Ама маж ти, тоа е разлика од тука до Стамбол. Мене на пример не ми е толку среќен момент кога „случаен минувач“ ќе ми улета со таков коментар додека си седам на шанк со друштво и си пијам пиво.
Нели нападот е најдобра одбрана, а зошто пак е толку слаба вистината кога треба да го пречекате нападот? Да ви кажам, една банда ми се спрема, љубоморни жени, ми гракаат оддалеку. Лицемерно живеат во мрак, изгледа јас сум му единственото парче светлина на кое се фокусираат. Ми галамат, едвај ги слушам. Ќе треба да се напрегнам да ги чујам. Ама да не му се лутиме важи? Не ми се лути они на мене, туку на себе. Верувам не им е лесно на несреќниците. Ај пукајте се у колено!
Mислам дека голема улога игра големината на градите, колку ти се помали толку ќе бидеш помалку навредена.
А бе и жм е среќна, туку другите не се среќни . Или само добро глумат... . Во секој случај кажи си за очите и ќе немаш промашај .
Јас ги пречкртувам луѓето кои со мене си играат топло ладно. Еднаш другарувам следен пат не те познавам тоа кај мене го нема. Или те има или те немa. Лесно можам да ставам точка на другарство. Иако на моменти ќе ми е криво, ќе сакам да дадам пак некој нов почеток секогаш ќе ги оправдувам, но никогаш не грешам и не одам против себе.
Сакам да се врати времето кога имаваме мобилни тел со зелен екран,со портокалов и незнам каков друг..кога си титкаваме и си мислевме дека тој што ни титка мисли на нас ...колку само бевме среќни...
Здраво. Јас сум од тие што примаат секакви пофалби . Ништо не ме вреѓа Спојлер: бринг ит он бејби А и плус, кoгa ќе добијам помрсни пофалби, бaрем знaм декa е искренo. Не можам, а да не направам паралела на актуелниве коментари и тоа што женското глумење лудило и невини очекувања имаат направено од општеството. Па замисли секаква будала што сака да те носи у спална да ти збори какви очи имаш? Мислам за мене тоа е терор за уши. . Боли, корне внатрешното уво од слушнатите глупости. И после мажите лажеле, лажат пошто така му е наложено па и они сироти играат по музиката. Тие што сакаат да слушаат тралалајќи, после плачат по пола теми тука дека ги прелажале. Епа сестро, ем сакаш да чуеш, ем не ти чини. Туку друга работа имам да кажам. Јас знам дека хуморов ми е специфичен, ама и ова бубамарава веќе не е тоа што беше . , ваша М,
ВРИСКАМ! Еднаш и мене случајно да ми се случи once in a lifetime moment. Се враќаме од вечера со другаркава, најадени, напиени, окезени од 8ца до 8ца е гледаме луѓе стојат пред театар со телефоните во раце. Гледаме камермани, по некој полицаец и си викаме сигурно чекаат некој да дојде. Ај ќе почекаме и ние, може некој битен е. И така си стоиме, никако да слушнеме и да разбереме за кој се работи, си мислиме дали да си идеме... Сепак остануваме и после пет минути излегува Кралот на Шпанија од театарот. Алоооо, кралот. Се качи во кола и насмеан ни мафташеее! Толку сум возбудена што буквално врииииискам. Ја спобудалев другарка ми. Ама никогаш не ни помислив дека е можно на неколку метри од мене да стои крал. Еве не знам дали ќе заспијам вечер од возбуда.
Деновиве ич не сум спиена. Трчам на сите страни, да спремам се комплетно, да резервирам кафана, ама не стигнувам се во еден ден. Гледам за сите да имам време ама неможам ете да се справам со времето. Ќе ми олеснеше да имав кола и да се јурам низ Скопјево може ќе стигнев за се. Очигледно не е лесно да спремиш дипломска, да се подготвиш за 20 души, да резервираш, да средиш...времето си врви. Едвај најдов време да отидам да си купам нешто за себе и некни и денес. И утре понеделнички повторна трка од 8 часот наутро. Не е лесно не, ни да здивнам. И некои луѓе немаат разбирање. Сите имаат обврски,ретко кој трча вака.
Вечерва сите на фб гледам се тагнале дека гледаат златна бубамара на популарноста и слики глупости. А ние шо не се тагнавме исто како да не гледаме. Претеруваат со она фб и тоа многу.
Она погоре за комплиментите околу очите.... Еве не знам ама јас по некад тешко ги гледам некои девојки у очи. Грев ми е после да им делам комплименти за убави очи кога не сум ни ги запамтила какви се. Вака поарно, поискрено барем.
Kako mala fantazirav deka ke bidam glumica ili psiholog,strashno mnogu me biduva da gi rabotam i dvete profesii,za zal ne trgnav po toj pat,po splet na okolnosti i bez mnogu volja trgnav vo druga nasoka,do den deneshen znam da zazalam za toa,i ne,ne e ushte kasno znam,nemam ni 30 god ama ednostavno ke mi ostane samo kako pusta zelba od detstvoto i pritoa ke se zanimavam so biotehnickite nauki nekoj mora,ama zoshto bash jas ?! @majstorche Aman be majstore ne ocajuvaj vednas pa ti ,vazno go iskazuvash toa sho ti lezi na dusha,ne se bitni lajkovite Pozz
Така женсќите ќе мислат дека сум попаметен .. хехе Не Рама.. Ќе се вратиш еден пост над тебе, клик ми се допаѓа, па ќе збориме накнадно...