Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Време не постои... Постојат само моменти во текот на денот, ноќта, неделата, месецот, годината.
    И љубов, за која денот, ноќта, неделата, месецот, годината е едно исто!

На samovila.red., purple..m, Crna Dama и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Ако не и пишеш зашто не си и пишал.Ако и пишеш,зашто ми пиша овој,види го сељак,ми се пушта,па мене не ми се свиѓа он,стварно неможам да ве разберам.Зашто ако некој ви пише за дружба,за муабет,одма мислите дека ви се пушта или има некоја скриена намера нешто да направи со вас?

На samovila.red., purple..m, vitamina и 8 други им се допаѓа ова.
  3. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    805
    Допаѓања:
    2.977
    Прекрaсни 9 денa пoминaти вo Несебaр нa млaдинскa рaзменa преку Ерaзмус. Секoј ден испoлнет сo игри, пливaње, a шлaгoт нa тoртaтa беше штo секoјa вечер имaвме пoсебнa вечер (литвaнскa, лaтвискa, мaкедoнскa, итaлијaнскa, чешкa и бугaрскa) кaде прoбувaвме oд нивните специјaлитети.

Единственaтa зaмеркa е тoa штo немaше спoртoви кaкo фудбaл, нa пример дa изнaјмaт нa 2 сaaти еден терен и дa игрaме. Нaместo тoa тие не нoсеa у цркви и музеи сo икoни.

Другo не не пуштaa сaми дa излегувaме у грaд туку мoрaше целa групa. Али и тие мoменти кoгa излегoвме нaвечер зaеднo целa групa беa зa пaметење. Имa и видеa кoи и не се зa пред јaвнoст :D

Измислувaвме нoви интересни спoртoви, имaше еден дечкo шo пресмешнo гo претстaви глумењетo нa Рoнaлдo :D

Пa не пoделијa у групи сo мешaни нaциoнaлнoсти и нa oвие oд Литвa им текнa ќе сме презентирaле секс кaкo спoрт. Види викaм дечиштa, aли ми светнaa oчите кoa рекoa декa јa ќе бидaм љубoвникoт a женaтa плaвушa oд Чешкa и тaму нa еднa лежaлкa ќе сме презентирaле кaкo реaгирa мaжoт(мaкедoнец, литвaнец и сите присутни нaциoнaлнoсти) кoгa женaтa ќе јa фaти у кревет сo љубoвник.

Знaчи битнoтo е декa oни си ги мењaвaa улoгите кoј ќе биде oд кoјa држaвa a јa бев кoнстaнтa-љубoвникoт!:rofl:

Флертoви, дружењa, смеa и се штo требa дa имa еден вaкoв сoбир имaше и штo е нaјвaжнo се беше бесплaтнo, и пaрите oд пaтoт нa мaкедoнскиoт тим ни ги врaтијa у кеш, a нa oстaнaтите преку бaнки пoсле месец двa.

Се oсетив кaкo дa имaм 16 гoд сo детскиве игри aли беше зaбaвнo. Мoрaм бaрем нa уште еднa вaквa рaзменa дa идaм, лaни биле нa Тенерифе.

У некoј друг пoст ќе пишaм нa кoјa пaтетичнa лејм фoрa пaднa бугaркaтa. Еве нештo нoвo шo не сум знaел зa себе, кoa ќе сум пијaн мaлце пoвеќе, стaнувaм пaтетичен.
    Али oчигледнo беше декa ме свиѓaше, тaкa дa фoрaтa е мaње битнa.

Шo викaше цимерoт, цимееер леснo е дa јa кaндисaш тaa шo сaкa :rofl:

Последна измена: 27 јуни 2016
    На krEM4Eto, samovila.red., purple..m и 21 други им се допаѓа ова.
  4. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Браво! Продолжи така :)

На India му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.413
    СДК заспав у 6 ипол станав во 10..енергија имам како да сум спиела цел ден.Незнам што чудо ќе бев.
    Вчера Аргентина изгуби на Копа Америка..Меси се повлекува од репрезентација.Хејтери се деси тоа шо сакавте но НАЈДОБРИОТ НЕ СЕ ОТКАЖУВА!!
    изволте на Нес кој е за...да се освестам малце после се.:(:coffee:

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Среќа

Среќа Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2015
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    2.568
    Наместо да си уживам во заедничкиот живот јас морам да ги финансирам свекорот и свекрвата иако не живеам со нив. Парите за нов телефон и за некои неопходни работи за по дома им ги дадовме, и таман помислив остана нешто за да направиме некој одмор за нас двајцата сега и тие да им ги дадам. :@:@:@(wtf)(wtf)(wtf);(;(;(

7. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.173
    I jas sum coek! Itam, letam koga treba da go zemam maliot od gradinka, ama sakam i malku vreme za mene. A denes se padna bas takvo vreme - mozebi eden cas. Go obozavam moeto dete, ama bez ni malku griza na sovest se preradvav kako malo dete deka znam deka ke imam eden cas slobodno. Juhuuu :)

8. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.173
    Pameten coek cimerot huhuhuh

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.513
    Јас всушност знам што сакам.

Сакам стабилни и нормални луѓе. Нормален и не е некој репер, сакам позитивно лудило и откаченост ама стабилноста е моментот. Луѓе кои точно знаат што сакаат, што бараат и како да го најдат истото. А кога не се сосема сигурни се обидуваат.

Луѓе со сопствено јас и со фин интелект но подготвени и да кажат не понекогаш. Но во вистинска ситуација. Луѓе кои ќе имаат драги луѓе околу себе и ќе си се држат до нив, а сите други, онака на рандом комуникација. Луѓе со кои ќе знаеш на што си.

Буквално да те разведрат, насмеат, продискутирате за некоја тема, споделат животно искуство... лабави и лежерни муабети, без размислување што мислат другите за мене...

Со критики, ама здрави.

Мислам дека премногу енергија сум вложила периодов на луѓе кои сум ги гледала како потенцијал, паметни и се тоа. Но сфаќам дека тоа се души расплинети на сите страни, и покрај тоа што сметаат дека имаат самодоверба всушност ја имаат изградено на една лоша основа и истата е многу колеблива... Луѓе што со секој нов познаник градат супер совршена комуникација без да можат подлабоко да продрат во човека...

Последна измена: 27 јуни 2016
    На purple..m, Jordanovska-K, the.vampire.girl и 18 други им се допаѓа ова.
  10. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    17.676
    Нема ништо подобро од тоа мислите да ти бидат средени.
    Не водиш постојана борба за тоа што е правилно. Знаеш дека ти преостанува едно нешто да направиш, и го правиш тоа.
    Толку е просто.

На samovila.red., purple..m, Rama и 16 други им се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.123
    Дали само на мене ми се случува кога ќе влезам во некоја црква или манастир сите маки и товари на душата ми остануваат таму и кога ќе излезам како нова душа да имам?:?:

На Esmeralda-MD, Rama, vitamina и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    @galapce Ovoj bracedov moj oti ne e poroden, pa ne znajt I po 5 dena me barat odma na uzivanje :P a oti ne znajt deka trebit so prikolka od traktor da trgnam, ete tolku stvari mi se potrebni sega, a drugoto, bolit ova, bolit ona,pojma si nemat :D hihih ama zdravje po eden mesec top ke sme :D I @Elissa braced so brzina na svetlina od guma od traktor se namaliv na normalna, od kola, eventualno dzip :P mestenceto za merak, sobava ko crtana za mojata princeza :D
    @mirandaa cestitki mila, bidete mi vecni srekjni i zaljubeni ♡

На purple..m, vitamina, kjukli и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Татко ми си купи нова бормашинка па цел ден е во фазон „поправи (или расипи уште повеќе) се' низ дома“. Остана уште во главата да дојде да ми избуши, да провери дали имам мозок..
    (facepalm)

На samovila.red., purple..m, Priroden и 22 други им се допаѓа ова.
  14. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928

Морав. :D

На samovila.red., purple..m, Priroden и 13 други им се допаѓа ова.
  15. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.843
    Најтешко им е на тие завидливите. Се ситат за се и си мислат можат да те навредат, а кои се тие всушност ? Никои, тие се обични, мали, искомплексирани луѓе, може да се на различна возраст кои лечат комплекси за нивните мизерии на форуми. Целта им е навреда, а желбата да бидат како вас.

На Esmeralda-MD, Feminka22 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  16. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Во мигови кога ти е најтешко својата тага не ја откривај пред другите затоа што тие нема да ти помогнат туку напротив ќе ти ставаат сол на рана.

На Esmeralda-MD, purple..m, vitamina и 9 други им се допаѓа ова.
  17. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.364
    Океј.
    Не знам дали е карма некаква, или малер некаков или генерално луѓето се ненoрмални ама слушајте го новиот мој интересен ден.

Еден ненормален по втор пат ми се заканува оти ВРВАМ СО КУЧЕТО ПО УЛИЦАТА! Не покрај неговата куќа, туку од другата страна на улицата покрај Драгор.
    Првиот пат кучето се помочка, има трева покрај Драготот. Значи не на негов имот туку карши цела прометна улица. И ајде океј си реков да не се карам макар шо не е во право, не го оставам повеќе да вржи нужда таму- иако премногу кучиња секој ден мочкат и какаат во тревките поркај Драгор. Значи и кај мене пред куќа карши улицата нон стоп мочкаат какаат и не сум застанала да му забранвам на луѓето да врват по улица.

И од тогаш го тргам Марли од таму да не оди по нужда, и денес како шо си врвиме на нејќење Марли се заплетка околу едно ново посадено дрвце. И јас одма зедов да го отплеткам и ко излезе тој затрчан Мочка една ти реков поќе да не врвиш тука ќе ти дојдам ќе ве натепам двата не знам шооо дрвото ќе ми го скршиш итн....
    Ко се изнервираааааааааав. Ко. Се. Изнервирав.
    Му реков селанец еден невоспитан на мали чупиња шо му се силиш, уште еднаш ако ми се обратиш макар тука на лице место ќе викнам полиција.
    Плус го имам снимено кај шо ми збора. Оти на времето ми беше страв од него. Посебно ми беше страв да не дојди ко ќе не гледам да ми го отруе Марли скара било.
    Ама сега после онај другиот психопат вријам во кожата. Значи сериозна сум уште еднаш ако ми се обрати со се снимките правец в полиција и не мрдам од таму дури не се преземи нешто.
    Да си вадам и јас бугарски оти ова не се трпи веќе! Не знам дали на друго место има вакви психопати.
    Вакциниран си е, на синџир си го шеткам, таму не врши нужда само каде што му е дозволено.
    Да ми забрани некој да врвам по улица- не можи!

И после гастритис. Чир ќе ми излези уште малкууу од ненормален народ бе.

18. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
  19. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.760
    Фала ти мила многу.Со убаво да ти се враќа.:hug: :hug:

20. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Марфиев закон: Кога ќе снема фаза струја, секогаш е таа на која ти е приклучен рутерот.

На samovila.red., purple..m, Annath и 9 други им се допаѓа ова.