Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.976
    Со мајка ми кога
    сме во циклус не се поднесуваме ,ми почнала секој ден да чисти ,по скали,да ми тресе теписи и тн
    ,а мене денес ми е црногорската а каков кејф имав за во базен.
    Утре ми доаѓа другарка од др град ама баш никаде не ми се оди а толку места и ветив...

На sugarlips и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.413
    СДК +/- килограми = стриички.Пак мачење масажи итнитн.
    Сфатив дека не треба да се нервирам за глупости да не се замарам толку и да го живеам животот максимум бидејќи пред некој ден добив вест што ме потресе и ме освести...

На Sibela22 и sugarlips им се допаѓа ова.
  3. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.063
    Допаѓања:
    69.329
    Доколку некој/а од вас живее во околината на Американ Колеџ, Скопје, ве молам пишете ми лп. Ми треба информација а не можам да ја најдам онлајн. :)

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.431
    Се нервирам кога читам еден ист муабет по не знам кој пат на темава. Обично за правописот... Ако некој цел живот не научил да пишува правописно, нема ни сега. Бадијала се замарате. Секој си тера по своето. Ете толку.
    Во овој случај игнорирањето ви е најдобра варијанта.

На 1209, Anabelle.Amorette, IronLady и 22 други им се допаѓа ова.
  5. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Многу работи сакам да кажам.
    Подобро помогни му на куче, маче многу поблагодарно ќе биде отколку на човек.
    Мене луѓето не ме сакаат баш и кога ќе им помогнам ама затоа кученца, мачиња па и бебенца во последно време ме обожаваат, без да имаат некоја посебна причина ми доаѓаат во прегратки.:)

Се трудам да побегнам од негативни луѓе кои ме опкружуваат и ми ја крадат енергијата, ме исцрпуваат. Не сакам да бидат во моја близина луѓе кои постојано се намуртени, нервозни, со лоша негативна енергија. Многу подобро се чувствувам во друштво со сама себе додека готвам, чистам, читам, гледам филм, читкам низ форумов, разни сајтови за рецепти, мода, убавина итн.
    Имајте убав викенд.:sun::f::d:

На WarriorAngel, Anabelle.Amorette, SV1911 и 8 други им се допаѓа ова.
  6. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.364
    Марли е настинат :(
    Каква газдарица такво куче. :D
    Нежно е многу како мене. Само нешто го снајдува. Денес пак на ветеринар, ни даде антибиотици и така. Кутрото тоа кива, кашла, му свири носето дури диши цело затнато. Душа моја мори:l:.
    Јас бетер од него со емоциите. Ги прекинав Јасминот по две години и сега како ненормална сум. Се надевам за брзо ќе се регулира.

На WarriorAngel, macka5 и jasna83 им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.100
    Допаѓања:
    165.811
    Треба да знаеш дека има голема веројатност дека си д бич од другарка ако на нејзината свадба вложуваш повеќе во својот изглед, него ли она, иако е невеста. А сите знаеме колку се замараат невестите со нивниот голем ден.
    Не е као ти си богата и Шурбевски те шминка на секоја свадба кај што ќе се појавиш, така?
    Кај братучетка ти ок ти беше и сама да се нашминкаш,ама кај другарка ти...мораше да биде Шурбевски.
    Ама шминкер не е пластичен хирург, ме разбираш така...
    Па и суптилен украс на глава како круничка...

П.С. Мене лично Шурбевски ми се свиѓаше едно време и после престана, откако сфатив дека момчето нема благе везе со пропорција. Се изнагледав еден куп девојки со раздвоени очи, со уште пораздвоени очи од шминката.

На Annath, Cka, Lady Phoenix и 7 други им се допаѓа ова.
  8. bella.s

bella.s Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    2.164
    Допаѓања:
    10.941
    Na nekoi frizeri treba da im se odzeme licencata za rabota,ama pod itno,dur i nekoj drug ne go unakazat i mu go razlepsaat letoto.se prasuvam kako ne im e sram,im plakjam,i toa debelo,i na kraj i go nosat bebceto na doenje,i normalno neli pobrzuva da zavrsi,uffaa..ajde,ke porasne...

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    3.149
    Допаѓања:
    33.898
    Dozd, shpricer, dobra muzika i dve najsakani:l: do mene,
    zar treba neshto poveke da posakam?
    Uzivam.

На YoungandBeautiful, SV1911, purple..m и 11 други им се допаѓа ова.
  10. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.197
    Кожени седишта и кратки панталони, gaaahhh! :@

На WarriorAngel, Anabelle.Amorette, 1209 и 17 други им се допаѓа ова.
  11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.413
    И јас Кечо и јас...

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  12. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.843
    Ќе те нема во Скопје еден месец, десет нови згради ќе направат, десет нови фасади ќе исфарбаат и десетт нови пешачки премини ќе премачкаат со боја.
    Ќе те нема во Битола десет години...ништо нема сменето, тек тук некој нов кафич отворен, со големи предиспозиции дека ќе се затвори за неколку месеци, обично три, зошто Австралјаните и Швеѓаните ќе се вратат во своите краишта.
    Ќе гледате вечер фудбал ? Јас ќе гледам заради другарите, инаку ниту ме интересира ниту ќе ме интересира некогаш кој каде игра или какво првенство е.
    Убаво ќе е, само да не заврне многу.
    Како и секогаш, немам што да облечам :wasntme::@

На elimkd, evangelina.ina, Waka-waka и 2 други им се допаѓа ова.
  13. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Веројатно не сум единствената што носи штикли по дома за да ги тестира? :wasntme:
    Имам еден пар што сум го носела еднаш, а пред да ги облечам за на работа и да се впуштам во 10 часовно носење, решив прво да им ја испробам удобноста. Па замислете ме како ги носам додека мијам садови и чистам по дома :$ Секси домаќинка на висока штикла :smirk: Само што сега мијалникот ми е низок :D

На Annath, CrazyOne, do-re-mi и 23 други им се допаѓа ова.
  14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.123
    Јас невремето го преспав, а слушам приказни вакво било онакво било.
    Го знаете она чувство кога другарките те викаат на сите страни, а ти за да им удоволиш на сите сакаш на сите страни да бидеш, а неможеш?
    Е така во моментов морам да се откажам од една страна. Една другарка пред неколку дена има закажано на козметичар и ветив ќе ја однесам, во меѓувреме за утре ме викаат на викендичка со спиење.Е, нема викендичка ќе мора тоа да го оставам за некој друг ден. Секогаш кој прв нешто закажал со мене тој е во предност. Неможам на сите страни, а деновиве треба да добијам.

15. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.335
    Секое лето иста приказна.... прво од топло време се осеќаш исцрпен и ти се спие, после не можеш од жешково да заспиеш и така не знаеш кога спиеш. Скрос ми се поремети спиењево откако сум на распуст. Дење повеќе спијам од ноќе. Резултат - секојдневни главоболки.
    И од жештинава не можам да излезам пола од денот. А навечер - дома ми е потопло од надвор. Сепак си наоѓам пак некоја разонода. За да бидам поголем баксуз ми се расипа вентилаторот. Така да си трпам засега.
    Стварно не ми годи лето и топло време. Сите едвај чекаат лето, само јас зима.

На Anabelle.Amorette, Someonespecial и elimkd им се допаѓа ова.
  16. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.538
    Многу од гласните на кои се им пречи, им пречи и да направат нешто во животот.
    Сами.

Неповрзано, многу ме нервираат родители што не си ги воспитуваат децата, па малтретираат луѓе наоколу.
    Не се мачи да раѓаш ако не мислиш да му посветиш никакво внимание.
    Аман.
    Главата ќе ми експлодира.

На Anabelle.Amorette, 1209, purple..m и 11 други им се допаѓа ова.
  17. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    362
    Далеку од дома а ништо не трепери во мене, ни зрнце носталгија или желба да се вратам.
    Ах нај веројатно не возвратена љубов што би рекла црната стаорка,ама не еве го до мене заедно избегавме не ќе да е до тоа нешто друго е.
    Лошоооооооооооо

18. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.538
    На Sanjichka007, Lady Phoenix, blueberry93 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.933
    Допаѓања:
    81.567
    Со насмевка и пристојност можеш многу далеку да стигнеш, дури и онаму каде не си се надевал. Доброто и внимателно однесување, верувајте, има некој што го цени и врз основа на тоа многу врати ќе ти се отворат.

На Wahnsinn, cresa-jagoda, bonnita и 3 други им се допаѓа ова.
  20. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.395
    Понекогаш ми е толку тешко, па си се прашувам зошто воопшто сум родена. Која е мојата цел овде? Да патам и да се јадам? Посакувам да легнам да заспијам и на ништо да не се сеќавам. Ама ете...живот...ќе играш како другите ти свират.

На elimkd, evangelina.ina, presiosaP и 4 други им се допаѓа ова.