Сите парови размислуваат за заеднички стан или кола, само ние двајца разгледуваме моторни пили Не знам во кој стадиум од врската сме, ама ова е прилично сериозно, а?
За да видиш коj ти е вистински приjател побараj му пари. Од сега па натаму услуги нема за секого. Сум била будала ако можам да помогнам, а сега кога ми треба на мене нигде ги нема. Ама добро, памет за друг пат, памти па врати
Ако сакаш со некого да останеш пријател,не давај му пари. Оти ќе го изгубиш дур го убедиш да ти ги врати. Ако го убедиш. Моето искуство обратно кажува.
СДК.. на некои го споЖи џабе им е фризурата кога не им ја улепшава содржината на главата На лејка џабе и е коса, пак семките ќе тропнат и ќе ја издадат
@referentka тоа и не е тооолку лошо. Барем за око пријатни да се - или пак ни тоа? . Ќе си молчат и ќе си се смешкаат - за некои и тоа е доволно.
Море и подобро просперираат и полесен им е животот. Е не,ке се оптететуваат за секоја ситница како другите.
@referentka ако имаат други квалитети освен убавината и за неколку употреби ќе послужат. Реално гледано, за да кажеш дека една жена е целосен пакет, не е само паметот или убавината. Без разлика колкав интелект има една жена, доколку е запуштена и личи на зомби - пак не чини. Не може секоја жена да биде совршена градба, нежно лице и убави црти. Ама затоа секоја жена може да се облече според нејзините пропорции и обликот на телото, може да има чиста и средена коса и да додаде малку лепота (оваааа да се нашминка) на себе.
Dobro sto e poentata vo toa koga ke pomines pokraj devojka (vo slucajov jas) i da ja aknes so seta sila vo ramo ? Bi trebalo na zadnik da padnam od takov maco,da se zatreskam ko vo spanska serija ? Boze sacuvaj lugjevo !
Со секој ден поминат како невработена, сум само побогата за осум часа квалитетно поминато време со моите три деца, богатство кое ниедна работна позиција и плата никогаш нема ни да ја поткренат страната на вагата на која стои ова првото!
Се изненадив колку не сум ги познавал некои луѓе... Бадијала ми е долгогодишната работа со луѓе, студирање разни психологии, потфрлив во најлошиот можен момент, подлегнувајќи на емотивното расудување.... Ама ако...искуство плус..на свои грешки најдобро се учи...
СДК налет од тролови више.Спас нема,аздис..нека,се превземе нешто ако е возможно.Секој ден доаѓаат по 2/3 и вознемируваат
Сдк редно е да почастам за завршените испити. Останува уште дипломската и официјално дипломиран економист
Купуваш BMW X5, му ставаш плин, фаца си за малку пари. Баксуз невиден, џипот решава да се поквари баш додека возиш низ центар. Отвараш гепек - боцата со плин се смешка. Резил. Арно рекле старите, испружи ги нозете колку ти е долга чергата.
@Bender Rodriguez сметам дека има други опции кои се (по)пријателски настроени кон околината. @Daydream ама сепак - фаца е.
Нема сообраќајна култура кај нас во Македонија. Колку и да знаеш да возиш, пак ќе те удрат. Повеќе треба да внимаваш на другите отколку на себе.