш неможам ;( ...
    По половина час јас едноставно морав да избегам дома и да се скријам во моето креветче само таму се чуствувам малку спокојна и мирна и се кријам само таму во мојата соба ;( ...
    На пат кон дома не успеав да се вратам пешачејки очите ми се наполнија со солзи се исплашив дека ќе те видам од некаде со друга,се исплашив многу истрчав влегов во такси ги затворив очите,солзите ми се тркалаја по образите,не ги отворив се додека не стигнав дома несакав да гледам ништо само сакав дома да стигнам ;( ...
    Долга беше оваја моја прошетка и болна

14. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753

А тогаш зошто служи форумот ако не треба да пишуваме ?

На BlackMistery, Dream-Girl, Jenniffer и 2 други им се допаѓа ова.
  15. callmyname

callmyname Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2014
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    15
    Сакам да кажам дека претераа!

Прикачени фајлови:

На ColoursOfTheRainbow му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Секако дека треба да пишуваме,како инаку,ама не само околу една тема да се врткаме и да спамаме во истата.Има дискусии и во многу други теми.Како и да е,да не редиме офтопици... :)

17. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753

ај те молам погледни дека сум активна во 20 теми можеби моментлно ок ?

И можеби мене ова ми е единственото друштво тука, јас можеби дома немам со кого да си направам моабет , и да кажам што ме мачи или што ми е тешко на душата па затоа 24ч го користам форумот... Не избрзувајте понекогаш прво прашајте зошто е така... Навистина знаете некогаш да повредите

веке не коментирам повеке во оваа тема .... бидејки несакам да сметам и да бидам досадна...Ако некој мисли дека оваа е тетратка и дека ке се испише ок . ама јас не мислам така ова се неограничени страни и секој си има право да си каже што сака , а ако некој сака да собира лајкови правејки се паметен тоа е друго !

На BlackMistery, lana.del-rey и curious-doll им се допаѓа ова.
  18. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    СДК мразам промени!!! Бљак! Ги мразам промените! Зошто луѓето и работите се менуваат? Зоооштоо?? Не може ли да биде се убаво како порано??????????

19. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Фемина е во ПМС.

Темава ми ја покажува во Насмевка,и викам шо е сеа СДК во Насмевка коа отварам Најдобрите твитови.

Туку ова,си направив Твитер и многу ми е интересно.Хехее.

На sweet-star, Elennaa, Nana19 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Медицината, како и секоја друга наука и струка не е ниту одвратна ниту не знам каква. За тие што имаат желба и трпение да го учат и работат ова е најголемото задоволство на светот, а со напредокот на медицината напреднале и еден куп други науки во светот, како и квалитетот на човековиот живот. Да не била медицината и нејзиниот напредок, децата родени со ризик за заболување или смртност ќе имале милион пати поголеми шанси да се разболат или да умрат. Тесно е врзана со многу аспекти од животот на човекот. Ако мислиш на тоа дека одвратно е да вадиш мозок од човекот или да му брцаш во дробовите тоа е друго, има луѓе кои немаат црева за таква работа.
    А, и има време, многу одлични ученици во средно заглавуваат, а тие од средно за на факултет дефинитивно треба да се најдобри. Се работи со живи суштества кога е во прашање медицината. ;)

На sweet-star, BlackMistery, Dream-Girl и 2 други им се допаѓа ова.