@Anabelle.Amorette за грч во нога ти се приклучувам.Знае и во сон да ме фати и неможам да и најдам соодветна положба за да ја намалам болката. Мислам дека е поради недостаток на магнезиум,порано доста знаеше да ме фати,сега одамна не ме фатило,пу пу да не се урочам. Потребно е вежбање,масирање и малку со масажер ако имаш дома супер.
Oнaa штo е репортер нa сител oд Охрид, имa ли некој пo дома штo јa сaкa? OхрииииД СезoннА Кежете и aмaн декa нa пoследниoт слoг дa гo нaмaли тoa гласот.
Четврта година по ред... Би потпишала со две раце дека постресен е денот пред натпревар, отколку самиот ден. Ми помина попладнето со гледање old school комедии како Friends, ама сега ме фаќа она страшното. Што ако ништо не решам? Што ако извадам 20 поени? Што ако ова, што ако она... И напливи на трема и возбуда што не можам да ги поднесам. Многу ми е страв, ми се тресат рацеве. Сакам да се спремам за утре, да спакувам сè, од 5-6 моливи, исто толку пенкала, па линијари, шестари, дигитрони, гуми, острилки, разноразни чуда, од кои реално, ќе ми треба само еден молив и линијар. Но, знам дека ќе испаничам уште толку, уф... Овојпат не барам среќа, барам само здрав мозок и не толку страшни бели ливчиња. Сепак, можеби само малку среќа... Штета, пластика имало во Сникерс, нема да можам да јадам пред натпреварот како секоја година. Damn.
Убаво ми е кога ќе ме пофалат, кога ќе успеам во нешто, кога ќе направам нешто како што треба т.е. како што сум замислила и испланирала. Мислам, кому не му е. Само ме заболува тоа што личноста која ја сакам најмногу не е тука, да види, да слушне и да се израдува со мене. Јас веќе престанав да зборувам на оваа тема со оние што ми се блиски. Најчесто пишувам, па го читам, си се потсмевам самата на себе за наивноста и глупавоста и го фрлам листот. Или во друшвто на самата себе се сеќавам на се. И можам без срам да кажам дека ми е подобро кога сум сама, отколку некаде надвор, меѓу насмеани лица, принудена да се смеам лажно и јас. Уморна сум да го барам тоа лице во гужвите. Се уморив од тоа да објаснувам зошто и денеска не сум расположена. Затоа подобро ми е сама. Уморна сум да се прашувам зошто се случи тоа што се случи, дали сум виновна и дали воопшто може да се бара виновникот кога е во прашање љубов? И ете, никој не ме обвинува, но јас се обвинувам, и немам мир. Сега можев да бидам среќна, само малку да подзастанев. И да размислев...
Зборуваат како други копирале други, а тие самите се цели копии. Симни се Господе собери си ги вересиите.
Конечно најдов работа!Почнувам од Понеделник!Цели две и пол недели дома,полудев! ЈЕСС!!!Нема веќе да се осеќам како билка и само да вегетирам во една позиција и со лаптопот во скут. Муабетот ми е дека ако навистина САКАШ да работиш ќе најдеш.Сите огласи ги превртив,сегде се испојавив и успеав!Затоа не ми е јасно кога луѓето ќе речат абе нема работа.Има бе луѓе само вие сте во фазон тражим посао боље да га не наџем!
Стварно ми е мило и среќна ме прави тоа што брат ми и дечко ми стануваат се поблиски Брат ми е затворен тип, срамежлив, не е многу по зборувањето ама ете со дечко ми е скроз опуштен и муабетчиja. Mожеби дека стрелци се и дваjцата коj знае. Коли, филмови, машини па и жени оди па сопри ги да зборуваат Се jaвува едниот супер поминал со шурата , се прибира другиот со фалби за зетот Си добив и jaс чоколадо назад и порака на салфетка: Едваj чекам да те видам И како да не ти фали и како да не го сакаш
Bravo, ova mi napravi merak da go procitam. Eve i jas imam namera na krajot na 2016 da dojdam, da pustam pipci na site strani upotrebuvajki ja mojata strategija i najdam rabota. Bas me interesira za kolku vreme ke najdam rabota. Pritoa treba da se zeme vpredvid deka ke bidam i poveke od iskrajna i ke kazam na rabotodavecot deka ne mislam da rabotam poveke od 2-4 meseci. Veruvam vo cuda Sakam zabava, sakam predizvici
Дадов отказ пред 3 недели па од тогаш активно барам!Ете колку ми требаше.До некаде и среќата треба да проработи.Ти посакувам среќа во потрагата па ајде израдвај не и ти!
Oвие сaлaм држaви низ светoт, тoлку знaaт дa кренaт сaмoдoвербa нa чoвек еднo чудo, дa си пoмисли тoј декa јaчинaтa вo негo е a не вo држaвaтa Нo штoм си решилa дa се прoбaш вo мк, oвa ти е oдличнa мoжнoст дa се увериш вo спрoтивнoтo. Дaј Бoже дa грешaм, ќе те чекaме сo импресии.