21 vek sme,a kaj nas seushte e sramota zensko da poraca alhohol vo nekoj lokal !! Mislam bez vrska e nekako be.. Odma te gledaat poinaku,pa ti vrtat oci,te gledaat osuduvacki,aman kako kriminalec da si
Сдк, убав е денов,убаво е утрово.Оставете ги лошите и негативни емоции,мисли,проблемчиња. Излезете надвор испијте едно кафе,бидете благодарни на бога што сте будни,живи и здрави. Абе не ме бива за текстови џабе,одам по кафе,кафе кафе тоа ми треба во моментов!
Секој ден е борба за својата иднина,живејте како вие што сакате(а не како другите што сакаат) и целете кон вашиот сон,никогаш надежта не ја губете главата горе и ке стигнете до целта. Имај убав викенд и убав ден
За оние кои се тепаат во гради дека се реални и дека се такви какви што се прикажуваат , Данте Алигиери има изрека: ,,Сите имаат по три карактери: првиот - кој го прикажуваат на другите, вториот - кој мислат дека го имаат и третиот - кој навистина го имаат,, Народски кажано - БасМа со три лица
Добро утро на сите... Денов е едноставно прекрасен,топол,убав Си седам на тераса,уживам во свежиот воздух,синото небо,песната на птиците.Си пијам вода од новата чаша,ја купив само затоашто имаше прекрасен пејзаж со цвеќиња и пишувaше "enjoy every moment".Си уживам во секој момент,точно.А и водата има некаков мирис на лето.Не е важно колку пари имаме,важно е да се ужива во животот... до сите...
Ja pratam nekolku vreme un dietata na forumot i onaa grupata na fejs.prasanja od tipot na,,a jas da prasam,mozi bez vecera,moze li bez blago jas nesum po blagoto,moze li bez leb posto jas ne jadam leb,cekajte be drugarki,ako ti ne si po blagoto ,po lebot i legnuvas bez vecera e od sto ti se visokot na kilca??mislam ,stvarno mi e glupost..
Одвај чекам да дојде 15ч и да си го земам синчето од градинка ..најубав дел од денот ми е кога ќе ме види на вратата и трча накај мене да ме гушка и да си одиме дома Љубов најголема
Мајка каква и да е, добра, лоша, злобна таа е мајка. Утре и ние сите ќе бидеме мајки и ќе бидеме и добри и лоши и злобни. Но, моќта мајкина неможе никој да ја замени. Сакам ова да и го посветам на мајками. Мамо, каква и да си, те сакам и секогаш ќе те сакам, само ти можеш да ме кренеш кога ќе паднам, кога ќе плачам солза да ми избришеш, кога ќе загубам надеж да ме гушнеш и да ми ја вратиш сета сила, кога ќе изгубам контрола да ми подадеш рака за смирување. Мајка единствена си. Се бориш за себе си и за сите нас. Мајка твојата моќ неможам да ја опишам, твојата заштита да ме штитиш од светот, од злобните луѓе и злите јазици, од острите ножеви, мајка ти сетоа го примаш штитејќи ме. Мајка ти заслужуваш многу повеќе од овие зборови. Среќен роденден мајка, да си поживееш повеќе години, штити ме повеќе светот е злобен, луѓето се гадни. Мајка твојата моќ е таа што ме крева и кога сум "мртва". Мајка биди тука секогаш, некогаш и без тебе неможам. Ти благодарам што 26 години ме трпиш, ме караш и ме сакаш. За сакање нема фала, она што ти го правиш јас на мои деца ќе го правам. Фала мајка живот си ми дала. Знаење, само не ме научи да бидам злобна, користољублива и да им завидувам на луѓето. Фала мајка ти знаеш што се добри карактеристики. Среќен роденден мајка. Те љубам.
I am strong because I am weak. I am beautiful because I know my flaws. I am a lover because I am a fighter. I am fearless because I have been afraid. I am wise because I have been foolish & I can laugh because I’ve known sadness.
Незнам дали слушнавте за трудницата која починала односно не се разбудила од примената анестезија,значи колку вакви случаеви имаше во нашата земја?!!! До докторите ли е,до кој е незнам навистина многу се вознемирив. Три дечиња оставила,и сега што ќе им кажат на нив,каде е мајка им? А тоа внатре во мешето тоа не се рачуна нели,тоа и било 4 то.А нејзиниот живот,а животите на остантите членови на семејството,тие нема ли да згаснат сега без мајка,без жена во куќата???!!!!! Немам зборови повеќе,најпрво треба да тргнат најстручните ако ги има и сите неспособни и безвредни и доктори и сестри да ги напуштат од работа не мора казна,А потоа да се води евиденција каков кадар се вработува и дали навистина ја заслужиле таа позиција. ТОЛКУ!!!!!
Ne sekoj roditel e za roditel,ne sekoja majka ima majcinski instinkt.ehee kolku li slucai ima sto go potvrduvaat toa.za zal se razbira.
Она кога даваш се од себе , а на крај газдата ти вика дека ти не бележиш никакви резултати ? Да фала ти , ако не работев јас ништо ,немаше ништо приход да имаш до сега ама ајде . Криво ми е кога некој не ми го цени трудот , ама пак кога ќе си заминам негов губиток е не е мој . Само незнам дали има круг во пеколот за такви идиоти како него ? Јас не сум си ја завршила работата не сум ја заработила платата ..... Не е битно што јас ради него немам никаков живот ни социјален ни друштвен ни ништо , само креветот го гледам кога ќе дојдам дома , ама тоа не се важи нели .... I' fed up with it !
Aj nekoj neka me utesi deka osven mene ima uste nekoj sto ne polozil vozacka od prv pat ? Glupav den !!!!
@referentka Znaci tolku se iznervirv sto ne mozam sama da si poveruvam.. Moive po doma se spremile,sveki kupila cveke i cokolado,spremila dokumenti odma da mi ja registriraat kolata. Izgleda ke mora malku da pocekaat.