Добро бе уште колку лоши вести ке добиеме ? Кој врсник е следен на " црната листа " ? Па не успеавме ни да се запознаеме саглам а веке го нема детето
Никогаш не сум била љубител на нагли промени, а сега сама запнувам да ги правам. И после некој ќе каже луѓето не се менувале... Врска немаат од животот.
Искрајно ?? Што ви значи зборот ? Демек е искрено ама до крајност ? Сериозно викате искрајно, сериозно ? Имам другарка што често знае да го употреби, ја имам поправано, али не брате, тера, дури и не ме регистрира, којзнае може мисли сум неписмена а цело време го употребува во контекст кога се зборува за искреност, па се чудам дали има некое друго значење зборот, а јас не го знам.
Клети да се душманите што го направија тој хаос,огромна жал што некој семејства не ги дочекаа својте најмили дома.Татко ми загуби двајца големи пријатели,до ден денеска неможе да поверува дека ги нема повеќе. Биди среќна и моли се на Бога што се вратил здрав и жив,а психата со тек на време ке се отргне од телото и ке стане уште посилен отколку што мислиш.Бидете здрави и живи и чувајте се
СДК дека кога подобро размислив, сфатив дека и сонувањето е дел од градењето на иднината. Сонување = среќа - Човек кој сонува за нешто значи дека го посакува тоа. - Човек што посакува нешто се труди да го добие истото. - Човек што се труди да го добие нештото вложува труд, време, пари (зависи за што се работи) - Човек што вложува нешто полека се ближи кон целта. - Човек што се ближи кон целта е среќен. Едноставно нели ?? Затоа луѓе, сонувајте слободно !
Девојче, девојче, додека ти ми ролаш со очите кога ќе ме видиш, дечко ти вечерта обавезно ми пишува порака - за винце си некад? Не ми ролај мене, сролај му него една наопачки, оќе? Овој мојов па кога ќе го види вика - еј еве го бејби што ти ја подзадржува раката кога ќе се поздравите. Кога мушко го забележува тоа, можеш и ти ќора една, ама ти зјапаш во мене... Жени зоЖДо сте смотани? Секогаш некој друг ви е крив, а нокако дечко ви... Ја на пример верувам во љубов...секогаш.
Ајде стојам пред куќа ќе ти ѕвонам да влезам само. Денови поминаа, а таа уште стои... Прашањето ми е да ѕвонам за да влези или да ја оставам уште ?
@sagittarius57 "искрајни Вид збор: Придавка последен, подалечен, краен" А тоа што повеќето употребуваат зборови што врска немаат од нивното значење, тоа е едноставно неписменост. Како на пр. кога ќе речат "Не е морално", а уствари мислат дека не мора, не е задолжително. Ете тие сите ми се во групата што пишуваат загрев, нели пошто се од Загреб.
Ај ова искрајно, се навикнавме веќе, честопати низ форумов го имам сретнато зборов во постови. Што правиме со зборот прибидејќи? Ми звучи смешно. Не знам дали некој од вас досега го сретнал овој збор. Никако не можам да разберам од каде на некои луѓе им текнало на ова. Какво значење има не сфаќам, зошто едноставно не се употреби бидејќи/затоа што. Просветлете ме.