Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Оваа и следната недела ми биле колоквиумска, а јас немав појма.
    И денес полагале... :D

Епа со Госпо напреТ. :D
    :drunk:

На sweet-cherry, anel, senza.parole и 24 други им се допаѓа ова.
  2. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.264
    А во склад да отворевте @Херкул едно местенце Fake Friends or No need friends за оние што постојано те канат на кафе, демек не сте се виделе одамна, а всушност им треба услуга.
    @Lady Phoenix многу е тешко во денешно време да ги разбереш луѓето. Во времето кога ние немавме FB се беше реално. Ја гледаш срамежлива, повлечена, едвај во друштво еден збор ќе преговори. Срамота и беше прслуче кое повеќе ги потенцира градите да облече. Овој вид на девојка немаше потреба да ни објаснува дека има ниска самодоверба, на сите ни беше веќе јасно. Денеска овие девојки ти држат предавање од 30мин. за нивната ниска самодоверба. Ги слушаш, ама не си веруваш на ушите.

На eliesaab, Mama25, samovila.red. и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Ми се спие многу,а заб ме боли ааааааааааааааа,се налокав апчина неможам поќе!!!:@:@:@
    Ако некогаш сакаш да му направиш нешто на душманот ,колниго заб да го боли!:worried::x

4. Rirri

Rirri Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    181
    Си слушам Love songs на Antena и ме фати некоја носталгија......

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.003
    Допаѓања:
    164.595
    Другарка ми од Америка ми се јавува и ми вика - Добро, знаев дека си Ина многу Фина!
    Зошто?
    И Ина имала ромка што и чисти и отишла за Германија.

Заклучок...дајте Пулцер, истажувачко новинарство. Работи за Космо таму, ама каки Космо брееее!!! За неа е пис оф кејк...

Извини мојата се викаше Дуда и ми гаташе на тарот.
    Уште чекам све да ми се оствари. Најдобар совет - направи дете да те земе. И стално ми викаше - многу си несреЧна без маж.
    Внук и го пукаше од два месеци со тетрапак млеко, кога и кажував на мајка ми ми плачеше, Дуда бар има внуче, а јас немам!!!

Кога замина Дуда во Германија ја наследи ќерка и, ама тоа е јака прича. Да ви нафрлам. Мокри пешкири, фиоки со долен веш испревртени, на лаптоп на скајп чуден јузер - Ивана. И шлагот на крај, во хистори на мозила порнхаб, редхаб...и све лезбејски.
    Исчисти? Да,да вецињата два пати ги пребришав. А оно прашина, мазници на сите страни. И така заврши ангаржманот на ќерката на Дуда. И мораше да добие премештај во друг сектор, јер амбицијата и беше поголема, се надевам го добила тоа унапредување. Ме колнеше кога си одеше. Која царица...
    А Дуда беше шампион. Изгради куќа со две раце и на крај беше поамбициозна од вработен во некоја наша општина.

Не, не сум Ина, ни па ќе бидам. Сите сличности се случајно.

Лепи дан свима.

На Cinderfakinrella, sweet-cherry, Doozy и 20 други им се допаѓа ова.
  6. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Gospode najgolem si! Semokjen si!

На senza.parole, 24.07, vitamina и 5 други им се допаѓа ова.
  7. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.266
    Допаѓања:
    176.589
    Денојве не сум наспана, колоквиумски ме јади стресот и паранојата, мачката ми се пораѓаше и морав надвор од град за викендов па се ми се собра ама денес се чувстувам, можеби ненаспано ама многу многу среќно.
    Можеби зошто утре немам некоја голема обврска сем да одам во градинка и да си играм со дечињата. Пресреќна сум за тоа. Ќе ги гушкам и ќе си играм со нив.
    Од Пон ќе ми кажат и каде ќе одам на друга пракса, а тоа веројатно ќе биди во домот за деца со посебни потреби. И таму ми се оди. Сакам деца. Сакам да си играм со деца. Сакам да бидам дете ко ќе сум со деца.
    :l:

На Lady Phoenix, Ketchup, Jordanovska-K и 2 други им се допаѓа ова.
  8. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.173
    Од овој ден нешто порелакс немам доживеано одамна. Конечно ``оздравев`` после 2 месеца од кои 1 месец болна настината дотаму бива, а другиот болка од вилицата. Како си се погоде мераци. Ми се стемна во зима, еве го среде пролет ми се обдена. Али тоа е. Само што лошо е - морам само меко да јадам и да ќутам. А јас да ќутам е невообичаено во мојот дом, нали сум млада мајка, морам да пиштам по малиот немирко хехе. Сепак добра страна е што веќе губам во тежина убајна.

9. Zenobia

Zenobia Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    193
    Добро, липиве на Партизанска да ги ставиме у листа на национално богатство и да завршиме и со тоа, може?!

На eliesaab, Daydream и Madam-A им се допаѓа ова.
  10. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Факт е дека колку поголема подршка толку поголема самодоверба.
    Ама потребата за подшка од се што оди,не ја разбирам.
    Не ги разбирам ни оние кои пробуваат со сила да ти се напикат,и во душата,и во џебот,море и во свеста.
    Неможе секој да ве сака,разберете и прифатете го тоа. Ако ве сакаат сите значи нешто не е во ред со вас.
    Секој усилен обид е само џабе потрошена енергија.
    Искористете ја ако ништо друго,за друг начин појачување самодоверба.

На FridaKahlo, purple..m, anel и 16 други им се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.116
    Ne deka nesto imam za kazuvanje nego sfativ deka bolkata e najgolemata prisutnost okolu nas. Znaete kako, pola den se raduvas pola den si vo bolovi. Ne ne sum bolna, nego sakam da kazam bolkata pak e 50-50 granica so srekata.
    I sfakas deka e poarno da si dete pak, em ke padnes ke poplaces za bolkata i pak po staro ne go sfakas znacenjeto na samiot zbor. Vaka povozrasen so casovi places za taa bolka znaejki go znacenjeto na samiot zbor i toa te boli i vnatresno.
    I sedam cekajki go maliov da dojde da odime do park i si razmisluvam i zaklucuvam deka zivotot e bolka, a se drugo e kratko. Naednas dobivam vizija da go iskoristam vremeto i na nekoj da mu recam da me pronajde sprema knigata sto ja citam vo parkot. I ne go pravam toa bidejki 300 filmovi mi se svrtija vo glava.
    A nekoj mi rece "mi nedostigas vrati se" sfakam deka e skriena poraka "ne se vrakaj, sedi si". Vtorovo poveke mi se dopagja. Ako smenam grad i rabota polesno ke e.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.050
    Шетање на домашен миленик во дворот на градинката каде си играат дечиња? Што ви е бре алооооооооооооо ??? :fubar::swear:
    Ни маска на муцка ни ништо ! Имате ли совест бе ? Кај што твое куче врши нужда , мое дете да игра? Да,дааа знам дека ти е чисто , спиј си со него , гушкај си го , лапај си го ако сакаш.:puke:
    Болни луѓе бреее ! /го претераа веќе со животинкиве. Незнам од кога градинката стана место за шетање миленици , незнам зашто никој не пријавува ?!?!? :@

На Wahnsinn, samovila.red., GirlLove и 5 други им се допаѓа ова.
  13. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    13.247
    Деновиве постојано нешто одеше надолу... Колку и да се трудев да се бидам позитивна, секогаш нешто ќе ме бутнеше на земја.
    Но, затоа денес се случи нешто што успеа да ме крене на нозе.
    Една многу мила жена се породи денес. Пресреќна сум поради неа. Ова го чекаше со години и ете, денес нејзиниот долго очекуван сон се исполни. :inlove: :l:

На sofijanoka, eliesaab, Ingvild и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Од сите работи што ме плашат во животов,деновиве титулата ја зема она чудовиштето од перална во купатило!
    Кој знае што и се дешава,не е рамна изгледа,ама пред некој ден ја најдов пред врата и срцето ми застана:worried:

На anel, Lady Phoenix, Ketchup и 9 други им се допаѓа ова.
  15. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.532
    Вчера си купив сребрено привезоче за алката, со пеперутки што треба да симболизираат нов почеток.
    Не знам како се чувствувам.
    Збунето. Исплашено.

Ама да, дефинитивно можам.

На purple..m, anel, Lady Phoenix и 22 други им се допаѓа ова.
  16. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Феминки ми треба вашата помош. Ми ја снема насловната слика од фб, а и некои албуми ми се избришани сликите во нив. Само пишува има толку и толку слики во албумот а кога ќе го отворам нема ништо.... Да не ми влегол некој во фб па да ги избришал ама да се навистина избришани не ќе пишува дека на пр во Кавер фотос има 5 слики а кога ќе го отворам албумот нема ништо..... ,НЕ МИ Е ЈАСНО НАВИСТИНА. се извинувам што пишувам овде.

Прикачени фајлови:

• fb1.png
      fb1.png
      Големина на фајлот:
      379,1 KB
      Прегледи:
      57
    • fb2.png
      fb2.png
      Големина на фајлот:
      45,9 KB
      Прегледи:
      48
  17. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.292
    Допаѓања:
    57.256
    https://www.facebook.com/help/167008403358503

На SnowWhite8 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Прашувам што работи човекот, ми вика разведен е. Архитект бил, АМА разведен бил :^)(facepalm)|(. Јебига, кај нас и Бијонсе би била: Де бе таа што сестра и се тепаше со мажот и во лифтот :D
    Не сте добри луѓе, ви нема спас.
    :d::drunk:

На sweet-cherry, purple..m, anel и 33 други им се допаѓа ова.
  19. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    996
    Допаѓања:
    3.078
    Боледува од депресија бидеќи нема свој стан за во иднина ,за лечење на болеста се потребни 25 000 ијади евра ,ако сте во можност донирајте по 100 ден ,и оваа болест може да се излечи со помош на народот .:?: што мислите ? овааа болест е дабетер од рак ,богами .

20. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.545
    Допаѓања:
    17.153
    Јас правам пауза од денешниов ден.
    Ќе поседам во тишина колку можам.
    Исклучувам мобилен.
    Позз :)

На sofijanoka, purple..m, crazylady и 4 други им се допаѓа ова.