Mrazam koga predmeti sto mi trebaat najmnogu ,ke isceznat misteriozno od doma,pa ke ja svrtam cel kuka naopaku i op gi nema pak... Iiiii da,stom se otkazam od potragata,ete mi gi pred oci,mislam wtf kako e mozno ???? Do tolku da sum bila slepa? Dodusa si macam malku maka so vidot,ama pa ne sum do tolku dojdena Si vikam period e ke se sredi aj !!
Може не сум Катарина Ивановска, ама дечко ми е поубав од дечко и #данеселажеме #трустори #јассумциганката #лепотајепролазнааљубавјевечна #лав #хепинес #форевер А вака кога ќе се загледам, па и со неа не би се мењала. Пак не ми се спие...
Pocnuvam da veruvam deka vistinsko prijatelstvo ni ne postoi,izumren rod.kukavici,hieni, kolku sakas.demnat vnimatelno i cekaat pogoden moment za da te napadnat.onaka,kukavicki,so noz zaboden vo grb.toa e moeto iskustvo so lugeto,kvaziprijateli.
Лажната скромност не е доблест. Поента е да како знаеме да видиме, согледаме и препознаеме нешто добро и подобро, исто така и да признаеме и на себеси и на другиот дека нештото што сме го сториле било добро и/или подобро од некој друг! Кога ти некој каже дека нешто добро е завршено, а и ти самиот можеш да го видиш тоа, кажи едноставно: благодарам. Нема потреба од: амааа не јаас, не е нешто, па и ти си бил/а добар итн Препознавајте и пофалете се и самите себеси, а и другиот кога работата е добро завршена.
СДК петоков, воедно и послениот ден со часовите ми започна со 'Калашњиков' Само што се вратив од два часа. И одручек следуваат уште 2.Можеби не ви изгледа тешко, но прашајте некој наставник како е. Будна сум од 7 и пол, спремање, час в комшии кај една комшивка, оттаму точакот и штрафта на училиште. Оттаму дирек во продавница да купам намирници и дома. (не сум салам јадена) Сега ме чека соба за чистење, миење коса и ручање. Бдв мајка ми работи во друг град, а ние тројцата со сестра ми и татко ми преживуваме. Хехе. Одам јас да одморам оти пак треба да возам за некој сат. Sunshine stay with us Имајте прекрасен сончев ден! Уживајте!
Лилит јас верувам дека си поубава од неа.. Мене она воопшто не ми е никакво симбол ни за убавина ни за згодна девојка.. Мене хороскопов очигледно ме лаже. Пишуваше дека едни од убавите денови во месево ќе ми бидат 1 и 3. Некако обратно ми тргна работава.
Imav mnogu tezok den.odam po ulica i solzite sami mi tecat.lugeto se vrtea po mene i cudno me gledaa. Gospod neka mi dade sila da gi preziveam ovie denovi.
Денес сватив една работа во животот што мие многу битна а тоа е дека поверен пријател од мајката и сестрата нема, и никогаш нема ни да има и никогаш нема да се откажат од тебе, да нема кој што сака нека каже, сменив мислење за некои личности не е ни битно повеке видов и се уверив самата кој е прав а кој не пријател, така да злобни личности околу мене несакам да ги имам, такви не ми требаат мака мие и ке ми биде само за една другарка што моментално не мие тука, е тоа е права другарка и благодарна сум на господ што ја имам и што сеуште ја имам, ми фалиш премногу само тоа да знаеш едвај чекам пак да се видиме, и фала ти господе што имам прекрасна мајка и сестра, и што ми даде една внука, они ме прават среќна јас живеам за нив, нека ми се живи и здрави, и среќни они па друго ништо несакам од животот. Поздрав
Да не се лажеме, не сум, ама не би се мењала Уствари што е па критериум за убаво, поубаво, наубаво? Нели? Сите сме убави!!! Ама пак ќе речам, дечко ми е поубав од нејзиниот. Барем мене ми е де...
Не сакам да речам ништо лошо само сакам да те утешам викаш 10 кила си ослабнала епа јас кога сум тажна обично повеќе јадам и да можам да ослабам така за 2 месеца 10 кила би била пресреќна( не дека сум ногу дебела али сакам да ослабам) и ти љубоморам.
Ја мразам Битола. Не е можно да нема алишта XS. Аман бре луѓе. Како можи да има XL, XXL, ама XS да нема? Сериозно ми е преку гла да шетам ко ненормална низ цела Битола за алишта и на крај се шо ќе пробам да ми е големо!!!!!! Глуп град. На крај ПАК си купив блузе од продавница за ДЕЦА! Ми е смачено да носам алишта шо ми се точни, наместо алишта шо си ги бендисвам и сакам да си ги купам. Глупости.
Како е можно да е дозволено алкохол да пренесеш преку граница, а патлиџани не? Мислам у реду е за цели гајби, ама на која основа патлиџанот се смета како нелегална стока, па и да не е од ЕУ? Ќе ми објасни некој?